Хороскоп за 14 – 20 ноември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 14 ноември 2020 в 00:00 1831 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

За вас идват промени, едни от знака отдавна искат да прокарат идеи, други ще се съобразяват с нови шефове и шансове за кариера. Овните ще се възползват от условията, но Коледните заговезни напомнят и да покажат обич и уважение към именяци, към всички в семейството си, да споделят с близки какъв режим ще спазват, за да успеят в работа. Понеделник и вторник изискват дисциплина, иначе в сряда ще се сърдите на друг за пропуските си. В четвъртък взаимно ще се допълвате с партньори. Петък радва с печалби и с подкрепата ви за околни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Това 7-дневие не е лошо, поддържайте по-равномерно темпо в работата и не позволявайте емоциите да взимат връх. Телците да си отделят кратки паузи за тонизиране, задачите изискват енергичност. Хубаво, че от понеделник можете да разчитате на подкрепа от влиятелни личности, съветите им са уместни и ще ви спестят ненужни разправии с колеги, шефове. В сряда-четвъртък мнозина искат да изясняват деликатни теми с околните, даже с близки може да обтегнат отношенията така. И в любовта отстъпвайте, големи претенции не са уместни.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

С Рождественските заговезни влизате в период, който изисква сдържаност и умерено темпо в работата. Група Близнаци са настроени по-критично, поводи има, но и позицията им не е да налагат мнение. В понеделник овладейте своето нетърпение за окончателно решаване на всеки въпрос, ред служебни проблеми са по-сложни. Бъдете грижовни към тонуса си. От вторник възникват и нови възможности за изява, доход, изяснете нещата и после атакувайте, до петък ще има и спънки. В любовта шансовете ви са ОК, ала не пристъпвайте принципи.

РАК (21.06 – 21.07)

Периодът носи куп трудности, а вие сте отворени за повече общуване и от събота до сряда ще изясните темите, които ви вълнуват. Раците да забравят за ината, с който понякога спорят. Прави сте, упорити сте, но гъвкавост няма да ви навреди, особено ако проблемите ви са плод на колегиални интриги. Ще търсите услуги и закрила, а още по-важно – полагате сериозни усилия да обогатявате професионализма си, в петък ще ви следват с желание. Бъдете грижовни за тонуса и на близки, стремете се към равностойна любовна връзка.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Трудно започва 7-дневието, не налагайте идеи със сила и по-умело парирайте служебните интриги. Лъвовете да се запасят с търпение, има си и обективни пречки. Те са изпитание за професионализма ви, ако в понеделник действате самостоятелно, а във вторник трябва да поемете повечето тежести в екип. В сряда и четвъртък избягвайте разправиите с колеги и близки, решенията ще идват ненадейно. Все пак уреждайте стриктно финанси, права и отношения. Партньорствата ви са чудесни, учете се от обичани и се грижете за формата си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Нелек период, но първо следва да овладеете склонността да спорите с близки и главно тях да вините за проблеми. Доста Деви ще се чудят на добрия резултат, който постигат през тези дни. Едни се съсредоточават в себе си и там търсят нов изход от ситуацията, други се мъчат да оздравят изградените отношения. В понеделник не се претоварвайте с ангажименти и не се взирайте чак толкова в детайла. Вторник ще ви радва с постигнато, споделете го с обичани, в сряда привличайте още съмишленици за делата, в петък ще укрепите важни съюзи.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас периодът е изпълнен с куп празнични поводи, но това съвсем не значи да забравите мяра или работа. Обвързаните Везни ще се радват на възродена страст, а свободните сърца да не бързат за изпълнение на желанията си, важни са им съвети и подкрепа от близки. От понеделник предстоят доста усилия, а припряността води до грешки. И да ви корят, преценете внимателно шансовете си в деловата сфера, някои ще променят предварителния си план. За мнозина - натоварени сряда и четвъртък, но наистина резултатни, успехът е категоричен.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Това 7-дневие е добро за плановете ви, ако сте ги подготвяли подобаващо сериозно и вече с такт, но и настъпателно се заемате с изпълнението им. В понеделник Скорпионите да не се налагат, а да проявяват бдителност и прецизност. В следващите дни не усложнявайте отношенията си с близки и познати, нужни са ви услуги. В екип ще поемате повече задачи, другите пък ще следват идеите ви. В рамките на компетентността си, понеже в четвъртък-петък ще има куп неясни неща. Сега трудът ви разкрива още шансове за изява.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Седемдневието носи празнични поводи и за вас, но ако сте замислили такова общуване – да е най-скромно. За едни Стрелци удовлетворението е в работата, разчистват стари задължения, помагат на екипа да напредне видимо. В сряда резултатите да не ви заслепяват, имате и други ангажименти, които ще ви се сторят по-тежки заради недостатъчна подготовка, информация, организация на колегите. Можете да избегнете това. В четвъртък-петък бъдете най-обективни в оценки, с такт прокарвайте идеи и ще се убедите: околните ценят приноса ви.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Вие бързате за делови промени, но с началото на Рождественския пост ще си дадете сметка: трябва да изчакате. Част от Козирозите преценяват, че няма подходяща почва за амбициите им, други ще обновят плана си, усилията им досега не срещат разбиране. В понеделник-четвъртък отделете повече време за общуване и „сверяване на часовника”, във вторник идват неочаквани шансове, изяснете ги, за да не се преуморявате. До петък сте по-гъвкави в изискванията си към околните, на услугите отвръщате подобаващо. Е, не обещавайте много.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През периода не споделяте нашироко вълненията си, но ако всичко с тонуса и близките ви е наред, доброто настроение ще ви намери. От събота Водолеите откъсват време за празници на роднини, приятели и да не е на голяма трапеза. В понеделник обаче възникват спорове, във вторник-сряда ги изгладете, сега успехът се ражда в равностойно сътрудничество, грижа за колеги и познати. Някои от знака гонят високи постове, те нека да останат скромни и отговорни в дейността си. В любовта слушате съвети, но сърцето ще реши проблемите...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Не сте твърде доволни от постигнатото в работата и първите дни на Коледния пост ще се окажат подходящи за кратък отдих. В понеделник-вторник може да помислите за промени в плановете си, за повече грижи за тонизиране. Рибите ще положат усилия за обогатяване на професионалните си знания и умения, ще комбинират някои ангажименти. От сряда залагате на по-строгия режим и се дистанцирате недвусмислено от разправии на колеги и познати, темите не ви засягат. В любовта не бързайте с официални стъпки, ала изборът ви е чудесен.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови