Хороскоп за 11 – 17 януари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 11 януари 2020 в 00:00 4675 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът идва с куп празнични поводи, но и деловите задължения не са малко, трябва да намерите баланс. Някои Овни се съобразяват много и с претенции на близки и познати, но заради други хора да не „проспиват” добрите си шансове, които им се разкриват в понеделник. В следващите дни се гответе по-упорито за предстоящите си изяви, вероятни са нови съюзи, изискванията към вас ще са високи. Позицията ви не е силна, та избягвайте спорове с онези, които знаят повече и имат власт. В любовта до петък отстоявате желано въпреки пречките.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Празничните поводи през 7-дневието са чудесен повод да разширите кръга на познати и приятели, привличате още последователи с нови прагматични идеи. Телците обичат дисциплината, властни са, но сега да не ограничават свободата на колеги и партньори, а особено ако става дума за опитни професионалисти. От събота до четвъртък непрекъснато възникват поводи за спорове, ала вие можете да ги туширате, без да навредите с нищо на дейността, печалбите. Във флирт ви върви, но не бързайте с връзка, до Антоновден е време за забавления.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Куп пречки отстъпват пред стратегията ви, а вие едва ли ще шумите много за постигнатите бизнес резултати. Група Близнаци приключват спор с опоненти и колеги, а след като изяснят деловите проблеми до детайли, тихо и кротко се заемат с решаването им. Понеделник и вторник ви вдъхват кураж: движите се в правилна посока, сряда обаче ви струпва още задачи и ще трябва да помагате и на другите в екипа, за да върви общата дейност. Необвързаните вземат важно решение, може и за сватба, но сега да се радват на купоните в пълна свобода.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас 7-дневието е доста динамично и плодоносно. Е, повечето Раци да не се отпускат, поводи за празнуване има, но проблемите не чакат. В понеделник внимавайте с финанси, във вторник преценете дали няма причина околните да не ценят високо приноса ви, в сряда наблегнете на учене и анализирайте сериозните спънки пред плана си. Не се налагайте в екипи, в петък следва да съгласувате идеите си с по-влиятелни хора, после ще да се пъчите пред колеги, познати. В любовта - време за забавления, научили сте урока от стари истории.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Динамиката през периода ви прави по-критични към околните, но това дали ви е от полза? През уикенда Лъвовете дълбаят в детайли на взаимоотношенията си с близки и познати, може да се изкушат да показват строгост, а не е нужна даже обичаните да допускат грешки. В понеделник търсете нови съюзници, за новите ви планове ще трябва подкрепа. Някои дами ще помогнат, но други май ще създават интриги, до сряда не подминавайте трудностите без внимание. В следващите дни ще се справите с тях, само се щадете, силите ви не са без край.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът е динамичен, анализирайте задълбочено процесите в деловата сфера и ще откриете условия за реализиране на идеите си. През този уикенд Девите слагат ударение на бюджета си, после ще ловят и най-дребните промени, които благоприятстват тяхна изява. От вторник избягвайте спорове с околни, колкото и да сте уверени в правотата си. Нерядко шансът ви е на кантар. В четвъртък приключвате поетите ангажименти с качество и в срок, ако бъдещите ви проекти са самостоятелни, това е важно. За обичаните сте извор на мъдрост...

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това 7-дневие е за събиране на плод от упорити усилия. И макар че те не са малко, Везните ще запазят сдържаност и благоразумие, понякога даже учудват околните. Някои от знака още през уикенда уреждат интимни отношения, на които държат. Наистина няма защо да бързате, да налагате желания. Работата в понеделник ще върви успешно, ала следвайте идеите на колеги, изисквания на клиенти. От вторник до четвъртък овладейте критичността, тя има основания, обаче близките заслужават обич, прошка. В петък заедно преодолявате пречки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Трудно 7-дневие, но вие интуитивно усещате къде да очаквате пречки при реализация на плановете си. Доста Скорпиони да се готвят за тиха битка с некоректните хора, в понеделник първо си изясняват стратегията в работата. В следващите дни няма да говорите много за наблюденията и принципите си, важното е да опазите и финансите, и начинанията си от вредители. В сряда си спестете открития сблъсък с опоненти и конкуренти, после нещата бавно ще се оправят. Вероятни са пътища. За лични неща държите на думата си и решения.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

До Антоновден сте подвластни на празнично настроение. Е, и работата върви, но някои Стрелци тепърва ще се ориентират за нови екипи и инициативи през уикенда. Трудностите започват от понеделник, ще търсите услуги, съвети, за да покажете находчивост, високо майсторство, съответно и да спечелите. В четвъртък ще се радвате на първите резултати, но не припирайте веднага да ви отличат. Неспокойните души ще си докарат разправии с роднини, а не им е от полза. Влюбените да прекарват свободното си време далече от шумни купони.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Сега позицията ви в деловата сфера не е толкова силна, колкото ви се ще, и е разумно да поискате съвет или друга услуга за реализация на свои замисли. Е, Козирозите да внимават на кого възлагат надеждите си. В понеделник давате доста обещания, може и да не ги изпълните, във вторник пречките са сериозни, а близки не се хващат с делата ви, в сряда следвате чужди идеи, в четвъртък поемате и чужди товари... Проверени приятели ще ви напътстват, но работата вас чака. В петък тя ще ви сближи с още хора, може да заслужат дружбата ви.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Този уикенд ви изпълва с енергия и оптимизъм. Ако разчитате на проверени партньори, може да отбележите сериозни делови резултати през 7-дневието. Част от Водолеите от понеделник ще разберат, че трябва да действат много предпазливо – с гъвкавост ще прокарват идеи, бавно и търпеливо ще изпипват задачи. В сряда околните ви прехвърлят задължения, ако не раздавате оценки на ангро, и отношенията ще се подобрят, и работата ще бъде приключена в срок. На Антоновден си направете празник – скромен и само с най-обичаните.

РИБИ (20.02 – 20.03)

През 7-дневието обърнете повече внимание на делата, не вървят бързо, току възникват въпроси за уреждане с партньори, клиенти. Група Риби няма да се притеснят и за някои несполуки, успехите преобладават и са категорични. В понеделник мнозина ще помагат и на приятели или колеги при изпълнение на общи задачи. Колкото и да сте уморени, така сте по-полезни, а не като спорите и сипете забележки. В сряда ще „отсеете” неподходящите съюзници, предстоят важни проекти, всеки трябва да си гледа работата, личният чар е друго нещо...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови