Хороскоп за 14 – 20 януари

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 14 януари 2017 в 00:00 17126 2

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Продължава януарската празнична серия и май деловите проблеми ще останат на по-заден план. Едно, защото доста Овни са споделили идеи за начинания, но не се обвързват с екипи и чужда подкрепа. Второ, предстои да проучите и огледате по-внимателно стъпките си, от сряда идват още куп възможности за изява и печалби, но трябва да избягвате спорове с близки. Сега те чакат от вас разбиране и помощ така, както винаги са откликвали на ваши грижи. Покажете съучастие, най-обичаните има с какво да ви зарадват, вас пречки не ви плашат.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Очертават се дни, изпълнени с изненади и даже огорчения, но ще преодолеете пречките. Част от Телците са хвърлили доста голяма енергия за реализация на планове, които гарантират домашното добруване и напредъка на екипа, но околните като че ли не забелязват тези усилия. Спокойно, след Атанасовден желанието ви за промени ще бъде насочено прагматично към изяви и печалби, намирате партньори, с които в работа и на път ви е по-леко. В петък нещата се успокояват, имате време за внимателен анализ на по-лични проблеми и грижи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До четвъртък трябва да упорствате доста по плановете, които са свързани с партньори и близки, после ще сложите ударение на самостоятелни начинания. Близнаците да се запасят с такт и търпение, господата да избягват споровете даже у дома, иначе победата ще им се изплъзне или ще горчи. Пълни сте с енергия за промени, от понеделник ще имате и условия да осъществите някои свои идеи, преценявате благоразумно всяка ситуация. Ако не се надценявате, ще привличате обществена подкрепа за проект, ще печелите и искрени емоции.

РАК (21.06 – 21.07)

Сега не липсват поводи за купони, до понеделник може и да му отпуснете края. Само че Раците да не се увличат във флиртове и авантюри даже да не са обвързани, близките им не приемат безгрижието, страхуват се, че са зарязали високите професионални амбиции. Не е така и от Атанасовден ще го докажете, справяте се със сериозни делови и финансови проблеми, някои обаче отнемат повече време. Възможно е и да оставате в сянката на колеги и приятели, но нали сте искали и на тях да помогнете, дано сте се обградили с искрени хора.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До четвъртък сте обединителна фигура на купони, в деловата сфера или сред домочадието. Лъвовете може да не се чувстват най-доволни от признанието на околните, в понеделник им хрумва да се заемат със самостоятелни изяви, но енергията им е завидна, а имат и много находчиви идеи за по-доходна дейност. Излъчвате чар, но ако вече сте обвързани, внимавайте за нежелана намеса в живота ви, сега е време да се насладите на прости удоволствия вкъщи и между приятели. Някои искат помощ, върнете им жест, който вас ви е отвел нависоко.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Купони или не, вие си знаете мярката, а и ви чака доста работа. Група Деви имат амбициозни идеи за изява и печалби, но да подготвят начинанията най-търпеливо, няма как на мига да привличат партньори, сътрудници. Не е нужно да хитрувате, да се преструвате, а търсете равностойни професионалисти, с някои не сте работили, други оставят на вас организационните и финансовите детайли. До Атанасовден ще ги оправите, после има рутинни неща, които пак на вас ще легнат. Влагайте в обичта си малко повече търпение и съчувствие...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е динамичен – купони, задачи, лични грижи, трябва да обмислите по-внимателно с кого ще обедините силите си занапред, за да се справите с редица проблеми. Везните са си правили едни сметки, а ситуацията ще ги изненада, но те могат да преустроят плана си. До Атанасовден решете какво съдействие да искате от роднини, имат доста връзки. За четвъртък и петък трябва да сте уредили административни и финансови въпроси, да сте намерили влиятелен покровител. В любовта - усложнения, миналото напомня за себе си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

И за вас 7-дневието не е най-спокойно, обаче вие се владеете и ще внушавате увереност на близки и познати, че и сега нещата са под пълен контрол. Някои Скорпиони са склонни да бързат за осъществяване на плановете си, ала това крие рискове от преумора и грешки, пък и отношенията може да се влошат... Вие виждате пречките, но тактично изяснявате ситуацията, показвате, че ще помагате и на другите да се справят със затрудненията си, опитът ви е научил на 2 и 200. Семейните заразяват с радостта си от живота и своите най-близки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Уж има толкова поводи за купони и веселие, а вие следва да действате много предпазливо, за да не усложнявате отношенията си с околните и особено с близки до Атанасовден. Стрелците ограничават амбиции и изяви, на моменти даже не знаят как да постъпят. Е, все пак има шансове за изява, печалби, та и партньорства, не само пречки. Уреждайте точно финансови и правни въпроси особено ако привличате нови бизнес съдружници. В петък ще се уверите, че с куп задачи мъчно бихте се справили без такава помощ, сега любовта не бърза.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

До Антоновден не говорите надълго и нашироко вълнения и притеснения даже с по-близки. Защо, Козирозите ще имат условия да решат важни делови и лични въпроси, срещат хора, които с желание помагат да стабилизират своите финанси, служебно положение и пр. Четвъртък ви е труден, избягвайте разпри и спазвайте здравословен режим на работа и почивка. Огледайте обкръжението си, понякога високи идеи ви отвеждат сред хора, за които дисциплината не е водеща. Но приятели и любими споделят идеите ви, това ви окуражава много.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Пъстър период, чак на Антоновден ще имате време и поводи да се порадвате на общуването с най-близките, а и на постигнатото в професионалната сфера. Група Водолеи имат за уреждане финансови и административни проблеми, да действат внимателно, понеже чиновниците невинаги са на тяхна страна. Пък и околните започват разправии, прехвърлят ви отговорности, изправят ви пред допълнителни усложнения. С търпение и такт ще помогнете на хората, в чиято добросъвестност сте убедени, при нарушени принципи не правите компромис.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие ще ви накара да се стаите и да анализирате по-задълбочено от обичайното ситуациите, в които попадате. Част от Рибите са разчитали много на помощта на колеги и познати, но това не е достатъчна причина да оставят делата си на самотек. Други следва да покажат такт и търпение, за да видят в какво бизнес партньори и даже приятели им хитруват, след време ще използват този урок за своя по-успешна и доходна дейност. От понеделник до сряда избягвайте претоварването, чак петък ще ви зареди с повече сили и оптимизъм.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

59994

2

Red or Dead

14.01 2017 в 15:03

КОЙ...пита....Ал Бънди, ли.......
Времето ми мирише на.....розовка бурка....хихихиххииии.....