Хороскоп за 13 – 19 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 13 февруари 2021 в 00:00 1399 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седемдневието ви ще се нашари от изненади и ядове, но вие имате сили да се справите с всяка ситуация. Овните да запазят самообладание, до понеделник промените май ще засегнат служебния и личния им живот. Не давайте повод за клюки и интриги, а спокойно уредете по-спешни правни и финансови въпроси до вторник, от сряда до петък избягвайте всякакви спорове с околните. Част от знака да бъдат грижовни към тонуса си, не е време да бързат с решения, опити за прекрояват хора. Няма да се туткате, просто действайте разумно и тактично.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

До понеделник и да имате покани за купони, вниманието ви е насочено към делата, искате да стабилизирате служба, доходи. Телците да не се подлъгват по бърза кариера, от вторник им се откриват възможности за по-интересна изява, обогатяване със знания, пътища. Не всичко ще става по мед и масло, но вие ще упорствате, докато преборите спънките. В четвъртък не се натоварвайте с още ангажименти, с умерено темпо и дружелюбност работата ще върви по-леко. В любовта може да подобрите неща, които не харесвате, но си трябва търпение.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

През уикенда се товарите с какви ли не ангажименти, искате всичко вие да знаете и да решавате. Внимавайте, освен с преумора, това може да завърши и с грешки, не с желаните промени. Близнаците са умели лидери, а от понеделник да бъдат и по-самокритични, някои май се мъчат да спечелят зад гърба на своя екип, на приятели. Ще ви уловят в крачка до сряда, не си струва да подлагате на съмнение партньорства и роднински връзки, бъдете най-бдителни за общото благо. В любовта не се хвърляйте в авантюри и особено ако вече имате връзка.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас периодът не е лек, определили сте го за разчистване на стари неща и отношения, за обогатяване на знанията си. През уикенда Раците да избягват спорове с близки, няма защо да усложняват това общуване. От понеделник се заемате с трудни, но важни за напредъка ви задачи, във вторник ще привличате и по-подходящи сътрудници и съюзници. От сряда напрежението расте, може би поемате допълнителни дела, новата дейност ви води до куп пречки, ще се претоварвате. Можете да се справите и с повече, после ще има паузи за любов.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът е динамичен, плодотворен и по-труден. Още през уикенда Лъвовете мислят за самостоятелни начинания, пречки в работата едва ли ще ги плашат. От понеделник не говорете толкова много за амбициозния си план, вторник ще ви напомни: резултатът е според усилията. Внимателно подбирайте времето и условията за всяка идея, можете да вдъхновите и водите големи екипи, не само домочадието си... В четвъртък ще бъдете пример за дисциплина и трудолюбие, в петък си позволете отдих по ваш, не по чужд вкус, но се грижете и за тонуса.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

За вас 7-дневието е трудно, понеже си поставяте високи делови цели. Повечето Деви са прагматични и от събота до четвъртък внимателно ще следят развоя на всяка ситуация, която благоприятства или не тяхната изява. Наистина няма да пилеете сили по нереалистични идеи, ако прогнози на разни специалисти сочат рискове, бързо ще променяте плана си за действие още от понеделник. Към отложени намерения май ще се върнете в петък, и то без да дразните околни с връзки, знания, умения. Ако нещо вкъщи не върви, няма да протакате ремонта.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Напрегнат период и ако нещо не върви точно по плана ви, не си го изкарвайте на близки. Група Везни да бъдат по-грижовни и към тонуса си, сякаш искат да оправят ситуацията за сметка на големите натоварвания, които поемат... От понеделник намалете критичността и темпото в работата, смело анализирайте спънките и ще намерите верни решения за стабилизиране на съюзи и доходи във вторник-сряда. Някои приключват лични проблеми, това им дава свобода за нови срещи и връзки. В петък дръжте на искреност, не на измислени канони.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

За вас неспокоен период и ако не овладеете критичността... Скорпионите си знаят: няма труд нахалост. До понеделник усилията им ще дадат резултат, да заложат на старание и търпение, не на спорове и желание да налагат идеи. В следващите дни и задачите, и пречките са много, но няма да споделяте своите тревоги, съмнения. Ако обаче конфликтът е по-стар, потърсете справедлив арбитър или влиятелна закрила. В четвъртък-петък внимателно изяснявайте нещата, тогава ще има с какво да се похвалите и в делови, и в личен план...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие акцентира на сътрудничеството, вероятно ще следвате чужди идеи в работата и в паузите за отдих. От събота Стрелците да се нагаждат към желания на околните, но да не отстъпват от принципите си. В понеделник плановете ви зависят от влиятелни личности, във вторник изяснявате проблеми и откривате още възможности за изява и печалби. Мнозина ще бъдат и по- самовзискателни, от сряда задачите са трудни, изискват усвояване на умения, сработване с други колеги. Не допускайте угодничество, важна е искреността.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамичен период, бъдете съсредоточени при решаване на всеки делови и личен проблем, за да не се множат. До понеделник Козирозите доста ще се съобразяват и с мнение на влиятелни хора в кръга си, да не стигат до спорове с роднини. От вторник поемате още нови задачи, искате да ускорите куп дела, а това може да доведе до претоварване и конфликти в сряда-четвъртък. Ето защо успокойте ситуацията и бъдете по-дискретни, пък другите нека се чудят как не изоставате в службата и как редите отношенията с обичаните като по учебник.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През уикенда не сте съвсем наясно със ситуацията, май ще се огледате за по- подходящи партньори. Водолеите имат шанс да срещнат и човека на мечтите си. Все пак не се отплесвайте във фантазии, от вторник това може да доведе дори противопоставяне. В работата ви интересува по-висок доход, шанс има, но в сряда-четвъртък и задачите ще бъдат много. Избягвайте да се обяснявате с колеги, шефове, клиенти, не са най-точни в оценките, не са и далновидни. Ами докажете в самостоятелни начинания, че сте прави в професионалния си избор.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Не сте наясно с ред ситуации и 7-дневието ще ви се види тежко. През уикенда Рибите да анализират партньорствата си, могат да направят много в делови и личен план, за да бъдат отношенията по-смислени. Понеделник е уморителен, не пилейте време за капризи на този и онзи, а обогатявайте своите знания и умения, ще ви възложат отговорни задачи. Е, от сряда ви се открива по-добър шанс за кариера и доход, трябва да сте готови да доверието. През следващите дни туширате интриги и злоба с такт, в екипа съдят за вас по дела, не по думи.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови