Хороскоп за 13 – 19 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 13 август 2022 в 00:02 4668 0

хороскоп

Снимка хороскоп

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Време за по-строг режим на работа и отдих, само че не прибързвайте с дела, които не сте изяснили или организирали. На Голяма Богородица доста Овни търсят помощ от колеги, приятели, а помощниците искат да се следват техните идеи. Вторник разкрива шансове, ала дали уреждате стриктно професионални, административни и финансови въпроси? В сряда-четвъртък просто избягвайте спорове, обективните пречки и без тях са бол. В петък няма защо да споделяте тревоги. Объркване в любовта. Е, като не знаете как да постъпите, изчакайте.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

През уикенда не бързайте да изяснявате проблеми с близки, познати и колеги, нерядко ще е нужно да загърбите егото си и да „изтърпите” несъвършенствата на околни. Голяма Богородица изисква от Телците търпение за начинания, не е дошъл момент да разгърнат способностите си, не ли пък да говорят за идеи… Вашите амбиции за служебна и обществена изява са високи, дано от вторник до четвъртък да разчитате на добро взаимодействие с други, сряда е по-нервна и резултатите зависят от шеф. В по-лични неща не позволявайте чужда намеса.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие утвърждава лидерството ви сред близки и познати, а вашите съвестни усилия ще печелят подкрепа. От уикенда едни Близнаци привличат с обществени идеи, втори преодоляват куп стари разправии, трети предпазват от неприятности другите в екипа, компанията… Даже някои да не са одобрявали плановете ви, постепенно ще признават: знаете какво искате и правите. Сряда носи материални и морални дивиденти. В четвъртък следвате чужди идеи, но няма да забравяте своите. Влюбените да покажат колко много ценят верността.

РАК (21.06 – 21.07)

До четвъртък бързате да изясните делови и лични теми, периодът е динамичен. Раците да кротуват, от понеделник до сряда имат куп задачи за довършване, а и спорове с опоненти и пр. недоброжелатели. Добре, че мнозина са се запасили с документи и аргументи, убедителни са пред шефове и познати. Сега вие се вълнувате и от възможността за придобивки, ще привлечете доходи, ще расте имуществото ви, но да е на основата на принципи и почтеност. Реализирайте идеите си търпеливо, в петък има пречки, трябва и да се грижите за тонуса си.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас периодът не е лек – едни се борят за по-достойна оценка в деловата си сфера, други гонят амбициозни планове, изискват се просто огромни усилия. В понеделник Лъвовете ще отчетат: трябва да обогатяват своя професионализъм, тихо и кротко да доказват колко много знаят и могат и до четвъртък тяхното лидерство между колеги е несъмнено. Има и такива от знака, които са склонни да вървят към същата цел с компромиси, не е уместно. До петък задачите ви сякаш са безчет, действайте предпазливо и ловете шанса, за някои е в любовта.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамично и благотворно 7-дневие, но през уикенда не прибързвайте толкова с изяви. От понеделник до четвъртък Девите ще действат по плана си с размах, нека да се пазят от разпри и особено с близки. Във вторник дайте възможност на шефове да повярват в способностите ви и без спорове, шансът ще остане с вас, не с интригантите… Някои постигат успех и печалби по-леко, ала сами си объркват нещата поради припряност. В петък може да се върнете към по-стари уговорки, околни виждат самовзискателността, с която решавате всяка задача.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

До петък ви се ще да ускорите събития, да направите делата по-печеливши. Я по-кротко, Везните трябва да преодолеят съмнения и колебания, да имат план при всяка промяна в бизнес сферата. На Голяма Богородица е вероятна закрила от шефове, във вторник разчитате и на малки услуги от околните, още в сряда изяснявате куп проблеми в работата, а и за изпълнение на ангажиментите към близки. Мнозина да се грижат за здравето си, не е време да подценяват пречки и да надценяват сили, финанси. Разумен избор в любовта хармонизира връзка.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Ведро 7-дневие, но вие не споделяте грижи, а те не са малко. Скорпионите от уикенда още ще насочат внимание към най-главното, сега да не се подвеждат по ласкатели и лъскави оферти. От понеделник до четвъртък за вас са твърде важни услугите на околните, трудностите са сериозни, а вие не пропускате и покани за веселби с близки, познати. В сряда избягвайте прекалено бързане и критичност към другите, ще намерите подкрепа от шефове и подчинени и без да сипете обещания. Мнозина си дават сметка за окрилящия любовен развой.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Този период ви изправя пред куп проблеми, ще ги решавате, осъзнавайки и кое наистина е важно за вас в делови и в най-личен план. Ето защо от събота до понеделник Стрелците да не бързат да налагат мнение на домашни и познати, време е да им помагат в трудните ситуации. Във вторник овладявайте своята критичност към околните, покажете им грижа, а в сряда някои ще ви върнат навреме услуга. Нагърбвате се с доста отговорности в напрегнатите моменти, в петък обаче се посветете на обичани, искрените чувства ще са безценни за тях.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Струва ви се, че не работите на макс, понеже не ви ценят, придирчиви сте към кръга си. Защо, Козирозите трябва да избягват спорове с шефове и подчинени, в понеделник ще проучват нещата, ще търсят по-подходящи сътрудници. Още пречки идват във вторник, не се претоварвайте, а ловете нови възможности от сряда до петък. Ще откриете още – едни използват и връзките си, втори влагат свободните часове в допълнително обучение, трети имат близки, с които да обсъдят идеи за изяви и печалби. Четвърти разчистват спънки пред любовта...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът е уморителен. От събота поемате допълнителни задължения към близки и за работа, до четвъртък трябва да прокарвате по-гъвкаво мнението си, може да не харесва на шефове, колеги, познати, рода. На Голяма Богородица Водолеите ще усетят: не бива да прибързват, иначе ще допуснат грешка, а в следващите 2 дни ще ловят шансове за изява и ще ги анализират по-сериозно, не е време за поемане на всякакъв риск. В петък не отхвърляйте малки услуги, вероятни са изненади. За лични неща не слушайте чужди съвети, само себе си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Много динамичен период, май имате за решаване сериозни въпроси. Рибите да се заредят с търпение, през уикенда спорове не са им от полза, а в понеделник може да тръгнат на път или ще проучат по-деликатните теми. Хич не е уместно прибързване в начинания, във вторник приключете по-стари и даже забравени задачи. Имате наум по-амбициозни изяви, но в сряда пречките изобилстват, а после трябва да овладеете стремежа за кариера заради сплотяването на екипа. Ще постигнете набелязаните цели, помислете за отдих, за празник с любимия.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини