Хороскоп за 14 – 20 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 14 април 2018 в 00:00 15108 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Задава се трудна седмица, но вие имате сили да преодолеете деловите пречки, а и да подкрепите близките си в тяхна изява. Група Овни може да тръгнат на път, да проучват нови оферти и информация, за да се докажат като творци. Не бързайте, в понеделник все още зависите от плановете на шефове, в сряда ще дойдат още предложения, от които да избирате. Ако обичаните ви хора са имали някакви грижи, подкрепата ще ги окрили, за пореден път им показвате колко много значат те за щастието ви и че следва напълно да разчитат на вас.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През това 7-дневие се държите по-настрана от компании и колеги, задачите ви изискват съсредоточен анализ. Във вторник май група Телци ще се почувстват недооценени от познати и роднини, ала няма да се откажат от амбициозните си идеи. Обаче ще напредвате по плана си кротко и упорито, а в сряда ситуацията ще ви накара да го промените, пък и да мобилизирате домашни да ви помагат. Понякога сте доста строги или така изглеждате на околните, но не заслужавате укор, наистина са възможни куп проблеми и точната ви реакция пази близките.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

И за вас идва време да поподредите делови и лични неща, някои от знака може да помислят дори за по-трайно обвързване. Близнаците, които се нагърбват с организация на бизнес начинания и екип, ще се дразнят от не най-сериозното отношение на приятели, познати. Във вторник се пазете от остри разногласия, от сряда привличате повече помощници и резултатите ще бъдат по-добри. Не се увличайте да морализирате, достатъчно е да вършите съвестно своята част от задълженията, до петък това въздейства най-силно на сътрудници, любими.

РАК (21.06 – 21.07)

Тези дни ви подтикват към куп удоволствия, а не е лошо да си планирате по-точно времето. Иначе току виж се окаже, че Раците са угаждали на желания на близки, което не им е позволило нито да се отпуснат и да починат, нито да се насладят на обичани занимания. От понеделник мнозина следва да планират и по-внимателно деловите си задължения, доста хора в кръга им чакат услуги, и шефове имат претенции и ако не се съобразите, вторник може да ви ощети. До петък влизате в крак, но се пазете от разправии с близки, не помагат за успехи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Започва 7-дневие, в което изпълнението на деловите ви идеи изисква голяма предпазливост, нищо чудно и по-дълги паузи, пренастройване. Лъвовете нека да разчитат главно на себе си, за ред начинания ще привличат подкрепа от шефове и колеги с продължителни и търпеливи усилия. Други проекти засега отлагате, скоро ще получите повече власт, ще намерите по-предани и умели сътрудници. От вторник усилията ви са насочени за преуспяване на екипа, но в четвъртък нови оферти водят до усложняване на отношения. Не го допускайте.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Идват дни, в които май давате превес на емоции. Нито в служебен, нито в личен план е уместно. Девите имат куп идеи за делова изява, да преценят с какво точно да се заемат, какви трудности да си спестят. Някои са склонни да бързат по пътя към успеха, ала това води усложнения с близки, влошаване на тонуса. Благоразумните избират да изпълнят стриктно рутинните задължения и от сряда стъпка по стъпка отстраняват пречки пред нови проекти, увличат и съмишленици. В любовта нещата се подреждат за искрените и всеотдайните.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Следващите дни не са леки, мобилизирайте се за работа, ще повлияете и на кръга си положително. В понеделник и вторник доста Везни ще разчитат на услуги и нови партньорства, затова и практическата подготовка на начинания, и настроението им са важни за успешната изява. Някои от знака подценяват трудностите, не са взискателни към съюзниците и това ще се отрази на общия резултат, уикендът е уморителен, а четвъртък добавя куп сериозни грижи. Бъдете дипломати, идеите на близките ви може да са по-добри, последвайте ги.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Започващият период ви зарежда с общителност и желание за по-плодотворна делова изява. Скорпионите разширяват обкръжението си леко и благодарение на идеи за перспективни начинания. Шефовете ще оценят находчивостта ви, качествата на лидери. Все пак е разумно от понеделник до петък да наблегнете на по-самостоятелна дейност, иначе преценявайте много взискателно с кого партнирате. От вторник трябва да бъдете по-бдителни в тази насока, за да не ви разочароват. Към обичаните хора сте изключително грижовни и нежни...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие ви кара да огледате делови и семейни неща, проблеми - бол. Група Стрелци искат да се включат в нови екипи и бизнес начинания, дали са преценили точно шансовете за успех, или се пилеят с дреболии? В понеделник и вторник изяснете тези детайли, сряда и четвъртък носят изпитания. Ако сте прецизни в своите задачи, ще накарате и колегите да се стегнат за работа, но по-силното ви влияние е у дома. В петък то ще проличи ясно и ще ви зареди с нова енергия, а и с чувството, че сте направили нужното за обичаните си хора.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Хубаво 7-дневие, но началото изисква да се съсредоточите върху деловите си планове, да изясните ред проблеми. Сега на доста Козирози не им се ще да се лишат от удоволствия. Е, ще се случва, иначе задачите се трупат, а май във вторник ще ви се наложи да поемете и част от задълженията на колеги, близки. Няма да коментирате, още по-малко да се жалите, обичате и хората, и работата и ще свършите нужното, но няма да е лесно. От четвъртък обаче резултатът от усилията ви е виден – и за вас, и за екипа, режимът ви доказва всеотдайността.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Ще ви се струва, че времето тече бавно, но не се оставяйте на съмнения и неверие особено на Томина Неделя. Някои Водолеи не са доволни от хода на делата си, нека си дадат отдих, да сменят професионалните задачи с домашна работа, ремонти, да се готвят за усвояване на още знания и умения. Ще ви се отрази благотворно, от понеделник замисляте творчески изяви, привличане на сътрудници, уговаряне на услуги. Моментът за реализация на идеите ще дойде след сряда, а искреността ви ще даде нов импулс и за промени в личния живот.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Тези дни носят нежелани изненади, дано интуицията ви подскаже как точно да действате в деловата сфера. Група Риби са имали уговорки с шефове, клиенти, партньори, а нещата не вървят според обещаното от другата страна, в сряда са възможни и щети. Не бързайте, всичко ще се оправи, за периода обаче е важно вие да изпълните ангажиментите така, както сте ги поели. Едно, че това пести излишните спорове в понеделник, второ, близките оценяват коректността ви, трето, с такт прокарвате идеите си. С търпение укрепвате и лични отношения.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови