Хороскоп за 1 – 7 май от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 01 май 2021 в 00:00 2695 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Периодът е изпъстрен с празнични поводи, навярно ще посветите доста време на общуване с близки, познати. Овните искат да прекарват много повече сред домашни и роднини, от събота до петък трябва да се съобразяват с желания на по-възрастни и влиятелни. По Великден развързвате кесията, но гледайте да не си докарате финансови проблеми. За работа и нови съюзи е редно да изчакате, до вторник изясняване не е уместно. После темпото и претенциите ви да бъдат умерени, нагърбвате се с куп дела, за радост оправяте и трудни лични въпроси.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Поводи за празнуване доста, обаче вие не говорите много за радости и грижи, от събота се мъчите с отстъпчивост пред близки и познати да решите делови и лични проблеми. По Великден Телците да си налагат ограничения, за да не си докарат излишни разходи при пазаруване, за трапези. От вторник до петък се пазете от спорове с домашни, за някои идеи не е време, а и се подгответе за по-трудни изяви, имате да разчиствате куп изостанали задължения. Привличате обич и приятелства, хората виждат: държите на скромни, но истински неща...

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Светлината на Възкресение Христово укрепва самочувствието ви, трябва да се признае – усилията ви в работата дават плод. До понеделник Близнаците да се посветят на дома, тяхна е грижата за празниците. А и за финансите, от вторник темата може да породи и спорове, до петък гледайте да не се изострят. Влагате голяма енергия в дела, ако е нужно, поемате най-тежки отговорности в екипа, така че другите да се мерят по всеотдайността и по професионализма ви. И да зависите от шеф, приносът ви ще получи признание, близки ви топлят с обич.

РАК (21.06 – 21.07)

Дано разчитате на по-сериозни помощници, периодът е динамичен, носи и куп поводи за празнуване. По Великден Раците не поемат ангажименти към колеги и познати, наясно са, че сега това ще усложни отношенията им. Във вторник упорствате сами по задачи, тежки са, а и изпипвате всеки детайл. Избягвайте разправии, макар че някои околни се забравят по купони... Вие пък откривате нови идеи и условия за изява, а в желанието да покажете всичко, на което сте способни, ще си спечелите още съюзници. Някои срещат голямата си любов...

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

За вас това празнично 7-дневие е динамично и натоварено, та нищо чудно на моменти да бъдете по-критични в кръга си. Е, Лъвовете да бъдат великодушни, ще намерят начин да мобилизират колеги, познати и близки и няма да остане никаква несвършена работа. До понеделник не прибързвайте, после се радвате на резултати, но се съобразявайте и с околните. В сряда мнозина от зодията се претоварват със служебни и домашни задължения, на Гергьовден пък отделяте много време за купони. По-добре се погрижете на равностойни партньорства.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Период за празнуване, но вие сте пълни с енергия за действие и вероятно ще обмисляте по-трудни за осъществяване идеи. За Великден Девите дълбаят по домашни и лични неща, сигурни са, че до вторник и да се уморят, няма да е нахалост. В сряда прегледайте пак постигнатото, актуализирайте плана си, а ако усещате нежелано отношение от околни, с такт ще успеете да го парирате. Услужливостта и компетентността в работата са ключ към много сърца, ала не прекалявайте с грижата към детайли. В любовта не позволявате чужда намеса.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Празнични дни и вие мислите за повече почивка, ала на Гергьовден ще сте по-уморени и доста критични към околните. От Великден Везните ще ловят нови шансове за изява, но имат и неприключени задачи, пък и до понеделник май подценяват трудностите в делови и личен план. Сериозни са, дано разчитате на пълна подкрепа от половинката във вторник, много е важно за господата. Тази сряда избягвайте спорове с близки, не са ви криви за някои проблеми. Може да се наложи да следвате чужди идеи, не се противете, ще имате печалби и от тях.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

В този празничен период сте склонни да бързате за делови и лични промени, настроени сте за отдих и купони. До понеделник Скорпионите ще трябва да изяснят ред въпроси и да заемат по-реалистична позиция, после ще си дадат сметка за пречките пред новите идеи и необходимостта да действат разумно и премерено. В сряда-четвъртък амбициите ви са високи, редно е да ги държите под контрол, да се съобразите с финансите, партньорите, а и да поемете част от отговорностите. Любовни игри не ви приличат, бъдете опора на избраника си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Празничното настроение на околните май ви подвежда да прибързате с някои стъпки, преди да сте укрепили важни съюзи. Стрелците да избягват спорове с близки, подкрепа да търсят сред влиятелни хора още от понеделник. Е, ако се тревожите за доходи, обмислете въпроса по-задълбочено и не споделяйте, има и завистници, и интриганти... В сряда ще се окуражите, че трудът ви ще бъде оценен, а и наистина ще поемате големи отговорности и тежки задачи, обаче това да не ви връща в утъпкан път. Твърдостта за лични неща съчетайте с такт.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Динамичен, но и празничен период, до четвъртък ще се съобразявате с планове на шефовете. По Великден Козирозите поемат куп чужди задачи, наистина ще трябва да помогнат на близки и познати, и то с радост и без самоизтъкване. Във вторник сте по-придирчиви към детайла, на път търсете нова информация, евентуални шансове, партньори. В сряда от енергията ви ще черпят и другите, та е по-правилно да ограничите малко екипа си, за да спори подхваната тогава дейност. В петък не пилейте пари и време, особено ако сте открили своя човек.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

По Великден намалявате темпото, мнозина се усамотяват в кръга на близки и обичани. Водолеите имат основание за избора, в понеделник ще огледат плана си за самостоятелни изяви, до Гергьовден имат и условия за реализация. Защо наблягате на такива идеи? Във вторник вероятно виждате, че доста кандидат-партньори се мъчат да плетат интриги, искат да се възползват от труда ви. Не могат, помислете дали да не се върнете към странични или по-стари замисли, те печелят, макар че поглъщат повече сили. В любовта държите на принципи.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Време за празнуване, а ще го използвате и за срещи с доста колеги, познати и приятели, с които да обедините сили за изява и печалби. Рибите трябва да се съобразят с мнението на по-влиятелни хора, макар че бързат за големи делови промени до вторник. На моменти даже близките не ви разбират или не вярват в идеите, това ви прави по-критични в сряда, но до петък ще балансирате нещата и стъпка по стъпка ще прокарате желаното. Избраникът ви ще се убеди: имате сериозни намерения, неслучайно го чувствате своя половинка. Тонизирайте се.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови