Хороскоп за 12-18 ноември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 12 ноември 2016 в 08:50 7320 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Напрегната седмица и едва ли трябва да подхващате амбициозните си планове за самостоятелни изяви, бизнес. Група Овни виждат: пред начинанията им ще има пречки, други често-често чуват предупреждения от близки, а и си правят бързи анализи на свършеното и вземат мерки да не се провалят. Зависите от влиятелни покровители, но няма да ви поднесат шанса на тепсия, вие ще си го откривате. В любовта бъдете дискретни, защо да ви клюкарстват... До вторник оглеждате партньори, после правите и компромиси, следвате чужди желания.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

И за вас седмицата е по-трудна, но не се жалете от делови и лични проблеми, а си преценете защо се появяват. Едни Телци са потърпевши заради небрежност на колеги и познати, втори са прицел на служебни интриги, трети да огледат най-внимателно приятелства и любовен избор. Неслучайно хората казват, че всяка жаба трябва да си знае гьола... Вие помагайте с това, с което можете, на близките, ще имате и доста поводи да се уверите: на тях наистина следва да се разчита. В понеделник те ви помагат, от сряда вие правите много да са добре.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Тази седмица ще ви кара да анализирате делови и лични връзки, нищо чудно някои да си останат в минало свършено... Близнаците да бъдат строги към себе си, а и по-критично да преценяват хората в кръга си, за да не се окаже, че са заменили кон за кокошка. Едни са много отдадени на работата, но любовта ще ги изведе вън от шаблона на делника. Други сами да търсят разнообразие, да се видят с роднини, да им съдействат някак. До вторник времето е подходящо за това, после сте по-напрегнати, не давайте воля на емоции, а търсете подкрепа.

РАК (21.06 – 21.07)

Започва важен период за изявата и доходите ви, действайте по-предпазливо и овреме уреждайте документи, финансови отношения. Раците имат интересни идеи за начинания, ще търсят подкрепа от колеги, познати, роднини, но си пазят лидерството. Добре, обаче в такъв случай трябва да се пазите от клюки и интриги, а от друга страна – да не пренебрегвате най-близките, имат нужда от грижите и обичта ви. Сряда и четвъртък може да ви отведат на път или да ви затрупат с нова информация. Гответе си пауза за отдих, в петък умората тежи...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Уж спокойна седмица, но трябва да действате по-внимателно и да избягвате противопоставяне с клиенти, колеги, близки. Няма защо да прибягвате до хитроумни стратегии, принципността и честността ви привличат по-силна подкрепа и приятели, с които ще преодолеете големи пречки. Лъвовете да не се налагат, в понеделник проблемите се оправят по роднински, после трябва да се действа дипломатично, та всички да бъдат доволни от промените в петък. В личен план нещата се нареждат, а и вие правите жест, с който печелите сърца.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През тази седмица за вас е особено важно да взаимодействате плодотворно с колеги, съседи, познати, близки. Девите да търсят мнение от по-компетентни хора, позицията им не е твърде силна, а е хубаво да прокарат идеите си, да приложат знания и умения... Ще откриете такива помощници, първо овладейте емоциите, не са най-добър съветник. През уикенда избягвайте претоварване, в понеделник търсете сътрудници, във вторник и сряда забравете високото си самочувствие. Изясните ли проблеми, намирате по-лесно общ език и решения.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Започващата седмица е динамична и напрегната за мнозина, а нищо чудно да поднесе и изненади, които да преобърнат представите им за дела, отношения. Но дипломатичните Везни са силни и когато са в по-деликатна позиция, те ще намерят начин да се предпазят от щети, да надмогнат огорчения, да помогнат на роднини и обичани хора. До сряда всичко става бързо и изнервящо, но пък после съзнателно намалявате темпото, а и намирате повече време за домашни и други близки. Макар бавно, някои ще ви помогнат да пренаредите пъзела си.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

До петък трябва да обмислите делови и лични планове така, че да градите равностойни връзки, а ако имате вече постоянни партньори – да укрепвате съвместната дейност или съжителство. В първите 2-3 дни Скорпионите са по-склонни да се сърдят и да се налагат. Някои май се смятат недооценени или претоварени с чужди задължения. Е, към четвъртък нещата се успокояват, но е редно да се консултирате със специалисти за финансите, а и за тонуса си, ако сте отлагали визита при лекар. Решите ли да глезите обичаните, нека е с мяра.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Тази седмица не е най-успешна за вас, но поне за финанси няма да има защо да се оплаквате. Стрелците получават силна подкрепа от приятели и роднини, а ако е нужно – бързо ще преориентират деловата си изява към сигурни, макар и не твърде престижни доходи. Усилията в работата са резултатни, а ако сте се посветили на някакъв вид творчество – и отдавнашните ще получат признание. В понеделник уредете административни и правни детайли, от вторник нататък изникват куп пречки, а трябва да владеете лидерските си амбиции и в любовта.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Започващите 7 дни носят много делови ангажименти, но по-изпълнителски, а вие таите големи амбиции за изява, печалби. Сега Козирозите да не бързат за кариера, напредъкът им е най-сигурен с по-малки стъпки, а и се полага да го подплатят с търпение, такт... Някои следва да са по-грижовни и към тонуса си, други имат за изясняване лични отношения, там пък съвсем не им прилича да налагат мнение, желания. Във вторник натоварването ви е голямо, в сряда не споделяте грижи, а в петък помагате на близки, макар те да не го зачитат сега.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Новата седмица ще ви накара да се вглеждате във всеки детайл, от който сега зависят делата и личните ви отношения. Водолеите не се вслушват в съвети даже на специалисти, но така не се постига много. Съобразявайте се поне с мнението на шефове, търсете подкрепа от замове, покровители. За редица идеи още не е време, за други трябва да намерите по-сериозни партньори, лентяи и интриганти дърпат назад. В понеделник обмислете плана за действие, помощ от близки ще е от полза до четвъртък, в петък вие ще сте двигател на екипа си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това седемдневие носи пътища, информация, срещи. За Рибите най-важни са запознанствата, от които тръгват партньорство, работа по интересен и доходен проект, за някои – нова любов. Прокарвайте идеите с подчертано търпение и такт, част от знака сякаш опознават себе си чрез връзката с другите. Едни се пазят от интриги, втори – от финансови и прочее изкушения. До четвъртък сте в пасивна позиция, не се месите в чужди спорове, усилията ви по ваши задачи са големи. От сряда близки подпомагат делата, а в любовта да не ви се месят...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови