Хороскоп за 11- 17 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 11 август 2018 в 00:00 6126 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е за отдих, а вие поемате нови ангажименти в службата и пред ваши познати, до вторник ще се почувствате преуморени. Доста Овни упорстват по амбициозни планове, преодоляват сериозни трудности, но все пак да преценят дали не се изхвърлят прекалено в деловата сфера. Ако имате идеи за изява на екипа, в сряда бъдете много сдържани, а и първо мислите за себе си. Дано не лежите на чужд гръб, реакцията на околните ще бъде остра, а в четвъртък вие имате условия да укрепите взаимоотношения, да привлечете по-силна закрила.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Вместо да мислите за отдих и тонизиране, понеже се чувствате доста уморени, вие насочвате цялата си енергия към дела и кариера. Някои Телци обаче трябва да актуализират плановете си, да се прицелят по-внимателно. Понеделник носи изненадващи трудности, не си го изкарвайте на близки, винаги ви подкрепят. В сряда намалявате доста темпото, но няма да споделяте нови идеи, следващите дни ще се държите в сянката на колеги и партньори, ще отстъпвате в името на сътрудничеството. Дамите са гъвкави, господата се косят и заради лични неща.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Това 7-дневие кара и вас да гоните кариера. Група Близнаци ще упорстват по задачите, но да не подценяват и грижите за тонуса си, понеделник е тежък, а те се нагърбват с какво ли не. Във вторник ще привлечете вниманието на шефове с нови идеи, от сряда разпределяйте по- точно времето за работа и контакти. Мнозина гонят високи постове, но нека покажат ясно и че са заинтересувани от напредъка и печалбите на целия си екип. В петък не прибързвайте с думи и жестове, хората първо проверяват кой колко е искрен, чак после се сдружават.

РАК (21.06 – 21.07)

За вас периодът носи много делови ангажименти, но колкото и да ви се ще да си намерите бързо партньори, трябва да подбирате по-внимателно помощници, за да не ви подведат през тези дни. Доста Раци са сигурни в ценността на свои идеи, само да бъдат по-старателни при реализацията, дреболии може и да ги изложат. А имате и силни опоненти. Ако трябва, изчакайте с проект, включете се в екипи. В понеделник, вторник и четвъртък получавате точно каквото си заслужите, та изпипвайте всеки детайл. Някои се престарават и така май губят.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Тези дни изискват от вас голямо търпение и аналитичност. През уикенда група Лъвове да внимават с харчове и нови компании, пречките пред плановете им са сериозни. От понеделник до петък е редно да намалите хъса, да проучвате обстоятелствата и да не напирате с идеи за изява, за които не е дошло време. Едно, че ще си спестите риск и грешки, второ - критиците ви са готови за още атаки, трето – във вторник близки ще ви обещаят подкрепа. Самодисциплината ви е завидна и за лични неща, но решавате проблема и постигате свои желания.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Сезонът е за отдих, а вие бързате ли бързате да изпълните задачи, да прокарате идеи, да промените нещо в деловата сфера. Я по-кротко, иначе едни Деви ще са каталясали в петък, вместо да се почерпят с приятели. Втори пък в компания на маса прехвърлят мяра. Още в понеделник изяснете с такт детайлите, вашата позиция не е силна, а и не бива да отблъсквате евентуални помощници. От вторник до четвъртък направете каквото можете, стабилизирайте съюзите си, старанието ви ще бъде възнаградено. Не рискувайте доверието на близки хора.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Хубаво 7-дневие, а не мислите точно така, изявите ви са свързани с по-големи усилия. Вярно, още от понеделник възникват ненадейни пречки, а вие искате повишаване на доходи, престиж. Везните да уреждат стриктно ангажиментите си в сряда, иначе партньорствата им няма да са ефективни, колеги и приятели ще ги изненадват с какво ли не. Можете да балансирате отношения с шефове, а и критични ситуации, ала се запасете с такт - в петък ви се струва, че влачите цял екип на гърба си. В любовта нещата се уреждат бавно, но както ги искате...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът ви ентусиазира за изяви и печалби, ала дали за всичките ви идеи е назрял моментът? През уикенда Скорпионите залагат на самостоятелни задачи и трудолюбие, в понеделник може да се върнат и към стари ангажименти, та да ги довършат. Изпипвайте детайлите, но се пазете да не проявите дребнавост във вторник. В сряда амбициите ви са големи, а резултатът говори убедително, може да привлечете и хора за нов проект. Започнете ли го, трудностите ще са повече, но вие няма да отстъпите назад. Поне си планирайте някаква почивка...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие изглежда по-спокойно, но няма да ви откаже от делови амбиции. Част от Стрелците имат да уреждат лични неща, искреността им е безспорна, а пречките не са непреодолими. Така че отделяйте време и за отдих, общуване с най-близките. От събота до понеделник даже може да се подчините на нечии идеи и капризи, нека е с подобаващо благоразумие, има да уговаряте и бъдещи начинания. В сряда изненадващи трудности ще ви подскажат да не се месите в чуждите спорове, а от четвъртък е добре да прокарвате гъвкаво желанията си.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Момент за стабилизиране на делови и лични връзки. Козирозите ще си дадат и малка пауза до понеделник, може да имат поводи за празнуване. Важно е, че следвате сърцето си. Ако обсъждате служебни неща с приятели, на Голяма Богородица ще заложите на самостоятелни изяви или ще се включите в екип на авторитетен лидер, но няма да останете в сянка. Едно, че сте работливи, второ, в четвъртък и близки ви обещават подкрепа, от полза е за дейността и сътрудничеството. Бъдете по-гъвкави, трябва време, за да утвърдите ролята си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

През уикенда имате хубави идеи за изява и печалби, важно е, тъй като някои от знака навлизат в друг делови етап и няма защо да се осланят на старите лаври. Водолеите тепърва ще изясняват конкретни условия, оферти за партньорство и пр. в понеделник, във вторник правят програма за дейността. Обаче си пестете силите, мнозина ще се върнат към стари уговорки, за да са сигурни за своя доход. Четвъртък и петък носят ненадейни срещи и шансове, ще ви подтикнат в бъдеще да се устремите към неща и хора, към които наистина ви тегли сърце.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Динамично 7-дневие, проблемите вдигат градуса на емоциите, ще ви срещнат и сближат с нови хора. Рибите да не забравят правилото: помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Очертава се доста работа, ако й се посветите със сърце, резултатът ще радва и вас, и клиентите, и шефа. В понеделник не бързайте да говорите за нови идеи, във вторник недовършени неща ще предизвикат остри спорове, в сряда може да се върнете към предишни уговорки. Подреждайте всичко както се грижите за дом и обичаните, но щадете силите и кесията си.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови