Хороскоп за 13 – 19 април от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 13 април 2019 в 00:00 9271 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът изисква да намалите деловото темпо и хъса, пък и критичността си. Овните имат още куп идеи за изява и печалби, но през уикенда да не забравят поводи за купони с роднини, приятели. Хвърляните в работата усилия няма да останат напусто, ала до петък не е нужно да припирате с неподготвени планове или да пренебрегвате тонуса си. От вторник си забранете взиране в дреболии, хем се натоварвате излишно, хем може да поразвалите отношенията с близки, разчитат на вас. В любовта слушайте сърцето си, не гласа на тайни съветници.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Хубав период – усилията ви са резултатни, разкриват се и нови възможности за изява и печалби. Телците бързо ще покажат практичност и упоритост, но имат и поводи за празнуване, да не пропуснат да съберат на маса приятели и роднини до четвъртък. От сряда до петък оглеждате ненадейните шансове и оферти, готови сте да поемете по-големи рискове заради приходи. Добре, но дали разчитате на партньори, които ви допълват? И не прехвърляте ли на по-некомпетентни много отговорности? В любовта се радвате на разбирателство.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Делата ви уж вървят добре, но ако засилите бдителността, няма да е зле. Още през уикенда Близнаците ще усетят, че идва време да обмислят нови планове за изява и печалби, от понеделник да бъдат много внимателни за укрепване на свои партньорства. От вторник започват промени, вероятно е да ви накарат да пътувате, да усвоявате допълнителна информация, да лансирате смели идеи пред влиятелните си покровители. Ще се справите със задачите, но се дръжте далече от интриги и клюки, в любовта предаността на мъжете е безценна сега.

РАК (21.06 – 21.07)

Стремите се към равностойни делови и лични партньорства, но периодът ви изправя пред предизвикателства, тактично и търпеливо разчиствайте пречките. Раците от понеделник да заложат на уреждане на административни, финансови и други въпроси, във вторник трябва да се ограничат стриктно в служебните си задължения. Трудностите са сериозни, от сряда стабилизирайте темпото си на работа, за да не правите пропуски, а и да наваксате стари недостатъци. Някои влюбени май си дават пауза, за да оценят истинското значение на връзката си.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Започва напрегнат период, рисковете ще са повече, а е важно да не влизате в разпри с колеги, познати, клиенти и близки. Влюбените да не решават как ще върви връзка. Още в понеделник Лъвовете са пълни с енергия и идеи, но няма да бързат с реализация, много по-ценно е да заразят със самообладанието си и околни. Вторник и сряда позволяват задълбочен анализ, услуги, за да тръгне общата работа. Изяснявайте внимателно новите възможности за печалби, може да се наложи да се измъкнете от ситуацията чрез самостоятелни инициативи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът налага по-задълбочено решаване на делови и лични проблеми. Доста Деви не са си изяснили докрай нещо в служебната сфера или правейки стъпка към любовна връзка, а после се огорчават. В понеделник и вторник намалявате темпото, но пък упорствате повече и сте по-грижовни към бюджета си. В сряда е редно да слушате околните и да не са с по-висока административна позиция. Четвъртък и петък са за укрепване на партньорства, анализирайте мотивите на другите, ако близки и познати са прегрешили – не ги наказвайте свръх мярата.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Този уикенд ви зарежда с настроение за развлечения, готови сте за авантюри и купони. Пренебрегнатите домашни въпроси бързо ще напомнят за себе си и от понеделник до сряда са вероятни разправии с близки, във вторник пък трябва да се натоварите с доста и най-различни задачи. Усилията на Везните ще дадат плод, те ще възстановят и хармонията с роднини, но в петък нека да бъдат по-внимателни с финанси, за да не изпитат трудности и с личния бюджет. Някои от знака губят ума си заради горещ флирт, на тях им е нужна сериозна връзка...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът ще ви се види труден, не сте наясно с условия в деловата и личната сфера, ще се нагърбвате често с услуги или чужди ангажименти. Скорпионите няма да се уплашат, а и нещата тръгват в по-добрата за тях посока, макар че в понеделник следват стриктно идеите на колеги и шефове, а във вторник трудностите са повече и напрежението расте. От сряда обаче усилията ви за документално и практическо уреждане на деликатните проблеми дават плод, не могат да ви създадат спънки за изява и печалби. В любовта си решавате вие.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

На преден план са доходи, лични неща. Вярно, група Стрелци хвърлят много сили в работата, правят услуги на близки и познати, но не е редно да бързат с изчистването на финансовите въпроси още от уикенда. Едно, че с роднини е добре да поотложите изясняването, второ – за мнозина околни изглеждате стиснати. В понеделник някои не са доволни от постигнатото, а то не е малко. Във вторник не ви се ще да действате по чужди идеи, в сряда-четвъртък пречки бол, ще окуражите ли и екипа си, та в петък всички да оценят приноса ви?

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът не е лек, но едва ли ще използвате уикенда за отмора и тонизиране. Козирозите не са твърде доволни от постигнато до вторник, имат куп идеи за начинания и току бързат да ги реализират. Е, и близки гледат да се възползват от помощта ви, но това може да предизвика и остри спорове помежду ви. В сряда се нагърбвате пак с чужди задачи, не искате да се връщате към минали недоразумения. В четвъртък и петък ви се откриват възможности за делова промяна, шансовете изненадват, пречки не ви плашат, съюзите са хармонични.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас е време да стабилизирате тези партньорства, които ви подхождат, не всички са такива и си го знаете. Доста Водолеи са припрени, разчитат на свои оригинални идеи, на изненада. Май се подвеждате, понеделник иска умереност и съсредоточаване. Във вторник категорично се устремявате към промени и сте наясно какви, в следващите дни намирате съюзници, помощници. Е, близките ви също се нуждаят от вниманието ви. Някои предчувстват победата си, тя ще дойде при търпеливите. В любовта изходът от проблемите зависи от избора ви.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът е твърде динамичен за вас, добре е през уикенда да уредите някои дела, а не да го прекарвате на маса и в приказки. Още в понеделник Рибите ще се уверят: било по-разумно да не допускат клюки по интересуващи ги теми. Вторник носи шансове за доходи, в сряда разчистете стари недовършени дела и не критикувайте другите, защото скоро ще се окаже, че пак зависите от техни планове или съдействие. В петък ще се радвате на постигнатото, обаче... доста уморени. В любовта по-сериозно оценете и своята, и ролята на избраника си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови