Хороскоп за 10 – 16 декември

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 10 декември 2016 в 00:00 6988 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Следващите дни ви насочват към делови проблеми, не стигат само протекции на влиятелни хора, за да сте доволни от усилията си. Някои Овни имат връзки и по линия на роднини и сватове, но не парадират с тях, а упорстват и с труд си гарантират уважението на колеги, пък и на по-широка публика. Творците получават импулс за изява, свободните сърца може да срещнат голямата си любов, ще ги вдъхновява за начинания. От събота до понеделник залагате на търпение, пречки бол, после с помощ от близки успокоявате темпо, но сте ОК.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Наближават празници и колкото и да печелите, бъдете внимателни в разходи, за да има средства да зарадвате близки, колеги и познати, на които държите. От сряда ще има повече възможности за това. Телците са грижовни към дома, някои планират преустройство или семейно гнездо. Деловите ви задачи са куп, май ви искат и много услуги. Ще се стараете да свършите всичките, и то без да се надувате. Все пак подчертайте приноса си за успеха на екипа, в обществени организации. Търсете подкрепа от шефове за идеи, подбирайте си помощници.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Предстои динамично 7-дневие, но вие детайлно обмисляте стъпките си и ще се справите и с по-тежки професионални задачи. Близнаците са последователни в дейността си, не е време да пилеят сили, да се месят в чужди работи и особено в спорове. В сряда и четвъртък и вие избягвайте разправиите, понякога не сте наясно с всички проблеми от пъзела. Ще намерите по-влиятелна подкрепа за идеите си и макар и по-бавно и мъчно, но ще постигате целта си, а и умело се справяте с финансови грижи. За близките сте източник на мъдра обич и сила.

РАК (21.06 – 21.07)

Седем дни за срещи и общуване, често ще ви изкушават нови идеи, начинания. Интуицията на Раците ще им казва да не пилеят време и да не се впускат в неподготвени дела, и дребна грешка може да се окаже пагубна за проекта. Пък и близки чакат внимание, може да имат забележки, които си струва да вземете предвид. Ако сега започвате връзка, анализирайте подробно нещата, показват как ще вървят отношенията занапред. Едни са си намерили половинката, втори усещат, че увлечението затихва, трети ще си дадат пауза преди важно решение.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Предстоящите дни не са леки, искате бързо да решите важни делови и лични въпроси, а дали сте си изяснили нещата... Група Лъвове се затварят в грижите си през уикенда. В понеделник и четвъртък ще трябва да следвате чужди идеи и претенции. Така че се стегнете, сътрудничеството може да е и с хора, които не са ви били близки. Важно е тактично и търпеливо да анализирате мотивите за поведението им, да реагирате точно и на доброто, и на лошото. Усилията и предпазливостта ще бъдат възнаградени, слагате точка на изчерпаните връзки.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Тези 7 дни балансирате между работа и удоволствия, а и общувате с повече хора. Е, няма да споделяте много-много лични грижи и тревоги. Девите ще обсъждат нашироко делови идеи с колеги и партньори, откриват потенциала за изява и печалби даже в странни хрумвания. Намирате време и за пазар, нека подаръците да са функционални. Пазете се от спорове и не се изкушавайте да се върнете по утъпкани пътища, понеже са по-сигурни... От сряда уверено тръгвате към новите оферти и съюзи, някои решават и за любовните си връзки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Това са дни, изпълнени с общуване и симпатии. Везните често привличат внимание и ухажори, сега ще се радват на чудесно партньорство с най-обичани хора. Едни парират опити на околните да се месят в личните им неща, втори тепърва ще черпят сили от връзката си, трети изясняват отношенията. До понеделник сте в по-слаба позиция, после ще амбицирате и обкръжението си за изява и печалби. Някои гледат в перспектива и усвояват знания, умения. Не се ограничавайте до пост, от такава работа не изпитвате силно удовлетворение.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Напоследък изненадите в деловата сфера са доста, добре е да разчитате на покровители и умело да вписвате идеите си за работа в плановете на шефа. Скорпионите ще действат точно и бързо в променящи се ситуации, тяхната предпазливост гарантира постъпления и напредък в кариерата. В понеделник искате самостоятелни задачи, от вторник се ангажирате с екип и колкото и да е малък, трябва да обмислите програма за действие, да балансирате, за да няма разпри. Сплотявате колеги, искреността ви е темелът за приятелство и любов...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

В тези няколко дни и вие търсите покровители, за да реализирате свои делови идеи. Ще се намерят влиятелни хора, шефовете са оценили предаността на Стрелците към работата, не се отказват и в най-трудните ситуации. И сега ще сте верни на дълга дори колеги, познати и клиенти да не ви оценяват високо или отговорността да легне само на ваш гръб. Имате сили да се справите, няма и да споделяте тревогите си. В четвъртък и петък ще сте доволни от свършено, и нови контакти. Обаче неискреност може да пресече път и към голяма любов.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

През тези дни често ще се налага да се съобразявате с желания на околните, да отстъпвате, да поемате и техни отговорности. Козирозите си имат идеи, но първоначално няма да искат подкрепа, услуги. Ще се справите, но се пазете от изкушението на твърде доходни оферти, а и не се уповавайте на връзките си, въпросът е да покажете професионализъм. Идеите ви ще печелят, уреждайте стриктно административни и финансови детайли и не си щадете труда особено във вторник и петък. Мнозина разширяват кръга си и полето на свои интереси.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Това 7-дневие се очертава трудно, но няма да се откажете от поети служебни ангажименти. Водолеите да действат предпазливо, интуицията им подсказва някои рискове, а и да овладеят емоциите си, в по-напрегнати моменти не са им от полза. Не е време да разчитате на помощ и покровители, сами ще си се справите, а и по-бързо ще реагирате на изненади. Постъпленията ще са добри, изяснявате по-лични неща. От сряда можете да привлечете екип, допринасяте много за успешна обща работа, организирате и рутинни дела, и нови проекти.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Напрегнати дни, предпразнично ви се струпва работа. Рибите ще упорстват и ще си изпълнят задачите като дисциплинирани и находчиви професионалисти. Успехите и печалбите в четвъртък ще ви карат да разширите някои дейности, хубаво е да поддържате и ентусиазма на колеги, познати и близки. Разбира се, без да прекалявате и да забравяте уговорени срещи и развлечения, също и отдиха За доста от знака от вторник се очертават щастливи любовни мигове, каквито и проблеми да е имало, вече са открили своята истинска половинка...

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови