Хороскоп за 12 – 18 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 12 декември 2020 в 00:00 13605 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През това 7-дневие сте настроени за бързи делови успехи и съответно приходи, но нещата ви няма да се подредят лесно. От събота до понеделник Овните ще се уверят, че още е рано за някои техни идеи, да проучат и планират по-точно стъпките си. През следващите дни се съобразявайте с намеренията на шефове, привлечете помощници, намерете покровители. В сряда успокоявате темпото, а започнатите промени са положителни, ще ги доуточнявате в движение и ще укрепвате съюзи. С любимия - хармония, може да последвате негови желания.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът е по-динамичен, задачи куп, ала вашето настроение е ведро. Телците да не подценяват пречките в работата, очертават се още от уикенда. Можете да ги преборите, упорствате в понеделник, а и в следващите дни не се изтъквайте пред колеги, партньори, клиенти. Правилно, общителността ви привлича не само коректни хора, вероятни са заплетени служебни интриги, прехвърляне на отговорности и пр., ще е уморително за вас, така че се освободете от мнимите приятели. Във флиртове ви върви, но внимавайте, не всички ухажори са за вас.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

За периода сте си набелязали куп служебни и обществени задачи, но още през уикенда има признаци, че нещата няма да вървят спокойно. От понеделник доста Близнаци да не се уповават на обещана подкрепа, шефове и влиятелни приятели си имат други грижи. Няма да изоставите своите проекти, знаете, че труд нахалост няма. И привличате нови сътрудници и съмишленици с помощта си за техни в сряда. Даже да не ви оценят веднага, не влизайте в остри спорове, имате своя работа. В лични отношения не допускайте намеса даже на близки.

РАК (21.06 – 21.07)

През периода предпочитате самостоятелни дейности, а и да харесвате чуждите проекти – едва ли ще успеете да се впишете практически в начинанието. През първите 3 дни Раците да не се взират твърде в детайлите на работата, да търсят нова информация, да преценяват реално своите сили и методи. Във вторник ще балансирате сътрудничество с колеги и познати, после може да бавите темпо, за да поемете и техни идеи. Бъдете грижовни към тонуса си. Май в четвъртък бързането ви вреди, в петък ви е нужна помощ. Лични вълнения не споделяйте.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Нелеко 7-дневие и е по-разумно да изчакате с делови проекти. Група Лъвове имат нужда от усамотение и обмисляне на по-лични проблеми, задачите им не са малко и не чакат още през уикенда. В понеделник ще изяснявате служебни и финансови теми, не се подлъгвайте да уреждате въпроса с приятелите на маса в следващите дни. В сряда и четвъртък получавате услуги, които разведряват ситуацията, но пак изпипвайте стриктно административната страна на нещата, ще си спестите яд. Част от знака да не се изкушават сега да сменят работата си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Динамичен и нелек период, но реагирате точно според ситуациите и на финала ще бъдете доволни. Особено важи за контактите – намирате подход към всеки човек и пречка. През уикенда обаче е добре Девите да си запазят по-свободно пространство, да отдъхнат и обмислят детайлите. В понеделник грижата е за близки, във вторник по-уместно е да си спестете разправии. В следващите дни идват нови шансове, а и стари, сигурни пътища изкушават. В петък проучвайте внимателно възможности и нови познати, не поемайте прибързани обещания...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Седемдневието ще ви изправи пред трудности, но те няма да ви плашат, имате точна стратегия и я прилагате гъвкаво. Някои Везни ще отстъпят, други ще изчакат, а трети из основи променят отношенията с близки, обичта ги окриля след взаимна прошка. Все пак до вторник не се нагърбвайте с много обещания и ангажименти, ще има и нови делови шансове, които изискват вниманието ви. В четвъртък посветете специални анализи на финанси и бизнес партньорства, вероятно е с ред проблеми да се справите благодарение на епизодични услуги.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Сега ви се ще да избягате от всичко и всички, да отдъхнете и да преглътнете поводите за спорове. През уикенда Скорпионите може и да го сторят, обаче в понеделник-вторник възникват пречки, да си наложат строг режим на работа. Достатъчно е да не се месите в чужди разпри и да търсите компетентни съвети за справяне с трудностите, в следващите дни ще можете да заредите с енергия и околните. Приятели помагат да видите нещата и от друг ъгъл, ще подсказват идеи. При лични ядове ще действате чак когато сте обмислили точно стъпките.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През периода си налагате строг режим на работа, натрупали сте идеи за изява и печалби. През уикенда Стрелците няма да споделят планове даже с по-близки, но от понеделник се втурват по задачите, обещават съдействие на по-слаби и неопитни в кръга си. Ще увлечете с примера си мнозина, във вторник намирате повече време за общуване. От сряда влизате в по-спокойно темпо, давайте и на другите време за отдих, иначе дребни неразбирателства бързо ще се изострят. Хич не ви трябва, утвърждавате се като лидер, а и личните ви връзки укрепват.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Хубаво 7-дневие, дребни услуги ви сближават с околни, идеите ви привличат нови сътрудници и съюзници. Козирозите да упорстват по задачи без бързане, а се появяват и още шансове за изява и печалби. Мнозина ще овладеят своите амбиции, в сряда имат да уреждат административни и финансови неща, част от плановете им могат да почакат за реализация. Е, трудът ви ще бъде забелязан, ще ви отваря новите врати. Съсредоточеността и предвидливостта ви носят успех при трудности. Поглезете и обичаните, понякога сте излишно строги.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През това 7-дневие ви налягат колебания, откривате куп възможности за изява и уреждане на финансови проблеми. В понеделник група Водолеи ще огледат ситуацията по-подробно, склонни са даже да мъдруват и има риск да закъснеят за реализацията. Някои може да тръгнат на път, други ще проучат информация и ще установят нови контакти. И в четвъртък ще изяснявате важните детайли, може да се съветвате с близки, понякога се взирате в далечното и не виждате до носа си. Лични неща усложнявате с повтаряне, мислете как да ги решите...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът изненадва с трудности, но и с добри условия за изява и доходи. Дори през уикенда няма да откажете работа, наясно сте, че тя е пътят за усвояването на ценни умения и напредък в кариерата. Промените са хубави за Рибите, но да не ги изкушават да демонстрират превъзходство пред околните, сега трябва да се включват и в чужди проекти, да укрепват съюзите си чрез услуги. От сряда успокоявате темпото, не е време да давате повод за клюки, а близки имат нужда от повече внимание. Оцветявате сивото всекидневие с жестове на обич.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !