Хороскоп за 1 – 7 декември от Антония Мечкова

хороскоп

Антония Мечкова Последна промяна на 01 декември 2018 в 00:00 1900 0

ОВЕН (21.03 – 19.04)

Седмицата не е лека в деловата сфера, но не е нужно да огласявате нашироко проблемите си. Доста Овни ще имат подкрепа от влиятелни познати и близки, да я оправдаят. До понеделник-вторник взаимодействието ви с партньори и колеги е по-ефективно, в сряда започвате неуместни спорове. Не сте съвсем наясно с обстоятелствата, бъдете самокритични и оползотворявайте в пълнота енергията си за благото на екипа. Някои не са предпазливи, други залитат по бърза кариера, но задачите не им са по силите. В любовта бъдете по-отговорни.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)

Периодът е динамичен, ала търсете с такт и сговорчивост изход от проблеми. За едни Телци по-важни са финансовите, при втори на изпитание са поставени взаимодействията. От събота до сряда анализирайте темата най-обстойно, но дискретно, в понеделник нарочно търсете уединение, поотложете трудните разговори. Не сте доволни от резултатите си, а и от оценките на ваши изяви, в четвъртък се пазете от дребнавост. Бдителните ще открият истинската причина за ядовете, в нови съюзи ще я загърбят. Не е време за безразборно флиртуване.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)

Следващите дни са напрегнати, но ще намерите решение на делови и лични проблеми, бъдете търпеливи. В събота и неделя Близнаците не са наясно с ред обстоятелства, притесненията им са за доходи, партньори. Избягвайте да си правите сметката зад гърба на колеги и клиенти, иначе перспективите, които ви се разкриват от понеделник, ще се свият. Вторник и сряда предполагат да канализирате активността си, някои поемат много ангажименти към околните. В четвъртък нещата потръгват, обмислете накъде ще продължите и в любовта.

РАК (21.06 – 21.07)

Това 7-дневие използвате за изясняване на лични и делови проблеми, целите ви са ясни и сте заредени с упорство. Все пак в понеделник и вторник Раците да бъдат много тактични и да си спестяват спорове, някои теми не ги засягат, други не помагат за стабилизиране на съюзи. В сряда постигате желаното, а и се отваряте за общуване – нека събеседниците ви да преценят дали ще следват принципите ви, или ще си стоят оплетени в интриги. Все пак не бързайте, в четвъртък шансът ви е само загатнат, в петък вече ще поемете по нови пътеки.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)

Сега пестете енергия и емоции, пречките в деловата сфера са куп, контактите понякога не са ОК. Но пък има и празнични поводи, доста Лъвове ще трябва да общуват с повече хора от понеделник до петък. Част от знака не са особено доволни от хода на начинанията си, други имат идеи, а близки ги разколебават за реализацията. Във вторник изчистете изостаналите си ангажименти и ловете момента да задействате свои проекти, не сте забравили стари уговорки и даже мечти. В личната сфера не се предоверявайте никому, за да потръгнат нещата.

ДЕВА (23.08 – 22.09)

Не е време за спорове, конфликти и откриване на фронтове, макар че поводи има. От уикенда Девите са в по-деликатна позиция, могат да прокарват идеи с гъвкавост, не с налагане. Някои гонят амбиции от понеделник, но това ще им докара претоварване, в сряда и преумора, по-уместно е да потегнат редиците на сътрудниците си, да се предпазват от интриги. Може да не сте обърнали достатъчно внимание на подхвърлени реплики и охладнели отношения, в четвъртък търпеливо изчистете недоразуменията, а за любовта искайте съвет.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)

Периодът носи куп поводи за срещи и купони, обаче се съсредоточете в делови и лични проблеми. За Везните се откриват немалко шансове и все пак нека да използват времето за разчистване на стари интриги и неразбирателства, не просто за връщане към идеи и уговорки. В понеделник и вторник ви се ще да пришпорвате събитията, но по-важното е да контролирате емоциите, а и да укрепите тила си. На Никулден партньорствата са на изпитание, сега ще се борите за любовта и със своите недостатъци, за да изгладите недоразуменията.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)

Време за упорита работа, още през уикенда усилията ви ще носят резултат. В понеделник Скорпионите може да забавят темпото, следват чужди идеи, а не винаги ги харесват. Изпитанията във вторник ще покажат кой какъв е, някои от знака създават или укрепват приятелство с хора в кръга си. Не споделяте идеи и грижи, а и трябва да напасвате плановете си според обстоятелствата, иначе трудностите в петък ще ви дойдат в повече. В любовта не бързайте с промени, а се вглеждайте в себе си, там са резервите ви за подобряване на отношенията.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)

Напрегнат период, някои събития ще ви изненадат неприятно, а същевременно има куп поводи да се видите с роднини, приятели и да празнувате. Стрелците да контролират емоциите, а и да не коментират нашироко недоволството си от работа, близки до вторник. От сряда усложненията нарастват, но промените няма да влошат нито връзките, нито доходите ви. До петък преценете високите си амбиции и реалните условия за изява, можете да свалите малко летвата и да работите по-спокойно, а успехът няма да ви избяга. В любовта си давате пауза.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)

Не сте най-доволни от хода на делата си, ще ви се всичко да става бързо и още през уикенда. Козирозите по-добре да наблегнат на укрепване на равностойни партньорства в понеделник, във вторник имат административни и финансови въпроси за уреждане. В четвъртък избягвайте спорове, особено с по-близки, а дните от сряда до петък са време за общуване, вероятно и за купони. Дайте си малък отдих, ще се отрази добре на подготовката на нови служебни и бизнес проекти. За някои предстои разчистване на стари проблеми в любовния живот.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)

Пълни сте с енергия, идеи и амбиция за професионално утвърждаване, май е по-разумно да не бързате за начинания или разчистване на сметки със стари опоненти. През уикенда Водолеите да помислят с какво да зарадват близки, от понеделник усилията им в работата са големи, както и пречките, не бива да се докарат до преумора. От вторник до петък пак идва ред на празнични поводи, не коментирайте на маса служебни грижи и не търсете подкрепа, да не тръгнат клюки. На Никулден вашето място е до най-обичани, по-чувствителни са сега.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Периодът ви връща към стари проблеми, може да не споделяте с близките си за тях през уикенда. В понеделник ще се справяте гъвкаво с трудностите, във вторник ще мислите и за нови партньорства. От сряда Рибите трябва да се държат в сянка, да поемат повече от общите задачи в екип, а може да им се отплатят с некоректност. Не се поддавайте на лоши настроения, действате според обстановката, може да покажете и строгост, и рязкост, ако ви удрят в гръб. За най-личните неща държите на принципи, но е редно да искате и съвет.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови