Хороскоп за 14 – 20 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 14 май 2022 в 00:09 4128 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Неспокоен период, не умножавайте рисковете с припряност. През уикенда Овните сериозно да анализират ситуацията, и в рутинни дела може да сгрешат. В понеделник доизяснявате проблемите, във вторник и сряда търсите услуги, включвате се в чужди начинания. Уреждайте стриктно детайлите, свързани с финанси, шефове и администрация. До края на работната седмица са ви важни равностойните партньорства и доходите от нови делови оферти, те идват някак мимоходом, реагирайте бързо и умно. А и да отстъпите понякога не е срамно...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Динамично 7-дневие, а и вие сте настроени за делови и лични промени, дано това не е повод за разпри с околните. Близки биха помогнали да достигнете целите, до понеделник споделете какво ви тревожи, как смятате да постъпите. Във вторник Телците да уреждат стриктно дела и отношения, в сряда могат да станат душа на деловия си екип. Е, за вашите амбициозни идеи още не е време, почивайте повече или ловете попътните шансове за изява и доходи. Петък е за задълбочен анализ, не бързайте с неподготвени проекти и непремерени думи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Пътища и срещи през уикенда ви активизират за делова изява, ще има шансове за печалби и през следващите дни. Хубавото е, че Близнаците ще се радват на физическо укрепване и добри отношения с близки. В понеделник се затваряте в кръга на проверени хора, във вторник привличате достойни съмишленици за идеите си, по-нататък някои сътрудничества ще станат постоянни. До петък си наложете по-строга дисциплина, трябва да поемете част от задълженията на близки и колеги, можете и тях да предпазите от грешки, вредни за целия екип.

РАК (21.06 – 21.07)

Ведро 7-дневие, ала нещата не се нареждат лесно. Първите 3 дни носят добри делови шансове, пречките не плашат Раците, но е важно да уреждат грижливо и финансови, и административни въпроси. Във вторник следва да вложите много сили в дейността си, ако клиенти и шефове не я харесат на мига, не спирайте насред пътя си. В сряда амбициите ви са високи, а тепърва има да проучвате деликатни теми, да заздравявате връзки с колеги и познати. Не се изкушавайте да печелите на чужд гръб, нито да си играете с чувствата на друг.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Спокоен период, навярно не си поставяте неизпълними делови цели. В личен план Лъвовете се чувстват ОК, макар отношенията с обичани да не са идеални. През уикенда изяснете професионалните проблеми, които ви тревожат сега, до понеделник се затваряте в свои грижи и радости. Вторник подклажда големите ви професионални амбиции, уредете административните и финансовите неща, после ще се чувствате уморени, недоволни от неравностойни партньорства. Не драматизирайте и не протакайте, в петък пунктуално изчиствате тези въпроси.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През това 7-дневие няма да споделяте нашироко вълнения и тревоги, налагате си строг режим на работа и отдих. От събота Девите ловят делови шансове за изява и печалби, анализират ги внимателно и действат само ако са сигурни, че няма да пилеят сили и време. В понеделник уреждате финанси и пр. служебни теми, във вторник поемате доста ангажименти към колеги и близки. Нуждаят се от помощ, после да не ги вините за свои пропуски. В четвъртък укротявате нещата и резултатите ви радват. Поддържайте темпото и избягвайте авантюри.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Сега не ви остава много свободно време, но все пак ще намирате верния тон за общуване с близки, колеги, познати, а и паузи да се порадвате на свършеното. На път или на постоянното си работно място Везните улавят чудесни шансове за изява и добри печалби, затова хвърлят всички сили за подготовката си и ще ги оползотворяват. В понеделник може да потърсите и услуги, във вторник се изяснявате с другите в екипа, те ще имат нужда от помощ в четвъртък и за да им я дадете, първо приключете със своите задачи. Успехът е чакан и заслужен.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Чувствате се във форма, може да има и някакви поводи за купони с приятели, но не прекалявайте с веселби. През уикенда Скорпионите да балансират своите съюзи, предстои много работа, понеделник е най-уморителен. Трудите се на макс, във вторник откликват на молбите ви за услуги. От сряда до петък и вие ще сте отзивчиви към колеги и познати, енергично се справяте със спънките. Доходите ви ще ви радват, уважението също, но бъдете предпазливи, за доста идеи не е време и ако не отчетете фактите, ще си патите. Важи и в личен план.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

При вас се очертават промени, ако действате предпазливо, ще извлечете полза. Доста Стрелци сега са по-пестеливи, а и много старателни в работата си, има детайли за изпипване. През уикенда пречките ви мобилизират още повече. В понеделник-вторник сте съсредоточени и не се интересувате от наградите. Ще има такива, и то по две линии – привличате симпатии, доходите ви растат. В четвъртък намалете темпо и критичност, помагайте на по-възрастни близки, а и не само на тях. Някои са окрилени от решение, засягащо любов, брак, дом.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамично 7-дневие, а делата ви не вървят съвсем гладко. Козирозите ще упорстват, но още от уикенда да се допитват до близките и за служебни, и за лични проблеми. В понеделник ще трябва да проучите още въпроси, и то най-дискретно. Вероятно е да разберете за интриги, обаче истински приятели ще ви помогнат да се преборите с лошо отношение, да уредите стриктно финансови и професионални неща до сряда. В четвъртък-петък подкрепяте хора, които имат нужда, и забравяте сторени услуги на мига. Неприятни теми да почакат малко.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

До сряда обърнете сериозно внимание на взаимодействието с близки, колеги, познати. От събота Водолеите чертаят амбициозни планове, хвърлят се подир всяка възможност за изява. По-добре в понеделник не споделяйте широко свои идеи, а се гответе за реализацията, тя ще носи приходи. Някои май се колебаят между разни шансове, хем искат бързо да оправят своя бюджет, хем рискуват да си докарат ядове. Други работят всеотдайно и по най-рутинните задачи, до четвъртък ще видят резултат от усилията си. Следвайте чувствата си с разум.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът не е лош, но не прекалявайте с критики към обкръжението си. През уикенда Рибите ще отделят повече време на близки, колеги, познати, с които има и какво да полеят. От понеделник ви се струпва работа, може да ви търсят и за услуги. Затова уреждате детайлно финансови и административни детайли. Не се изкушавайте от бързи и лесни печалби. В сряда няма да споделяте идеи, а следите реалните шансове за изява, май са свързани с плановете на шефа. В петък избягвайте спорове с домашни, мирът и хармонията вкъщи са безценни.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови