Хороскоп за 1 – 7 септември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 01 септември 2018 в 00:00 1854 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Започващият период е напрегнат, до понеделник ви тревожат куп финансови теми, но трябва да се каже, че и някои отношения с околните не са на висота. За част от грижите Овните нека да търсят вина у себе си, не са били бдителни. Ако се измъкнете от споровете в кръга си във вторник-сряда, ще откриете нови шансове за делова изява, а и за равностойни партньорства. Мнозина печелят покровителство на влиятелни хора, безукорни са и в работата, и в поведението си. В любовта намирате решението, което е добро за всички, дано ви разберат.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

До четвъртък все ви се иска да избягате от разправиите в кръга си, а и няма смисъл да променяте хора, които не споделят принципите ви. Телците да се хванат здраво за работа, чакат ги важни задачи и вероятно свършеното ще им донесе приходи, повишение още в понеделник. Другите бързат да ви правят сметката, но вие не се поддавайте на счетоводства за ползи и изгоди, а бъдете по-бдителни в сряда-четвъртък, има скрити рискове и трябва да ги предвидите, преодолеете. С внимание и такт ще разчитате на завидно разбиране с близките.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Началото на септември е динамично и уморително, от четвъртък е редно да отделяте повече часове за отдих. Близнаците да не споделят нашироко грижи и ядове, решението на проблемите им е в техни ръце, а от събота нека да бъдат и по-пестеливи, ако има поводи за купони. В понеделник-вторник ще следвате чужди идеи, ако са на шефове, от полза ви е. Пречките в работата са много, но имате познати и роднини, които биха направили услуга след време, та не се нагърбвайте с всичко сега. Обвързаните тактично да отстояват мнението си.

РАК (21.06 – 21.07)

Септември ви настройва философски, вглеждате се в хора и събития критично. Е, Раците да се стегнат за сериозна работа, пречките в начинания не са малко, понеделник подсказва финансовите. Във вторник не сте доволни от оценки на шефове, колеги, клиенти, в сряда сте уморени. И въпреки всичко има условия да постигнете желаното, да докажете правотата си. Денят на Съединението ви сочи верния път - сътрудничество с шефове, старания за успеха на всички в екипа. У дома мислите за битовите неща, грижите ви вдъхновяват обичаните.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Това 7-дневие не е леко и за вас, но да разчитате на помощ от ваши познати и роднини не е време. Едно, че Лъвовете обичат да постигат лични успехи, второ – ако някъде има приятелска делова подкрепа, ще се породят и интриги. От понеделник обмисляте нещата по-внимателно, някои ядове са от недостатъчна подготовка, но с упоритост ще се справите. Във вторник мнозина мечтаят за бъдещите печалби, ще дойдат, сега заложете на стриктното приключване на задачи, на добро сътрудничество. В любовта нещата се подреждат по-бавно.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Сега ви привличат все по-високи печалби в деловата сфера, едни се боят от финансови затруднения, други се смятат недооценени от шефове, клиенти. Девите да се успокоят, колкото повече помагат на колеги и близки в техните работи, толкова по-голям ще е авторитетът им, а и личните успехи така ще се умножават. Вторник показва, че за амбициозните ви планове още не е време, в следващите дни трябва да проучвате по-подробно условията, да се нагаждате към бъдещи партньори, да подготвите изяви. Не се разпилявайте във флиртове.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Ще ви се делата ви да вървят по-спорно, хвърляте много сили за изпълнение на ангажиментите си. Това е само половината от задачата, от понеделник Везните трябва да обмислят най-подробно новите идеи, има ред неясноти за проектите им. Във вторник подбирайте грижливо партньори, има време за това. Иначе ще се товарите с цялата работа, ще станете раздразнителни, сприхави. Печалби ще има, но и морални. В петък на доста им предстоят път, запознанства, да гледат мащабно на проблемите и на разкриващите се шансове. За някои са в любовта.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Това 7-дневие ви открива нови делови възможности, вероятно е шефове да ви възложат отговорни задачи. Скорпионите също си имат идеи за начинания, те може да ги отведат на път, да предполагат трайно преместване. Няма да е леко, от понеделник трябва да балансирате общуването с близки и амбициите си, във вторник може да се почувствате някак ощетени от екипна дейност. Спокойно, отношенията ще се изяснят с такт, в четвъртък стабилизирате партньорствата. Уредете правно всеки детайл. Малки жестове носят голяма радост на обичани.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Началото на септември ви настройва ведро, има и поводи за купони с близки, познати. От вторник обаче Стрелците да се хванат здраво за работа, ще имат още шансове за изява и печалби, в сряда може да заложат на проект, който ще движат сами. Не е въпрос някой да ви напътства и да помага, има и кандидати за добро партньорство, с които ще укрепите позициите си. Не се изкушавайте от чуждо мнение къде да насочите сили, от какво да извличате полза, даже за развлечения е важно нещата на вас да си ви допадат. Не бързате с обвързване.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Първите 3 дни на септември са пълни с грижи за делата и близки хора, но дали другите ще оценят усилията ви? Козирозите не са твърде доволни от нечие отношение и ще искат да си върнат позициите. Във вторник е по-разумно да привличате съмишленици, а не да се включвате в конфликтите на колеги и роднини, да се поддавате на интриги. В сряда следва да проучите куп въпроси, от петък си налагате строги ограничения и в харчове, и при използване на свободното време. Споровете с обичаните решавайте с такт, за да не се трупат.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Симеоновден ви настройва да търсите услуги и партньори за реализация на новите си идеи, шефове може да ви възложат по-отговорни задачи. Водолеите търпеливо ще преодоляват недоверието на колеги, познати и клиенти, където то спъва екипния успех. В понеделник и вторник сте настроени за спорове, но това не е път за укрепване на съдружията. В сряда ще промените подхода си, печалбите ще идват бързо, ще носят и нови шансове за изява. Посвещавате петък на лични неща, но не допускате чужда намеса с отношения с обичани.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Симеоновден ви настройва да търсите услуги и партньори за реализация на новите си идеи, шефове може да ви възложат по-отговорни задачи. Водолеите търпеливо ще преодоляват недоверието на колеги, познати и клиенти, където то спъва екипния успех. В понеделник и вторник сте настроени за спорове, но това не е път за укрепване на съдружията. В сряда ще промените подхода си, печалбите ще идват бързо, ще носят и нови шансове за изява. Посвещавате петък на лични неща, но не допускате чужда намеса с отношения с обичани.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови