Хороскоп за 11 – 17 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 11 май 2019 в 00:00 1265 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Този период изисква предпазливост и такт, за да се възползвате от симпатиите на влиятелни хора и да направите поне малка крачка напред в деловата сфера. До понеделник Овните нека пак да премислят идеите си, първо ги увличат самостоятелни изяви, после са уморени, отегчени. Вторник носи още шансове, заредете се с трудолюбие и сговорчивост, следва да разчитате на съдействието на колеги, не на приятелите си. В петък ще се убедите, че сте се вместили в плана на шефа, не пилейте време във флиртове. Е, господата са неудържими...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Влизате в труден период, трябва да отделяте повече внимание на тонуса си, да хармонизирате партньорствата. Част от Телците имат по-амбициозни идеи, но нещата не стават лесно, май трябва да се огледат за по-влиятелни покровители. Ще намерите, от понеделник уреждайте точно административни и финансови въпроси. Във вторник-сряда избягвайте спорове даже с близки, не сте наясно с някои ситуации. От четвъртък действате по-уверено по задачите си, а и сте по-общителни. Влюбените слушат сърцето си на каквито и пречки да се натъкват.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Тези дни са напрегнати, за мнозина са възможни и щети. Група Близнаци ще се владеят, още през уикенда усещат: скоро ще наваксат делови и лични загуби. Така е, от понеделник упорствате по тежки задачи, но обръщате нещата в своя полза, не зарязвате започната работа сред път. Вторник и сряда носят поводи за купони, не допускайте разточителност, а и интриги. Следващите дни идват с нови пречки, но вие ще си изработите ефективна стратегия. Ако в любовта ви изненадат неприятно, ще изчакате и ще намерите доброто решение за себе си.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас – доста динамично 7-дневие, но усилията ви ще бъдат резултатни. Друг въпрос, че на Раците постигнатото им се вижда някак по-малко или идващо по-бавно. През уикенда не спорете и особено с близки, от понеделник е важно да стабилизирате отношения с повече колеги и познати, вторник носи трудности. В сряда печелите и повече, отнесете се към факта най-мъдро. Едни са готови да се хвърлят в авантюри, да не се ощетят. Втори са дребнави, вместо да следят развоя на делата, предлага им шанс. В личен план слушайте емоциите.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Периодът ви изправя пред куп поводи за сериозен спор с околните, редно е да бъдете по-сдържани, за да не развалите отношенията си с някой от тях. Група Лъвове имат да уреждат делови и лични неща, още през уикенда да обмислят как ще действат, до четвъртък-петък неразбирателствата ще бъдат овладени или ще бъде намерен справедлив арбитър и разумен компромис. В понеделник не споделяте грижи, къде по-далновидно е да заложите на добро партньорство даже в следващите дни да имате финансови притеснения или други трудности.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

През тези 7 дни делата ви не вървят както сте планирали, ако прецените трезво – можете да си позволите малък отдих и отстъпление от най-амбициозните си проекти. Обвързаните дами сега да следват цели на своя избраник, не да му се налагат, да капризничат. От уикенда Девите да избягват разправии с близки, в понеделник ще има и служебни поводи, а не са в най-силна позиция. Зависите от покровители и шефове, така че в сряда се ограничете в преките задължения, стриктно изяснявайте проблемите и не мислете, че носите цял свят на гърба си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През периода се трупат делови и лични проблеми, изяснявайте ги тактично и по-чевръсто, иначе от сряда ще затъвате все повече в тях. Везните да се пазят от спорове с близки хора, през уикенда май забравят колко са им задължени за подкрепа в трудни моменти. Понеделник разгаря амбиции за изява и печалби, дано във вторник стабилизирате хармонични партньорства. Често проявявате нетърпение и прекалена критичност, но ако омаловажавате своите пропуски, резултатът няма да е във ваш плюс. Внимавайте с техника и тонус, уязвими са.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Време е да заложите на прагматизъм в деловата и личната сфера. Скорпионите упорстват по задължения, сега не стига, за да се радват на по-високи резултати. През уикенда сте готови да заложите на самостоятелни дейности, до четвъртък ще разберете: за някои проекти нямате достатъчно сили и средства. От друга страна, близки разчитат на услуги, няма как да отклонявате молбите за помощ във вторник и после, макар че често подчертавате дистанция. Изяснявайте по-внимателно проблемите и показвайте колко държите на хармоничните връзки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът не е лек, още в събота се откажете от прекалена критичност към околните. Едно, че Стрелците тепърва има да изясняват ситуациите и как да напасват плана си към тях. Второ, от вторник близките ви по-често ще искат съвети и подкрепа. С отстъпки можете да си спестите и яд, и несполуки. В понеделник мнозина разчитат на услуги от познати, в сряда-четвъртък може да подновят стари делови уговорки. Колкото по-устойчиви сте за провокации и упорито пазите личното си пространство, толкова по-добре ще вървят нещата.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Каквито и трудности да никнат по пътя ви, няма да отстъпвате и до петък ще има на какво да се радвате в работата, а и в личен план. Някои Козирози обаче да овладеят желанието си да изпъкнат в екип и пред близки, това не е най-важното в момента. В понеделник имате финансови грижи, а подкрепата от партньори е малка. Във вторник и сряда използвате куп нови делови шансове, готови сте за самостоятелна дейност, гоните високи амбиции. Отделяйте време за отдих и не се поддавайте на песимизма на околните, вас ви води любовта...

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Периодът изобилства с неясноти и пречки, не припирайте с промени в делата и личната сфера. Водолеите да бъдат бдителни, а като се налага – и отстъпчиви, но финансовите спорове трябва да се приключват овреме даже с близки. В понеделник-вторник това е важната ви задача, от сряда сътрудничествата се хармонизират, а и самостоятелните начинания вървят ОК. В петък разчиствате пропуските, които сте забелязали, самовзискателността ви гарантира високи резултати. Посветете свободното време на най-обичаните, дарете ги с щастие.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Тези 7 дни подклаждат амбициите ви за бизнес и лични постижения, но не е лошо да бъдете по-умерени. Доста Риби от уикенда се взират в разни детайли, накрая може да се окаже, че от дървото не са видели цяла гора. В понеделник бъдете по-сговорчиви с колеги колкото и да сте уверени, че идеите ви са най-добри в екипа. Вторник и сряда ще ви накарат да забавите темпото в работата, това е и време да направите плановете си по-прагматични, да хармонизирате партньорствата. Постигнатия напредък в любовта е малък, но радва и обещава.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови