Хороскоп за 11 - 17 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 11 юни 2022 в 00:01 4272 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е динамичен и уморителен, от уикенда още се дистанцирайте от хора, които се опитват да ви диктуват решения или се месят в отношенията ви. В понеделник Овните са доволни от свършеното в службата и вкъщи, но във вторник-сряда са твърде критични, припрени. Не е време да налагате идеите си, бъдете внимателни и към най-дребни наглед неща, за да се опазите от щети или разочарования. До петък изяснявате важни проблеми и ще се окаже, че малките ви победи са много ценни. Обвързаните да не се хвърлят в авантюри.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Това 7-дневие изисква голямо търпение, макар че от доста неща ви е дошло до гуша. И с по-близки да са, не ги разрешавайте със спор, за да не ги изострите. В понеделник Телците предпочитат самостоятелни изяви, сами ще изясняват и проблемите. Вторник-сряда подсказват идеи, бъдете сдържани, предпазливи, а на пътя – и по-бдителни. Някои да се погрижат и за тонизиране, до четвъртък има куп изнервящи изненади. Съвестният ви труд гарантира добри резултати, а не идват бързо. Петък е само за обичани, бягайте далече от компании, купони.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Хубав период, макар че напрегнати моменти не липсват. Близнаците да не се притесняват за финанси през уикенда, в понеделник ще искат помощ от рода и приятели, ще я получат скоро. Във вторник се отдръпвате от колеги и познати, трябва да обмислите сериозно куп неща. В сряда-четвъртък привличате с идеи, едни са за самостоятелна дейност, други ще оставите за бъдеще. С упорство и умение се справяте с объркани положения, но в петък признанието за труда ви не е много високо, помислете за отдих. Половинката ви подкрепя неотклонно...

РАК (21.06 – 21.07)

От събота до четвъртък искате бързо да разрешите натрупалите се проблеми. Едва ли ще стане преди да анализирате как да преодолеете пропуски и грешки. Може да не са ваши, ама като ви е дошло до главата... За Раците понеделник е труден, във вторник следват чужди идеи и едва ли чакат практическа помощ. Сряда окуражава с резултати и печалби, някои обаче стават и по-критични. По-добре помагайте на колеги, познати и близки, а не да ги заливате с обяснения за вълнения, тревоги. Усилие за духовно обогатяване ви връща спокойствието.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Напрегнат период, до понеделник се заредете с повече положителни емоции в компания на близките, у дома. Но Лъвовете да не се впускат в купони и други развлечения, продиктувани от желанията на приятели и познати, трябва да се погрижат за тонуса си, да нагодят плана си за действие според намеренията на по-влиятелни хора. Наложете си търпение и подчертана обективност от сряда, не е редно да усложнявате отношенията в по-тесния си кръг. Усилията ви ще бъдат ползотворни, сплотявате околните и се справяте успешно с трудностите.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Неспокоен период, вие като че ли много бързате за преодоляване на пречките. Девите нека да действат по-предпазливо, иначе до петък може да си навлекат съвсем излишни ядове дори с тонуса. През уикенда някои се оглеждат за нови партньори – от припряност ще си създадете делови или лични проблеми. В понеделник разчистете стари пропуски, изостанали задачи, във вторник идват нови и по-трудни. В сряда се взирате в детайлите и май прекалявате. По-добре насочете усилия така, че да се допълвате по-ефективно с колеги, познати, рода.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

През уикенда ви наляга настроение да мъдрувате, май искате да поддържате по-спокоен ритъм на живот. До петък Везните ще обръщат повече внимание на любими, рода и приятели, да не потъват в анализи на минали неща дори да има за какво да си се възхищават. От понеделник обаче следва да се съсредоточите в делови въпроси, да се заредите с бдителност. Имате енергия да поведете цял екип към постижения, да помогнете на мнозина, ала до сряда не ускорявайте темпо. В четвъртък услуги в работата ще подскажат как да балансирате съюзи.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През 7-дневието ще следвате чужди идеи и нужди, макар че ви се иска нещата да вървят в друга посока. Скорпионите да уреждат стриктно административни и финансови въпроси, а ако е потребна помощ за околните – да не чакат, могат да сторят доста. От понеделник планирате куп задачи, във вторник избягвате колеги и познати, които се месят в делата ви. В сряда някое задължение може да изостане или да не го приключите по желания начин, не винете околните за това. Близки ще ви помагат от четвъртък да изясните проблема и да го решите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Периодът е твърде динамичен, кипите от енергия за изява, сигурно целите и самостоятелност. Е, ситуацията ще поохлади ентусиазма на Стрелците, през уикенда зависят от по-влиятелни хора, в понеделник следва да проучват най-задълбочено условията за дейност и доходи, във вторник – да уредят нещата и документално. От сряда до петък се очертава доста и тежка работа, това не ви плаши, вдъхвате кураж и в екипа си. Все пак си давайте паузи за отдих, някои искат да изненадат с приятни преживявания любим. Добавете такт и търпение.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Напрегнато 7-дневие, но и уморени да се чувствате, нови делови шансове ви мобилизират за сериозна работа още от уикенда. В понеделник Козирозите да укротят темпо, да се съсредоточат в преките си задачи до четвъртък, за да избегнат грешки. Вторник подхранва хъса ви за успех, но все пак зависите от решения на влиятелни хора. Не се мъчете да се харесате с идеи и ентусиазъм, така ще направите пропуски, не виждате реалната възможност за доходи. В петък има ред трудни ситуации, покажете опит, предвидливост, оперативност.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

До четвъртък сте подвластни на спомени, искате да мъдрувате и за неща, които предполагат по-активна позиция. През уикенда Водолеите май не са наясно със ситуацията, в понеделник да се съобразяват с мнението на влиятелни хора в кръга си, само с упорит труд няма да напреднат. Във вторник не допускайте да ви се месят за служебни и лични решения, в сряда смекчете критичността. До петък ще се убедите, че е по-разумно да се включвате в чужди проекти, ще намерите начин да вържете бюджета си, а и ще опознаете по-добре колегите...

РИБИ (20.02 – 20.03)

Време за хубави срещи, в събота се настройте за градивен диалог, не налагайте мнение. Понеделник ще покаже на Рибите, че в деловата сфера някой се мъчи да спечели на чужд гръб, деликатно да се измъкнат от ситуацията, а и от този кръг. Във вторник уреждате точно нещата, наистина трябва да се погрижите за финансите си. От сряда промените са положителни, привличате съмишленици и помощници, чертаете добра стратегия за дейността на екипа си и резултатите скоро ще ви зарадват. Някои се събират с любим човек и това им е най-важно.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови