Хороскоп за 10 – 16 февруари от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 10 февруари 2018 в 00:00 42682 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Уикендът ще ви се види по-тегав, нещо ви натъжава. Овните нямат причина да се тревожат за деловите си изяви, в следващите дни е вероятно да получат и нови доходоносни оферти. Във вторник и четвъртък се стремите към колкото е възможно по-самостоятелни инициативи, но петък ще покаже – и пред най-добрите идеи възникват пречки. Хубаво е да потърсите съдействие от роднини, приятели, колеги, споделете притесненията си и ще видите, че тяхната искрена подкрепа ще ускори всичко. И за пореден път ще се уверите колко ви обичат...

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Първите дни на периода ви подсказват да намалите темпо, да обмислите някои делови и лични проблеми. Доста Телци са готови да се хвърлят във флиртове, но ако имат сериозен партньор, да не го забравят... Други пък се пилеят по купони, но ги чака много работа и за да приключат важни задачи май трябва да привлекат по-подходящи сътрудници. До понеделник-вторник можете да го сторите. От сряда заложете на строга дисциплина и прокарвайте по-гъвкаво идеите си, има и обидчиви хора, не е от полза да ги настройвате срещу себе си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

7-дневието е динамично, но едва ли ще бъдете много доволни от постигнатото и отзиви на околните. Близнаците да не се поддават на тези настроения, скоро усилията ще бъдат оценени, и то от няколко страни. През уикенда не спорете с близки, в понеделник не бързайте за промени, може да си докарате излишен яд. Във вторник и сряда заложете на взаимодействие – колеги търсят услуги, шефове чакат идеи, вие разполагате с енергия за инициативи, пътуване, нови партньорства... Но всичко следва да бъде уредено и в административна форма.

РАК (21.06 – 21.07)

Сега не споделяте нашироко грижи и тревоги, а и не сте склонни да приемате на мига всеки съвет. Раците са прави да следват интуицията си, понякога и нещата, и хората не са това, което изглеждат. До понеделник скромно и бавно напредвате по задачите си, нетърпението във вторник обещава проблеми, ще трябва да искате съдействие от близки. Ще успокоите темпото и в петък ще заслужите искрени благодарности от онези, на които сте помогнали, създавате здрави връзки. Не пилейте средства за моди, които ще минат и ще се забравят.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

До четвъртък не бързайте да изяснявате по-важните делови и лични въпроси, вашите събеседници нямат широтата и благоразумието ви. Лъвовете виждат проблемите още в зародиш, но едва ли могат да предпазят от ядове хора, които рискуват нехайно. В понеделник се държите настрана от чужди спорове, във вторник и вашите дела не са от лесните, но ще упорствате да ги свършите. За св. Валентин мнозина предпочитат шумни купони, но е по-добре да останат с най-близките, да се съобразяват с техни желания, да не придирят за дреболии.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Още през уикенда трябва да обмислите внимателно деловата си програма, има куп важни задачи за довършване, а май се изкушавате да поемате нови. По-разумно е Девите сега да се държат на втори план и в службата, и в обичайното си обкръжение. Едно, че работата е доста, второ, не е време да настоявате на свои идеи и желания. Разбира се, мнозина ще се огледат за партньори, ако се налага, ще отстъпят малко от претенции, ще искат съвет от добри специалисти. Не бързайте с обвързване, макар че сигурно ще има делови и любовни оферти.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

За вас 7-дневието е по-напрегнато, надявате се на добри шансове за уреждане на делови и лични въпроси. Ще има такива, но и Везните да обмислят точно темата, да подготвят сериозните стъпки. От понеделник до сряда работата е повече, някои държат много на своето мнение и стил, други да проучат най-внимателно дали партньорите им са стриктни в задълженията си. След св. Валентин пак ви обземат колебания, готови сте да размените остри реплики и с близки. Не е уместно, и на тях им е трудно, а все гледат с нещо да ви помогнат.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

През уикенда показвате припряност, не помага нито за работата, нито за лични отношения. Скорпионите да отстъпят назад, да обмислят плана си за действие и от понеделник нещата ще се подреждат по-лесно, съмишлениците ви ще са повече. Наистина следва да внимавате, за да не си докарате яд в екипа или с финанси. От св. Валентин поводите за купони и флиртове изкушават, ще сте в приятни компании. Все пак не прекалявате с хапване, пийване, авантюри. Деловите промени ви отварят по-широко поле за действие и се възползвайте...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

7-дневието ще ви се види по-трудно, но няма как – поемате върху себе си част от ангажиментите на околните, когато наистина държите на тях. Неизпълнени обещания или капризи не плашат Стрелците, щом вече имат план за работа. Не е зле да бъдете по-предпазливи с финанси, а и да подготвите до най-дребните детайли начинанията си, иначе рискувате много. За по-лични неща овладейте критичността и желанието да се налагате, колкото по-спокойни и тактични сте в сряда, толкова по-добре ще ги подредите. Петък е времето за срещи и гости.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Периодът е изпъстрен с поводи за общуване, но вие си правите амбициозна програма и още през уикенда ще си наложите някои ограничения, а в понеделник ще воювате за мнението си даже с по-влиятелни личности. До четвъртък ще спечелите доверието на шефове за идеите си, ала следва да се подчертае: приятели ви помагат с препоръки, услуги. Козирозите да премислят още веднъж стъпките, ще си спестят излишните пречки и грешки. Отделете си време, за да се порадвате на романтика в отдавнашната връзка или нов флирт.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Делови и обществени проблеми ви тревожат, обаче е по-добре да овладеете желанието да спорите и критикувате, да не прибързвате с разчистването на натрупани неразбирателства, пък и задачи. Водолеите да не се блазнят и от организационни роли, нужно им е време за размисъл, а и да се порадват на дома и близките. Още в сряда ще се уверите, че усилията ви досега не са били напразно и нещата могат да се подредят без нерви, а хората, на които държите, заслужават обичта ви. В петък ще откриете и нови шансове за изява и доходи.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Напрегнато 7-дневие, вероятно не сте доволни от приноса на някои колеги и партньори в съвместните дела. Все пак Рибите да не проявяват припряност, да не се изтъкват в екипа, май там дисциплината не е твърде силна. Ще намерите съмишленици за идеите си, но с реализацията не бива да се бърза, нито е умно да подценявате обективните пречки в начинания. Денят на св. Валентин е дар за влюбените – нека да поглезят избраника си, да се огледат за подходящия човек, ако не са обвързани. Не прекалявайте на купони, а и бъдете дискретни.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !