Ексклузивно Глиги пред OFFNews: Руската армия воюва върху трупове, украинската - по кодекса на честта

Хороскоп за 12 – 18 март от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 12 март 2022 в 00:15 2955 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

С Тодорова събота започва динамичен и напрегнат период, дано сте уредили по-внимателно делови и лични неща, за да си спестите нерви. В понеделник Овните ще искат да действат по самостоятелни ангажименти, до гуша им е от колегиални клюки и интриги. Във вторник планирайте стъпки за укрепване на отношения с близки, после ще отвръщате по-рязко на опоненти, настойчиво ще изяснявате бизнес неразбории и ще искате дисциплина, за да се справите с трудности в петък. Ако може, показвате толерантност, но си трябва и строгост.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

За вас от Тодоровден също идват пречки и притеснения, до понеделник ще се вземете в ръце, можете да разчитате на близки и обичани. Телците ще видят в трудностите пред плана си възможност да го развият, да го обогатят, вторник е щедър на такива идеи. В сряда-четвъртък тревогите са свързани с доходите, не чакайте бързо и голямо признание за приноса си в дейността на екипа. Обаче наученото в нея е истинска печалба и скоро ще се убедите: професионализмът води на по-добро работно място или ще помогне да се утвърдите на сегашното.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

До понеделник е рано да задействате амбициозните си делови планове, паузата използвайте за тонизиране, за търсене на съвет от покровители, за привличане на сътрудници. Във вторник Близнаците ще имат доста задължения, а време за изясняване, и то по-дискретно – чак в сряда. Не прибързвайте, следващите дни носят нови възможности за изява, печалби, партньорства. Не се надценявайте, на моменти трябва да направите отстъпка, компромис, за да не усложните уж дребни грижи. Важи и за личните неща, следва да бъдете по-самовзискателни.

РАК (21.06 – 21.07)

През периода е редно да бъдете по-отстъпчиви и сдържани, иначе делови, а и лични проблеми ще се трупат и усложняват. От уикенда Раците да анализират партньорски и колегиални отношения, по купони приятели бол. Вслушайте се в интуицията си, май не всички заслужават доверието ви, но в сряда се задават по-трудни задачи, при нови шансове за бизнес не бива да пилеете идеи, нито да повтаряте стари грешки. В четвъртък ще се държите далече от свои познати, които бързат за печалби, няма да се отклоните и от решения по лични въпроси.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът изисква да уреждате най-прецизно и по-дребни административни и финансови въпроси. От уикенда Лъвовете се настройват да действат по идеите си сами, независимо че така доста ще се натоварят. Бъдете по-грижовни към тонуса си и не пилейте емоциите в предълги обяснения за личен и служебен избор. Във вторник – изненадващи спънки, те може да ви задържат за малко, до петък без друго няма защо да бързате. Едни да избягват спорове с близките, втори да изпипват дела в детайли. Трети лавират, за да наложат мнение в екип.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Кроите амбициозни планове, а 7-дневието не е подходящо за тях и трябва да ги отложите по съвет на знаещи хора. През уикенда Девите се товарят с повечето задачи у дома, за да имат време за подготовка на бъдещи изяви, на развлечения с обичани. От понеделник до сряда се откриват нови шансове в работата, ще се ориентирате към усвояване на знания и умения, доизяснявате служебни теми. Мнозина са съсредоточени в своите неща, но помагат и атмосферата в екипа да се разведри. В петък е важно да избягвате разпри, усилията ви ще дават плод...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Тодорова събота очертава доста пречки в работата и отношенията ви с околни, но вие не се плашите от трудности. Везните обичат да уреждат от край до край нещата, с които се заемат, в понеделник ще привлекат още съмишленици. Е, не бързайте да разкривате идеите си пред другите, в сряда отстранявайте спънки по-внимателно. В четвъртък поемате повече задачи в екипа, после ще градите нов план за действие. Хубаво е, че оценявате и свои грешки, а не броите само чуждите. Справедливостта ви е основа за укрепването на важни лични връзки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Чакат ви куп делови и домашни задачи, май ще затягате дисциплината в екипа, сред обичани. Скорпионите ще се откажат и от почивката, за да изпълнят своя план. От понеделник прокарвайте с такт изискванията си, иначе във вторник ще има неприятни разправии. Е, околните скоро ще видят приноса ви за успеха на екипа, за спокойствието у дома. В четвъртък ще сте доволни от свършено и спечелено, но пак не се отпускайте, епизодични услуги не ще могат да заменят старанието и предаността, с които подкрепяте близки и най-вече половинката.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Тодоровден предлага доста възможности за запознанства, създаване на делови и лични връзки. Стрелците да бъдат предпазливи, някои отношения не тръгват според представите им, други ще породят финансови проблеми. В понеделник трудностите в работата са повече, съобразявайте се с изисквания на шефовете, вместо да настоявате на своите идеи поне до четвъртък. Вторник носи и много поводи за спорове, намалете темпото и засилете бдителността, ще възникват и изненадващи пречки. Ще ги преодолеете, но оценете и помощта на приятелите.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През уикенда е добре да анализирате делата си и да начертаете нова стратегия за изпълнение на идеите си, а не да се връщате към стари. Козирозите нека да заострят и бдителността си, от понеделник възникват куп пречки, до четвъртък следва да проверят също коректността на хората, с които се ангажират. В сряда упорствате, без да търсите бърза печалба, но трудът ще е плодотворен. Е, част от знака биха се радвали на най-скорошно служебно признание, но целите им рядко са тъй лесно постижими. Бъдете по-грижовни към тонуса и близките си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Тодоровден е начало на динамичен период, действайте внимателно, куп неща не са ви ясни, а задачите са бол. Водолеите преживяват доста, да не странят от близки, познати, колеги. От понеделник ви чакат още въпроси за уреждане, от прозорливостта и старанието ви зависи да промените хода на делата си към по-добро. В четвъртък спорове с околните ще ви накарат да анализирате и своите усилия, и желанието да реализирате най-различни идеи. Имате енергия, ала е важно да сплотите екипа си, да вземете решение накъде да вървите в любовта.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега сте настроени мечтателно, не ви се връща към миналите разочарования и ядове. Е, Рибите да не забравят задачите, които от понеделник-вторник трябва да довършат, иначе ще има разправии, интриги. В сряда е редно да се изясните с близките, това ще ви зареди с енергия за нови дела. Обичат ви, подкрепят ви, ето главното. В четвъртък не е нужно да бързате в работата, да се намесвате в споровете на околните. Ангажиментите вече изискват голяма съсредоточеност, а ако възникват някакви допълнителни въпроси, ще ги изглаждате по-нататък.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X