Хороскоп за 1 – 7 юни от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 01 юни 2019 в 00:00 1788 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Вашето 7-дневие е динамично, поставяте си амбициозни цели за промени в личната и в деловата сфера. От понеделник много Овни са изпълнени със завидна енергия, но все пак да се опират на близки, колеги и съмишленици, сами едва ли ще могат да се справят с всичко. В сряда тази тенденция става все по-забележима, съгласувайте точно усилията и няма да има фалове. Някои са твърде критични към околните, други се товарят с големи и малки задачи, след вторник да пестят укори, обяснения. За флиртове чакайте по-подходящо време.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът прелива от делови и домашни задачи, но се стараете много и ще се радвате на резултати. Телците да планират точно работата, от понеделник нека да избягват претоварване и изнервяне така, както не проявяват надменност към по-неопитни колеги и познати. Във вторник май правите още по-амбициозна програма, пречките в сряда са куп. Но пък реализираните цели ще ви зарадват до петък, повод са околните да ви засвидетелстват уважение, интерес. Отскоро влюбени и отдавна обвързани да не отлагат сериозен разговор с избраника си.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Време да се отпуснете, да се отдръпнете от авансцената в обществената и деловата сфера. Група Близнаци са бързали с изпълнението на куп задачи, вече са налице резултатите, но те едва ли ще споделят емоции и оценки в по-широк кръг. До понеделник това наистина не е уместно, ала през следващите дни трябва да правите избор, да се изясните с колеги, партньори, даже близки. Не се месете в чужди спорове до Спасовден, следвайте своите цели и принципи. В петък стойте далече от любопитни очи, тогава влюбени може да си дадат дума.

РАК (21.06 – 21.07)

Началото на юни ви носи доста добри резултати в работата, разбира се – след упорити усилия за изпълнение на идеи, в които околните не са ви подкрепяли твърде. От понеделник до сряда Раците пак ще търсят съдействието на най-близки и особено семейството, улавят ненадеен шанс за изява и печалби, за нови съюзи. Сряда и четвъртък са благоприятни за уреждане на тези въпроси, направете си подробна стратегия и не се поддавайте на желанието да спорите, петък го подклажда. Необвързаните могат да започнат сериозни отношения.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Този уикенд може да отделите голямо внимание на най-близки, да помислите за пътища и развлечения. Лъвовете ги чака още работа, напоследък те хвърлят много енергия за перфектно изпълнение на задълженията си, чертаят си и нови планове. До Спасовден посветете време на проучване, уточнения, договаряне, но дискретно, за да не предизвикате завист или интриги. Някои май обещават повече, отколкото могат да свършат, също не е уместно. От четвъртък борите сериозни трудности, но постигнатото си заслужава, имиджът ви е безспорен.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Периодът е добър за кратък отдих, ще обмисляте плана си за работа, ще събирате сили. Девите имат чудесни идеи, от понеделник ще проличи: точна е и стратегията им, привлекли са подходящи помощници, разчитат на подкрепа от влиятелни хора. Сряда може да ви изненада с редица трудности, така че не бързайте с изяви, бдителните ще си спестят куп ядове и ще се окажат на по-печеливши позиции. Четвъртък носи още шансове, трябва да съсредоточите вниманието там. Изборът ви в личния живот вдъхва спокойствие, увереност.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Началото на юни ви открива перспективи за кариера и печалби, но трябва да пазите пълна дискретност, ако искате да осъществите идеите си от понеделник. Везните умеят да се държат встрани от светлините на прожекторите, сега на господата е от особена полза разбирателството и помощта на половинката и порасналите синове. Във вторник забавяте деловото темпо, до Спасовден преглъщате всякакви поводи за спор с близки. В петък ви наляга умора, но хармонията с партньори и роднини дава сили, в любовта шансът ви е завиден.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Не сте най доволни от постигнатото в деловата сфера, но юни ви подтиква да мислите за отдих. Скорпионите ще си решат дали им трябва по-дълга почивка или само глътка разнообразие, да се съобразят и с желанията на своите близки. Друг въпрос, че е редно мнозина да съчетаят път, мързелуване и пр. с някаква дейност, която би разширила професионалния им периметър, би обогатила още уменията и партньорствата им. От понеделник търсете съюзници, във вторник градете стратегия, в сряда приемайте и чужди идеи, не само вашите са добри...

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Това 7-дневие на юни разпалва недоволството ви от постигнатото в дела и лични отношения. То не е малко, но доста Стрелци кроят нови планове и са нетърпеливи да се хвърлят в битка. Внимавайте, през уикенда близки и дом имат нужда от повече внимание. В понеделник и вторник пречките се трупат, но и подсказват: не бива да бързате, до сряда е време да укрепвате съюзите си. Мнозина май няма да се вслушат в съвета за търпение, нека си знаят: успехите ще искат голямо и постоянно упорство даже в началото печалбите да са малки.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Вашите дела вървят добре, но началото на юни ще ви подскаже да си готвите нови бизнес планове. Козирозите има от какво да бъдат доволни в работата си, макар и трудна, кариерата им е възходяща, от понеделник може да се включат в начинания на по-влиятелни личности или да получат нечия закрила. Имате нужда, макар че в четвъртък и петък се пазите като от огън от интриги, някои залагат и на по-самостоятелни дейности. Ще се справите с трудностите, обаче отделете време и внимание на най-близки хора, разведрете отношенията с тях.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

За мнозина от вашия знак 7-дневието се оказва по-инатлийско: току напират да напредват бързо в работата, да налагат мнение вкъщи, на познати. Водолеите да се заредят с търпение, изявата им зависи от планове на по-влиятелни хора, сега може да не оценяват най-високо идеите им. Задоволете се с победите, които носи понеделник, във вторник се грижете за отдих и реорганизация на рутинни задачи. Това е пътят да си гарантирате и печалби, и разбирателство с околните, а не да вирите нос. В петък и за лични неща слушайте избраника си.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Това 7-дневие за вас минава под знака на търпелива борба с делови пречки, но все пак не ги използвайте като вечно оправдание, че нямате време за близките и за отдих. За група Риби е важно да изяснят отношенията, преди да се стигне до кризи, а и да почерпят от обичани хора още кураж за трудната си работа. От уикенда обмислете уреждането на финансовите и административните въпроси, в сряда може да промените плана си за действие, да потърсите покровители. С умереност и бдителност ще избегнете щети, интриги, имате искрени приятели.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови