Хороскоп за 11-17 март

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 11 март 2017 в 00:31 17149 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Уж сте най-стриктни в работата и колкото се може по-отзивчиви към молби на околни за услуги, а отношенията се усложняват, възникват куп противоречия. Овните да не преувеличават напрежението, задачите са доста, финансите не са стабилни. Не се месете в чужди дела, вашите близки са ви най-важни, особено внуци, синове, съпрузи... И като по-емоционални хора, редно е да овладявате настроенията - в понеделник не бързайте, във вторник помислете и за други сътрудници, в сряда търсете покровители. В края на периода - нови шансове.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Хубав период, макар че не е твърде динамичен, нито безпроблемен. Телците са се съсредоточили в грижите си, едва ли разчитат на помощ от рода и приятели. Идеите ви за изява и печалби са добри, но трябва да ги прокарвате много по-гъвкаво, околните като че ли не са готови да ви следват. А вие ще използвате и най-малкия шанс, за да напредвате в бизнес и обществена сфера, във вторник и сряда ще се види постигнатият напредък. После обмислете нови планове и ще привлечете подкрепа, защо не и покровители. Стопляте отношенията с близки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Идва време за повече срещи и разговори, дръжте се нащрек, за да не направите погрешна стъпка. Близнаците имат добри идеи, но ако разчитат на съветници и посредници, вероятно е нещата да се объркат и да се окажат ощетени. Бъдете търпеливи и толерантни, щом колеги и близки допускат детински грешки. От сряда късметът ви се усмихва, макар че всичко ще става с доста напрежение и труд. Но вас пречките не ви плашат, а ще се държите настрана и от чуждите спорове в четвъртък. Желаните промени започват в петък, ще има и купони.

РАК (21.06 – 21.07)

До понеделник ви се откриват неочаквани възможности за изява и печалби, срещате се с повече познати. Работата ще изисква голяма съсредоточеност и енергия, във вторник и сряда помислете за равностойни партньорства, не бива да поемате повече ангажименти, отколкото можете да изпълните. Раците не бързат да споделят и да осъществяват новите си планове, но с каквото и да се хванат – вършат го, друг няма да им е виновен за несполука. Близки също ще усетят колко държите на начинанията, чакате да ви подкрепят по-осезателно.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

И за вас започващото 7-дневие носи по-добри делови шансове, макар и малко изненадващи. Лъвовете няма да напират в работата, но с близки ще споделят накъде се насочват. Не че чакате съвет и услуги, сами гледате да си решавате проблемите. Темпото ви обаче е бавно и е редно да потърсите помощ, нали и вие сте отзивчиви към околните. От сряда ще се съобразите с тази тенденция, но пък поемате повече тежести в партньорствата и ви се струва несправедливо. Обичаните хора имат нужда да ви видят и в тази роля – водач, но и закрилник.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Идващите 7 дни ви подтикват към важни делови и лични решения, няма да шумите около проблемите, нито ще ги оставите в ръцете на друг. Някои Деви се ориентират към нови места, вероятно е издигане в йерархии, смяна на дом. Претеглили сте всички „за” и „против”, в едни случаи е заради некоректни партньори, във втори с препоръки на приятели, в трети лавирате между разни интереси. До сряда търсете равностойни съюзници, очертава се дълга и трудна работа. Няма да ви е драго да ви прехвърлят тежките отговорности в петък, а и не ви се иска да потъвате в сянката на шефове и други по-влиятелни познати.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас сега е особено важно създаването на равностойни партньорства, имате добри идеи, лесно се палите и за нови. Само че едни Везни са колебливи, втори се впускат в забавления с приятели и близки, трети бързат да променят делови и лични неща. Няма как, до вторник трябва да се съобразявате с намеренията и настроенията на своите домашни, на екипа. Сряда и четвъртък ще ви изправят пред финансови и организационни пречки, ще има и критики, така че ще ви се иска да действате по самостоятелни проекти. А толкова хора разчитат на вас...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Тези 7 дни са заредени с добри възможности за изява и печалби, използвайте ги разумно и не забравяйте грижата за добрата си форма. Доста Скорпиони се чувстват пълни с енергия, а амбициите ги карат да бъдат по-резки. Не ви е от полза, през уикенда има сериозни пречки, във вторник на преден план излизат противоречия в екипа, сряда добавя куп ненадейни трудности. Хубаво е, че работите със сърце, а и шансът ще ви се усмихне да постигате целите си и да установите контакти с влиятелни хора. По-добрият избор в брака е за дамите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Трудно 7-дневие, очертават се куп поводи за спорове даже с близки и от вас главно ще зависи нещата да се уреждат разумно и с полза за всички. Стрелците ще се чувстват претоварени с ангажименти към околните в понеделник и в сряда, но работата не бива да изостава заради това. Хубави идеи и желание за справедливост ще стават основа за обединение с колеги, познати, в петък ще се види приносът ви за укрепване на екипи. Разчиствате и доста лични проблеми, май сте били прицел на остри укори и клюки, печалби също ви помагат за това.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

И за вас се очертава труден период, в сряда и четвъртък противоречията с околните може да се изострят. Козирозите да се овладеят, имат куп тревоги за финанси и близки още от уикенда. Не се поддавайте на внушения на познати да претупате работа или да се замесите в далавери. Принципността ви ще бъде оценена, макар не веднага. Ако можете да поемете по-самостоятелни задачи, те ще са тежки, но на вас ще ви е по-ведро, защото няма да обяснявате и личните си грижи пред околни. Решенията ви са точни, вече усещате идващата пролет...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Предстоят ви дни, когато ваши проекти ще зависят от благосклонността на влиятелни хора, дано уловят далновидността на идеите ви. Водолеите трябва да отстояват правила и позиции, да действат предпазливо, трудностите ще са повече, а конфликти и некоректност ще ги огорчават. Няма да отстъпите от принципи даже да останете сам-сами в „битката”. През уикенда се съветвайте с най-близки, в понеделник и шансът ще е с работливите. Сряда и четвъртък под напора на обстоятелства търсете подкрепа, изявата и наградите ще си струват.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Сега е нужно подчертано търпение за изясняване и изчистване на делови и лични проблеми. Рибите да владеят емоциите, иначе нещата ще се объркват повече. Едни искат да налагат мнение, втори проявяват безгрижие, трети загърбват здравословния режим... В понеделник сами откроявайте пречките, във вторник бягайте от спорове, ако не ви засягат, в сряда търсете помощници в работата, за да не се претоварвате. Доста критични сте, искате да ви отличат, но като капнете от умора, нима ще ви е от полза. Важни вести от приятелите.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови