Хороскоп за 10 - 16 август от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 10 август 2019 в 00:00 6224 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

През тези дни по-често ще следвате чужди идеи, а не свои желания, така че бъдете по-предпазливи. При група Овни не са изключени ситуации, в които е по-разумно да се дистанцират от замислите на колеги и познати, от събота до сряда изпитанията няма да са малко. Едни избират самостоятелни начинания, втори са наясно с трудностите пред себе си и ще спазват строги правила. На Голяма Богородица ще се убедите, че има кой да ви подкрепи, а и вие можете да помогнете на друг. В петък много грижливо си подбирайте нови партньори.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът носи поводи за спорове, но с толерантност към близките ще си ги спестите. През уикенда Телците да отдъхнат, да пътуват, така ще попадат сред хора, които харесват идеите им или ще им помагат за добър делови развой. В понеделник не дълбайте прекалено в деликатните проблеми, във вторник поддържайте обичайно темпо в работата въпреки пречките, в сряда настъпват положителни промени. Следващите дни укрепват самочувствието ви, окрилят за изява и печалби. Ако търсите сродна душа, и в любовта нещата потръгват...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Трудно време за вас, доста ви притесняват споровете в тесния ви кръг. А и вие може да си решите, че ще се дистанцирате от близки, така че... През уикенда Близнаците да избягват разправии, в понеделник ще покажат на кого колко държат. Имате и съмишленици, на които ще се опрете в по-деликатни делови ситуации. Във вторник задачите ви са куп, а спънките - големи, така че се запасете с търпение и гъвкавост. Ще намерите нужния компромис. Който се опита да ви плете интриги, ще падне в своя капан, преценили сте си нещата.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие е трудно, можете да го усложните и още, ако припирате с някои делови задачи. Раците се връщат към свои хубави идеи за изява и печалби през уикенда, от понеделник поемат куп допълнителни ангажименти, търсят и нова информация, за да се покажат професионалисти от класа. В сряда внимавайте с пари и партньори, от Голяма Богородица нещата тръгват окуражаващо, макар че не са лесни. Поне ще сте доволни, че можете да направите доста за близки, а и в службата ви забелязват. Сега в любовта дамите разчитат на повече късмет.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

През тези 7 дни ви тревожат финанси и партньорства, ловите шансове за изява даже на случайни срещи с познати, приятели. Лъвовете обмислят внимателно проблемите в понеделник, във вторник ще поемат и част от отговорностите на колеги, не се боят от тежка работа. Шефовете ще оценят факта, гъвкавостта ви помага на целия екип да се окопити в по-напрегнати моменти. В петък слагате ситуацията под контрол, формирате ефективни съюзи, може да поемете и още функции. Ако решите да се разделите с някого, ще е кротко и... без колебания.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Напрегнат период, нищо чудно и по-далечните роднини да ви създават грижи. През уикенда Девите се притесняват за финанси, все пак да не търсят изход от положението със стари делови идеи. От понеделник работата тръгва по-добре, обаче не искайте печалби на гърба на колеги. Някои даже чакат да помогнете и за тяхното стабилизиране. От сряда пречките се трупат, но и амбициите ви не са малки, Успение Богородично ви носи и нови шансове. В петък оставате в сянка, има за оправяне лични въпроси, за радост, ще се справите без караници.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Сега ви се струпват делови задачи, пречките изобщо не ви плашат, но е редно да заострите бдителността. Група Везни са прицел на интриги в кръга си, а е къде по-добре сами да се оправят с проблеми. От понеделник до четвъртък ще сте настроени философски, не е време да подхващате стари идеи, да рискувате необмислено в епизодични шансове. Вторник и сряда ще покажат: може да се възползвате и в начинания на близки, плановете им са ОК. И макар бавно или с известни разочарования, в петък ще останете доволни от новите партньорства.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Периодът е някак объркан – от уикенда се трупат проблеми и делови спънки, в четвъртък и петък вече трябва да помислите за отмора. Скорпионите могат да разчитат на подкрепа от по-влиятелни приятели, но в понеделник да започнат приключване на недовършени задачи, а във вторник да се съсредоточат в общуването, което е важно за служебните им планове. Ще последвате чужди идеи, но ви е от полза. Бъдете по-грижовни към тонуса, а и към половинката, някои се уповават на това, че връзката им е здрава и хубава. Трябва и глезене.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

През 7 тези дни реализацията на идеите ви зависи от влиятелни хора, намалете хъса и темпото в работата. Доста Стрелци ще се отдадат на почивка и грижи за близки, дано са преценили точно желания, ситуация. В понеделник стремеж за кариера може да породи проблеми точно с домашни. Разбира се, ако шефовете възлагат важни задачи, трябва да действате всеотдайно и без много приказки, иначе във вторник и сряда трябва да се допитвате до колеги и партньори, да се опирате на обичани. Оценяват приноса ви високо, това е ОК за амбициите ви.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамичен и малко разочароващ период, дали не е по-разумно да отделяте повече време за отдих? Козирозите се стремят към убедителна служебна изява, но да не бъркат състезанието и противопоставянето. През уикенда избягвайте спорове с близки, в понеделник не прекалявайте с критичността, в сряда вече търсете нови шансове за себе си в обединяването с колеги, познати, с такт ще ги превръщате в съмишленици. От Голяма Богородица овладявате амбициите, по 2-3 пъти преценявайте целите и особено лични и не бързайте в постигането.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Нелеко 7-дневие, до Голяма Богородица трябва да си решите ще се връщате ли към изпълнение на отдавнашни делови идеи, или още да чакат. През уикенда доста Водолеи имат куп задачи, които изискват упорит труд и бдителност. От понеделник мислите за свои стари планове, но и по тях работата е много. Във вторник избистряте програмата за действие, може да привлечете помощници. Не ги търсете сред родата, ако трябва – тръгнете на път, на юг ще срещнете по-подходящи партньори. В любовта деликатно, но твърдо преодолявате спънки.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Този уикенд повежда редица притеснения, но вие се настройвате философски и спокойствието ви помага по-леко да преодолявате трудностите през периода. В понеделник Рибите ще бъдат доволни от хода на делата, но амбициите им са по-големи. Във вторник се съобразявате повече с шефове, в сряда подхващате недовършени дела. Може да ви дойде нанагорно, работата е много, пречките се трупат, но имате сили да се справите. За дамите е по-лесно, господата да не се заяждат. Ако имате финансови грижи, балансирайте и ще закърпите бюджета.

Виж още за: