Хороскоп за 14 – 20 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 14 август 2021 в 00:13 2383 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Голяма Богородица ви заварва недоволни от делови и домашни неща, време е да обмислите нови идеи и план за действие. Шанс за реализация ще има, но Овните трябва по-сериозно да се готвят за него. Понеделник ви е за повече контакти, настроението се вдига. Ще привлечете и сътрудници за вторник, тогава има риск от тежка работа, преумора. В сряда изяснявате детайли, в следващите ди ще се преборите с ред пречки и ще упорствате да се отчита приносът ви. Едни се заемат с ремонт, други изясняват лични теми. Да е с такт.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Хубаво е през уикенда да отделите време на обичани хора и да си отдъхнете преди щурма на амбициозен делови план. В понеделник-вторник Телците ще кипят от енергия за изява и печалби, идеите им са смели, ще впечатлят и шеф. Бъдете по-грижовни към тонуса си, в сряда сте склонни да поемате все повече допълнителни задачи. Четвъртък изисква съсредоточеност, търпение, но дали всички ще се държат така? Бъдете деликатни, макар че имате доста поводи за гордост, в петък май ще търсите помощ от близки, дано не сте ги засегнали...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До петък е редно да положите максимални усилия за избягване на спорове с близки и познати, и за дреболии да са, бързо ще се изострят. Близнаците още през уикенда ще усетят: не е време да раздават съвети на околните, а техният най-мъдър съветник е сърцето. В понеделник се захващате с работа по стари задачи, във вторник бягате от разправии в своето обкръжение, виждате доста рискове, които друг не отчита. И да ви критикуват за нещо, делата ви вървят и шефовете го забелязват. Някои се утвърждават като умели лидери в екипа си.

РАК (21.06 – 21.07)

През периода на преден план излизат финансови въпроси. Задачите на Раците са много, но тях като че ли ги интересува повече как се разбират с партньори, в понеделник критичността им може да препъне създаването на обединения. Пък и пестеливостта ви май е по-голяма. Вторник подсказва добри идеи, но вие се ограничавате, може да се включите в чужди проекти, щом по тях пречки са по-малки, или има кой да ви помага с влияние и опит. Петък носи куп неизвестни при самостоятелни начинания. Не изостряйте отношенията си с обичани хора.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас 7-дневието е по-динамично, имате и куп делови планове, които искате да осъществите бързо. Бъдете благоразумни, привлечете помощници до сряда. В понеделник някои Лъвове ще бъдат по-сдържани пред приятели и роднини за теми, които ги вълнуват. Във вторник може да ви умори не самата работа, а незачитане на приноса ви. Спокойно анализирайте проблемите и си спестете излишен риск в четвъртък-петък. Не спорете, ами проучвайте всички детайли, съсредоточавайте се в упорит труд. Бъдете самовзискателни в по-лични неща.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Седемдневието ще е спокойно за вас, ако си наложите търпение и сдържаност. Доста Деви имат проблеми и грижи, но приятели ще им помагат дискретно, а и колеги може да им окажат навременна услуга в понеделник-вторник. Бягайте от споровете на околните, а и вие не влизайте в словесни битки, не са полезни за реализиране на целите ви. Четвъртък ви поднася ненадейни шансове, но да не ги пропъдите с излишни амбиции, градите успехите си стъпка по стъпка и припряността в петък не е ОК. Дамите да се съобразят с плана на своя любим...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Сега е важно точно да планирате делови и лични неща, не само да изразявате недоволство от ситуации в работата. Така е в понеделник и сряда, тегаво ви е да чакате нови шансове, та влиятелни хора да ви оценят. Везните държат на екип, на приятели, във вторник да не се увличат по чужди желания, после това може да роди спор. В четвъртък не се месете и в чужди, в петък ще съчетаете по-умело амбиции, възможности, енергия. Мнозина се радват на любовната хармония, ала има какво да сторят, за да се допълват повече с избраника си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е динамичен – едни си планират пътища или преместване, втори попадат сред нови хора, трети проучват важна информация. През уикенда Скорпионите да не се товарят с още ангажименти, без друго задачите им от понеделник са доста и изискват постоянство. Във вторник-сряда анализирайте свършеното и актуализирайте плана си за дейност, в четвъртък вече трябва да уредите финансови и административни въпроси. Не ги подценявайте, иначе петък носи спорове. Някои започват любовна връзка, да не позволяват намеса.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До четвъртък нещата ви се подреждат по добър начин, не заспивайте на стари лаври. От събота до понеделник Стрелците не са доволни от постигнато, знаят, че могат още много. Така е, ала уреждайте стриктно нови съдружия и изява, до сряда общуването ви с колеги и познати е насочено към тази цел. Е, не ви се ще и да оставате в чужда сянка, това нека да бъде казано и направено с голям такт в петък. Бъдете подчертано предпазливи, за да оползотворите своя шанс подобаващо. В любовта ви върви, но цветята винаги искат грижи, за да цъфтят.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът изисква да обновите деловата си стратегия, Голяма Богородица носи контакти с познати, близки. Понеделник дава още шансове за Козирозите, но те няма да коментират нашироко. Вторник-сряда са за стари уговорки, тези задачи може да ви натоварят, да предизвикат разправии. В четвъртък вече е ясно: с явна или дискретна помощ, но се справяте чудесно, а петък е за по-задълбочен анализ, за да включите свои идеи в проектите на влиятелни хора. Печелите добре, кариерата е ОК, отделете време за обичани, те са имането ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Не ви е леко през периода, в деловата сфера сте мишена на интриги, в личен ви гнетят неразбирателства. Водолеите копнеят за хармонични партньорства, но да не правят компромис през уикенда, а и да поограничат харчовете си. Този понеделник се съсредоточавате в самостоятелни задачи, натоварването ще е доста голямо, постоянствайте и в следващите дни. Сряда ще ви подскаже нови шансове, може да не ги използвате на мига, трябва да подготвите план. Идеите ви са добри, вероятно ще ви подкрепят, печелите доверие на близки и далечни.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Седемдневието ви изправя пред делови и лични пречки, няма да се справите с един замах, а ще си навлечете яд. До вторник Рибите да се заредят с търпение, не е време за нови идеи, вероятно се натъквате на колегиални интриги. Някои откриват шанс за изява, други ще обмислят проект за начинанията си. В сряда отделете време на домашните, обсъдете бюджета си. В четвъртък много се трудите, не критикувайте друг, а намерете околен път да решите проблемите. В петък не се гърбете с още и още неща, търсете кой да ви учи на майсторлък.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови