Хороскоп за 13 – 19 май

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 13 май 2017 в 00:05 15505 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

До четвъртък дните са по-динамични, а вие трябва да се вслушвате в мнения на близки за работата си, пък и да останете на по-заден план в екипи. Това на Овните не им е по сърце, но като се добавят и финансови грижи, и проблеми с партньори, наистина е разумно да избягват спорове в службата и вкъщи. За някои е препоръчително и да не коментират околните, иначе стават клюки, не е уместно и да се радват на чужди несполуки. До понеделник отделете повече време за укрепване, свободните сърца на купон може да си открият половинка.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Започващото 7-дневие поставя по неочакван начин въпроса за делови и лични партньорства. За вторите е добре да търсите съвети, а после най-внимателно да анализирате кое ви е от полза. В професионалната сфера доста Телци следва да се преориентират трайно към нова дейност и да се потрудят подобаващо, за да спечелят доверието на колегите си и благосклонността на шефове, влиятелни клиенти. От понеделник до сряда изненадите ще са повече, после положете и сериозни грижи за здравето си. Съюзите дават сила, не се перчете в кръга си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През уикенда отдъхнете от делови ядове, домашният бюджет позволява битови подобрения. Група Близнаци са планирали пазаруване, грижи за външния вид, много контакти, но за тях да не хвърлят излишни средства. Случаят ще ви срещне с хора, с които ще обсъдите твърде интересни, а и доходни проекти за съвместна дейност, ще се радвате на пълно разбиране в екипа. Обаче още от понеделник се изправяте пред пречки, хвърляте се в спорове, упорствате до инат. Я по-скромно, сговорчивостта не вреди на високия ви професионализъм.

РАК (21.06 – 21.07)

До вторник имате добри условия да стабилизирате важните партньорства, предлагате чудесни идеи за работа, организирате ефективно и по-големите екипи. Е, Раците да бъдат по-аналитични, има и хора, които уж са готови да действат по задачите си, а разпиляват време и средства с високопарните си приказки. От четвъртък ще си дадете ясна сметка за приноса им и вероятно няма да се ангажирате занапред с тях. Избягвайте спорове, а покажете, че изпълнявате своите замисли отговорно, макар не бързо, това влияе по-силно.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Две теми определят характера на следващите няколко дни – отношенията с обкръжението и лидерската ви роля в печеливши проекти. Лъвовете ще се радват на хармония със семейството или любимия в четвъртък и петък, тогава пречките са безпогрешен лакмус кой ги обича, как допринася за напредъка им. Нужно ви е да се уверите пак и пак, поемате много задачи, изяснявате тежки проблеми, привличате съюзници. Но някои от знака са най-загрижени за личното си добруване, тъй няма да се сближат с колеги, съседи, други познати.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

И през следващите 7 дни ще упорствате по делата си, свързано е с отстояване на принципи. Някои Деви се добират до информация, чрез която да отстранят съперници от пътя си. Не прибързвайте, защото ходът може да се обърне и срещу вас или от припряност към старите проблеми да добавите още грешки. Особено важи при неразбирателства с най-близки, хората трябва да проумеят неуместните си постъпки, за да пожелаят да се променят наистина. От сряда ще се радвате на по-добро взаимодействие, проявявайте такт и дискретност.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Напрегнато 7-дневие, но пък ще ви открива шансове за делово утвърждаване и печалби. Везните имат финансови грижи, до вторник ще намерят изход от ситуацията, и то без да говорят много-много по тази тема. За доста от знака новите изяви изискат самостоятелни усилия за усъвършенстване, откъсване от стари приятелски кръгове, пренебрегване на покани за купон. Ще се оправите, после общи интереси пак ще ви съберат с уважавани колеги, клиенти, познати, с обичани хора. Пречки пред начинанията ще има, но успехът в екип е завиден.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Идващият период ви дава условия да разрешите важни делови проблеми, но не бързайте с изпълнение на идеите си. Едно, че Скорпионите трябва да бъдат по-тактични и склонни за градивни компромиси, второ, някои надценяват своите сили и знания. Не е време за излишно самочувствие, и околни имат находчиви идеи, а ако обедините сили... От понеделник до петък можете да стабилизирате екипи, в които взаимно се допълвате с колеги и познати, домашните също са готови да помагат, за да постигнете желаното. Бъдете по-точни в планирането.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

За вас 7-дневието очертава пътища, информация, обещаващи срещи и приходи. Група Стрелци не са спокойни за личния бюджет, в някои техни партньорства назряват конфликти, усещат се завист и враждебност. От вторник ще изберете по-самостоятелни начинания, работата ще ви дойде много до четвъртък. Но пък влиятелни личности оценяват високо професионализма и упоритостта ви, ще ви предложат бизнес проект или добро работно място, откриват ви се нови хоризонти. Късметът е пропорционален на усилията, дано близки ви помагат...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Чудесен уикенд, а ще ви се види и още по-хубав, ако сте сред най-обичаните си хора, ако ги поглезите някак. Козирозите ще са възторжени от резултатите в работата си още ден-два, но всъщност е време да обмислят нови идеи и изяви, да привлекат към начинанията си колеги, познати, с които нямат тесни връзки до момента. Не се изкушавайте от бизнес обвързване с роднини и приятели, макар че помагат и съветват с желание. В сряда се погрижете за тонизиране, изясняването на важни въпроси става уморително, ще търсите покровители.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Трудно 7-дневие, пречки в деловата сфера не ви дават миг отдих. Водолеите ще реагират веднага, наистина е важно по-бързо да пресекат отрицателните тенденции в своя екип, иначе един чужд пропуск ще води втори и трети, ще ги подлъгва и те да правят сериозни грешки. Ако имате да уреждате финансови и административни въпроси, запасете се с търпение и документи, с чиновници не се излиза лесно на глава. Във вторник бъдете дискретни, в сряда следвайте идеите на други колеги, хич не са лоши. Вашите ще почакат, останете в сянка.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега дните ви ще минават бавно, нямате условия за реализация на мащабни планове. Рибите да удвоят бдителността за пари и партньори, имат ненадейни приходи, но могат да ги пропилеят. Мнозина са склонни да се хващат с по-малки шансове за изява, залагат на умения, получени с хоби, в епизодична заетост. Други преодоляват стари несполуки, вниманието им е да укрепят сътрудничество, с което са по-силни. Ситуацията е мъглява, от понеделник премислете плана, в сряда и четвъртък има изненади, гледайте срок и качество.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови