Хороскоп за 12 - 18 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 12 май 2018 в 00:00 9861 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Това 7-дневие е динамично, не се подвеждайте да задействате новите си проекти. Едно, че Овните имат куп задачи. Второ, някои са притеснени и за финанси, готови са да хитруват, за да стабилизират бюджета си. Не е уместно, може да си развалят отношенията и с приятели. Трето, сега няма условия за осъществяване на ваши идеи, използвайте времето да помете глътка въздух – от сряда се огледайте за нови партньори, в четвъртък и близки ще са склонни да помагат, пред делови пречки сте, не бива да влизате и в конфликт с родата.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Навлизате в дни, когато въпреки пречките работата върви и даже ви подтиква да разширявате начинания. Телците имат идеи, но до сряда няма да се изкушат от необмислените рискове. Вероятно зависите и от мнението на близките си, трябва да бъдете по-отстъпчиви с тях. После ще се помъчите да ускорите тези процесите, едни се връщат към стари идеи и уговорки, втори почват да чистят недовършени задачи или допуснати грешки до петък. По-предпазливите ще преценят точно шанса си и ще дълбаят вече започнати неща, перспективни са.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Ще ви се периодът да е по-спокоен, да можете да обмисляте обстойно нещата. Сега се очертават промени, дано да ви направят по-уверени. От понеделник група Близнаци се сближават с нови хора, ала да не бързат да се изтъкват през следващите дни, макар и да набелязват стратегията за дейност на цели екипи. Вторник и сряда са за близките и това не значи да започвате спорове, с каквото можете подкрепяйте идеите им, услугите ще се отплащат. В своята работа вие хвърляте доста енергия, резултатите идват постепенно, те не са предрешени...

РАК (21.06 – 21.07)

Тези 7 дни са белязани от големите ви делови амбиции. Раците преливат от енергия за работа, искат да се издигнат, да спечелят и ще подскажат това още в понеделник. Бъдете по-търпеливи, а и дипломатични, в петък ще се убедите, че колегите ви не се радват твърде на вашето упорство. Е, вие сте си обмислили стратегията още във вторник, правите всичко, за да се преборите с трудностите и изненадите, но все пак Спасовден ще ви умори осезателно. Самонадеяните от знака може да допуснат грешки, влюбените с такт и нежност изказват желания.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас периодът е напрегнат, с изненади. Някои Лъвове хвърлят много сили в работата и са в правото си да разчитат на внимание, признание, печалби. Е, обстоятелствата често ще ви поставят на изпитание, от понеделник до петък овладявайте критичността към околните, във вторник не забравяйте стари идеи и уговорки въпреки безбройните си задачи. Оценявайте по-обективно хората. Мнозина ще укротят темпото, ще търсят разни услуги от близки и познати и така ще стабилизират нещата. Например личните, важно е да имате здрав тил.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Това 7-дневие ви подтиква да се огледате по-сериозно за делови партньори, имате нови идеи за изява и печалби. Група Деви ще преодоляват значителни трудности от понеделник, вторник ще бъде още по-уморителен. Преценявайте точно хората. В четвъртък главната ви грижа е приходът, следва стриктно да уредите административни и финансови неща. Петък е за пътища, някои от знака се срещат със съмишленици, с които дълго са били разделени. Съюзът ви ще получи нова енергия, влюбени пък се събират за жадувано отдавна щастие.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът ви настройва за отдих и компании, но така едва ли ще си осигурите печалби още в понеделник. Везните имат куп делови идеи, нека ги прокарват търпеливо, тактично, пък и с помощта на близки. В сряда и четвъртък това ще ви поизнерви, околните може да си го отнесат. Но вие не сте заинтересувани от разправии, те ще се изострят и в петък току виж са усложнили съвместната ви дейност. Понеже гоните амбициозни цели, подгответе се сериозно, търсете още информация. Не умувайте дълго за лични неща, ами си ги организирайте.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През тези 7 дни имате хубави възможности за делово утвърждаване и печалби, но ако си направите точен план. Едни Скорпиони отговарят за подчинени, за колеги, други искат да организират дейност с близки, да разпределят всичко според уменията на хората, трудностите са доста. Още през уикенда поемате върху себе си повече задачи, в сряда и четвъртък стиковането вече е доста добро, но в петък ще искате да избягате от чуждите проблеми, имате си ваши. Искате ли съвет, да е от умен и почтен човек, в лични неща е нужна мъдрост...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие е добро за делата ви, мнозина ще бъдат доволни и от изявата, и от приходите си. Стрелците ще бъдат обединители в своя екип, ако им трябва съдействие – винаги ще се намира човек да помогне. Ето защо и в понеделник няма да се държите на заден план, във вторник пък ще бързате да отстраните пропуски в общата работа, да планирате. В четвъртък намалете темпо, макар нещата да вървят, следва да отделите повече време на близки, да си изясните куп въпроси. Укрепвате приятелски връзки, у дома уталожвате напрежението.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Не сте наясно с развоя в деловата сфера, действайте много предпазливо, за да преборите пречките, които срещате. Козирозите още в понеделник ще заявят: имат печеливши идеи, но до Спасовден едва ли ще успеят да изградят нужните равностойни партньорства за реализацията им. Във вторник и сряда разчитате повече на близки, в петък следва да се съобразявате и с планове на шефове. Ако има неразбирателства, бъдете тактични, няма защо да се вдига шум, а и да се пренебрегват мотиви на околните. В любовта бъдете още по-проникновени.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За вас 7-дневието не е леко, действайте внимателно, търпеливо. Група Водолеи са устремени към делови изяви, това може да ги подведе и да сгрешат, а и да се изложат на излишен риск. Не надценявайте силите си, но ако някой разчита на вас – не се огъвайте, можете да се справите и в изпитания. Четвъртък ви е най-уморителен, от сряда до петък се пазете от разпри, никой партньор в работата не е съвършен, вие - също. Усилията ви ще дават плод по-бавно, отколкото ви се ще, но последователността е добра основа за печалби и за стабилни връзки.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Следващите дни са хубави за вас, но това да не ви подлъгва да подкарвате работата си през пръсти. Група Риби се оглеждат за нови сътрудници и съюзници, и там да не бързат. Понеделник и вторник са по-натоварени, сряда и четвъртък изискват голяма сдържаност, не притискайте и близките да приемат ваши желания. Тактично изяснявайте проблемите точно през тези дни, в петък ще сте спокойни и уверени, а идват ненадейни делови шансове. Ако знаете точно какво искате, няма да пилеете сили, а ще действате смело и ефективно.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !