Хороскоп за 10 - 16 ноември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 10 ноември 2018 в 00:00 3495 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е изпъстрен с поводи за празнуване, планирайте точно кого и как да уважите, за да ви стигнат време и пари. Иначе от вторник Овните ще трябва да признаят, че не са се подготвили подобаващо за работа, пътуване и купони и убедителното им представяне ще изисква повече усилия, средства. До петък не е добре да се претоварвате, не прибързвайте, контролирайте своите амбиции и не проявявайте припряност. Ако е нужно, дайте предимство на по-влиятелна рода и приятели, услуги ще ви бъдат от полза. Заздравявате любовната връзка.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

До четвъртък в деловата сфера възникват различни и съвсем неочаквани за вас шансове за изява, утвърждаване и печалби. Някои Телци държат най-вече на третото, ще упорстват в работата си, може да пренебрегнат и куп домашни дела. Не се увличайте, още понеделник подсказва, че колеги, познати и близки разчитат на ваши съвети и услуги, а и на вас ще ви бъде драго да се нагърбите с роля на старейшина в екипа, сред роднини. Дайте си пауза, радвайте се на това, което имате. За петък нещата се бавят, май ще се върнете към стари идеи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Времето ще тече доста бавно за вас през тези дни. Близнаците виждат, че в работата им възникват сериозни пречки, ако се инатят за едно или друго, може да объркат всичко още повече. От събота се заредете с търпение, даже пред припряността на близки не се предавайте, във вторник ще си дадете сметка – не сте наясно с редица обстоятелства, не бива да оставяте недовършени задачи. До края на периода се дръжте настрана от споровете на околните, имате идеи, но ги прокарвайте тактично. В любовта е ред да отстъпвате, да ви прощават...

РАК (21.06 – 21.07)

Началото на периода е по-напрегнато за вас, а като добавим и вашата прочута интуиция, която подсказва задаващите се трудности... Така е, Раците ще имат притеснения за финанси и партньорства, във вторник да намалят темпото и желанието да отстояват в спорове идеите си. В сряда и да не сте доволни от хода на делата си, ще намерите покровител или съветник, който ще помогне да се справите с пречки. Четвъртък и петък идват с ненадейни срещи и шансове, но не обсъждайте нашироко плановете си, мнението на вашия любим ви стига.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие е белязано от сериозни трудности, от събота се тревожите за личния си бюджет. Лъвовете имат и доста високи професионални амбиции, но моментът не е подходящ за смяна на работа, прекалени претенции към околни, настойчивост за реализация на лични идеи. Заложете на самоконтрола, а в понеделник изяснявайте новите обстоятелства, и то без бързане. Във вторник ще намерите начин за решаване на куп проблеми, приспособяване към среда, в четвъртък ще откроят ваши усилия. В любовта търпението е вълшебен ключ.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Не споделяте проблеми и намерения, а и околните не разкриват докрай плана си. Хубаво е да обедините сили, имате енергия за цял екип, но дали сега ще се нагърбите с организираща роля? До понеделник Девите да избягват споровете в близкото си обкръжение, даже да се тревожат искрено за някого. Думите да са премерени, да не нажежават обстановката. До вторник трябва да играете по чужда свирка, после и другите ще прозрат: вашата стратегия е по-резултатна. Ще убедите обичаните си хора да ви следват и в най-далечни и трудни пътища.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Седемдневието идва с куп празнични поводи, от вас зависи да се насладите на общуване и компании без да вредите на работа и кариера. Везните са чудесни събеседници, да използват това за привличане на сътрудници. Не ускорявате темпото в дейността си от понеделник, но се откриват шансове за позитивни делови промени. Във вторник ще поемете и чужди задължения, фактът да не ви изнервя, ще ви стигнат сили. После малко отдъхнете, точно за вашите идеи не е време, трябва да ги прокарвате с такт и хитрост, да търсите информация...

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Вашите работи не вървят най-гладко, а като добавим и упоритото ви взиране във всеки детайл... Е, Скорпионите поне са дискретни и няма да дразнят свои близки със забележки, а ще обединят всички усилия за справяне с пречките. До сряда се пазете от дребнавост, обективно преценете дали не трябва из основи да преработите свои планове. Част от знака до петък откровено ще говорят за недостатъци в екипа, сега да не се месят в чужди спорове и да не допускат да ги отклоняват от техни идеи. Приемате всичко лично, но ще сплотите кръга си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Време за намиране на партньори и стабилизиране на отношения, но не всичко ще е безоблачно. През уикенда Стрелците да си дадат пауза за отдих, да се разходят насам-натам, и случайни срещи са от полза. В понеделник искате да действате самостоятелно, не сте доволни от екипи и май има защо. От вторник се радвате на нови и ненадейни професионални оферти, личните ви неща също тръгват в желана посока. Петък дообогатява възможностите, но се пазете да не се затворите само в своите интереси, нали не харесвахте егоизма на околните...

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът носи делови и лични трудности. Ще се справите, но трябва да разчитате повече на роднини, приятели, познати. В сряда обаче Козирозите предпочитат да действат сами, подценяват пречки. Нима забравихте колко натоварени сте от понеделник, а с някои услуги през следващите дни бихте ускорили важните неща. Разчиствайте изостанали дела, дори да са рутинни, съобразявайте се с желания на покровители. Рано е в четвъртък да споделяте нови замисли, първо шефът да ги благослови. Мнозина имат късмет в любовта.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Динамично 7-дневие за вас, при това вие не винаги си определяте точно целите или много избързвате по куп задачи. Водолеите да избягват домашни спорове, господата могат доста да влошат отношенията си. Дамите по залагат на такт и гъвкавост и това не противоречи на постоянството, с което преследват целите си. В понеделник хич не се вторачвайте в дреболии, във вторник ви се ще да зависите главно от себе си, но проблемите е добре да обсъдите с близки, ще се задържат. В петък срещи с обичани хора ще повишат духа ви, и те ви обичат.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Динамични дни. Колкото и служебни ангажименти да имате – отделете време и на най-обичаните хора. Едни Риби планират доста амбициозни дела, втори се мъчат да изяснят проблеми с партньори, колеги, клиенти. Напрежението ще ви идва в повече, но ще преодолявате затрудненията. От вторник май ще ви се наложи да действате и в нов екип, да учите, затова ще се стараете да заслужите похвали, не критика с упорство. В петък бъдете грижовни към близки, винаги ви подкрепят, а сега трябва да вървите сами, но връзката с тях също ви помага.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови