Хороскоп за 13 – 19 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 13 юни 2020 в 00:00 2202 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Този период е напрегнат за вас, от събота се настройвате критично към близки и познати. За някои Овни е време да огледат партньорствата си, да потърсят по-подходящи съюзници и в понеделник. Само че избягвайте бурни обяснения, не споделяйте нашироко идеи, нито вълнения. Във вторник ще забавите малко темпото, ще прецените дали да не отстъпите в спорове, ако силата и истината не са винаги на ваша страна. Не се притеснявайте, откриват се нови шансове, ще отговарят на амбициите ви, в четвъртък-петък следва да работите на макс.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Седемдневието е напрегнато, вероятно сте си набелязали куп задачи. Телците да не допускат конфликти с околните, имат сили да се справят с всичко, а и читави помощници. От събота до вторник отделете време за срещи и разговори с близки и познати, ще намерите как да компенсирате предишни загуби, ще се уверите и в отговорността на партньорите си. Вторник и сряда ви изкушават за самостоятелни делови начинания, но бързо ще се върнете към стари уговорки, проверени дружба. В любовта се радвате на разбирателство, не е лесна победа.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През уикенда се дистанцирате от големи компании, имате си свои грижи, а за решаване на проблемите разчитате главно на близки. Влиянието се запазва и през следващите дни, Близнаците ще помагат на другите, та и те да получат подкрепа, до вторник ще уреждат детайлно административни неща, финанси. Съвсем правилно, в сряда-четвъртък ви тегли към самостоятелност и нови проекти. Овладейте нетърпението за промени, ако е по-изгодно, включете се и в чужди начинания. Излизате от трудни лични ситуации с такт и толерантност.

РАК (21.06 – 21.07)

Не е време за амбициозните ви делови проекти, поне през уикенда си давайте паузи, вероятно в кръга на близки. Раците да внимават, има и спорни въпроси, пречки пред общи планове, да не ги омаловажават. От понеделник разчистете изостанали задачи, за да не си навлечете укори в сряда. И не си позволявайте да замазвате разногласията, иначе ще се окажете неподготвени за възникващи трудности. В четвъртък-петък изпипвайте финансови и бизнес детайли в дела, съобразявайте се с идеите на по-влиятелни хора, дамите - първо с половинката.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Времето ще тече на по-бързи обороти, а като добавим и големите ви амбиции... Лъвовете да заложат на търпение и благоразумие, високи цели не се постигат от раз, не бива да подлагат здравето си на риск. В понеделник ще трябва да поемете нови отговорности, за да върви екипна дейност. От вторник се дръжте настрана от интриги на колеги и познати, стъпка по стъпка ще постигате резултати, за които май ще ви завидят. До четвъртък изчиствате стари дела, гледате към нови съюзи. Обичаните приемат добре спокойни доводи, не кавга.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас периодът не е лек, но ако овладеете припряност и емоции, ще има на какво да се радвате и в най-трудните начинания. Девите да се съсредоточат в служебни и лични ангажименти, до четвъртък ще покажат професионализъм, далновидност, умение да се сработват. В понеделник не споделяте грижи, а околни въртят интриги, не са мобилизирани за проблеми. Вие сте умозрително настроени, анализирайте свои и общи трудности, някои ще направят методите си по-ефективни. Бавно и уверено отстоявате цел, а отдихът е за вдъхновение...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът е уморителен за вас, търсете време за почивка и тонизиране. Група Везни поемат много ангажименти, може би се тревожат за приходите?... И така да е, в понеделник не пилейте време за нови, ако вече имате направени делови уговорки, а пък във вторник не се товарете с още и още обещания към колеги и клиенти. В сряда ще разчитате на съмишленици за интересни проекти, но все пак - предпазливо. Едни ви прехвърлят свои задачи, други искат да ви поставят в зависима роля. Хубавото е, че разчитате на любим или деца, обичта окриля.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Под знака на трудности ще тече 7-дневието, но вероятно те няма да ви откажат от реализация на делови идеи. Скорпионите да се запасят с търпение, ще видят в понеделник шансове за постъпления и изяви, дано ги подскажат компетентни приятели. Във вторник позицията ви отслабва, а вие решавате да се натоварите с куп обещания. В следващите дни ще ви изнервят, ще ви изправят пред още пречки. Добре, че стабилизирате връзките с близки, само единици ще мечтаят да забягнат далече от грижи, да отдъхнат. Просто се стягате, а всичко ще мине.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът предполага желани делови и лични промени, но трябва да действате търпеливо и тактично. Някои Стрелци още през уикенда ще се позамислят за отдих и възстановяване, май трябва да огледат новите си идеи за изява и доход. От понеделник избягвайте конфликтите, а от вторник-сряда не пестете услуги за приятели и познати, те как ви помагат понякога. В следващите дни ще намерите кой да ви подкрепи със заем или с проект, в който ще реализирате и свои амбиции. Не допускайте изясняване с любимия да усложни отношения.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През периода поемате куп ангажименти в работата, а и близки, особено по-възрастни чакат подкрепа. Козирозите ще упорстват по отговорностите си, в понеделник-четвъртък с по-твърд тон, имат енергия, за да окуражат цял екип за дела. Все пак не реагирайте на проблемите емоционално, в едни случаи има риск от грешки, във втори навреждате на себе си и дори пропилявате хубави възможности. Не е за чудене, че в петък ви се ще да останете само в кръга на рода и приятели, тяхната обич може да ви „укрие” от делничните напрежения.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Редно е да си дадете малка пауза, ограничавайки се в рутинните задължения. Доста Водолеи обаче има куп идеи за работа и ще се хвърлят ту в една, ту в друга посока. В понеделник това ще ви натовари с чужди задачи, във вторник може да се почувствате ощетени, закъснели. В сряда е по-добре да направите нова делова стратегия, да я обсъдите с колеги, познати, а после да действате подчертано предпазливо, ще има пречки, а и вие поемате още обещания. И в любовта не бързайте с идеи и приказки, нещата се подреждат по друг начин...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Хвърляте много сили в работата, а пречките сякаш не свършват. През уикенда Рибите да огледат делата, където трябва – ще поемат нови задачи, но другаде ще поверят отговорности на по-подходящи хора. Във вторник си привличате съмишленици, а в сряда дискретно и съвсем овреме помагате в по-напрегнати моменти. Дано запазите това темпо до петък, ще има ненадейни трудности, а някои току се възхищават на резултатите си, смятат да си правят по-пищни купони. И в любовта гледайте същината, трябват ви искрени, трайни чувства.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови