Живко Миланов: Винаги е имало стрес и напрежение в Левски

OFFNews 14 август 2019 в 14:39 1604 0

Капитанът на Левски Живко Миланов сподели пред колегите от "Спортал", че не може да става и дума за разклащане в редиците на "сините", въпреки насъбралите се негативни резултати.

Сърцатият защитник призова за търпение към новите футболисти и изрази своите добри впечатления от работата с треньора Петър Хубчев.

"Отборът започва да има колектив. Много играчи напуснаха, идват нови. Един Мазурек, той е много свит, трябва му време. Отборът има добра група. Не може да се говори за разклащане. Това е Левски. Винаги е имало стрес и напрежение в този отбор.

Винаги те подкрепят, когато играеш добре, но трябва да си понесеш последствията, след като сгрешиш. Играхме добре със състава, с който започнахме. Публиката жадува за успехи. Винаги трябва да си мотивиран.

В този момент е важно да се върви крачка по крачка. Ти не може да избягаш от целите, когато си в Левски. Отборът има здрава основа, благодарение на новите собственици. Опитват се да сглобят отбор и да изплащат дългове.

Това, което виждам в тренировките, е на много добро ниво. Треньорската работа се вижда с победите. На треньора работата се вижда, когато отборът печели. Работата на Хубчев е на едно много високо ниво.

Кипърското първенство е с една идея по-добро. Това им е за сметка на националния отбор. Те не гледат много на юношеския футбол. Аз съм играл в Апоел с 11 чужденци. Там не се гледа дали си стар, или си млад.

Аз винаги съм искал да атакувам. Това им допадаше и на феновете на Левски в началото на първенството. Физически сме готови. Във физическата част от подготовката бяхме 8 или 10 човека. Другите играчи пристигнаха по-късно.

Най-важното, което се опитвам да предам на младите, е да се научат на професионализъм. Трябва да мислиш 24 часа за футбол, за да постигнеш някакви цели. Всички млади играчи в отбора имат качества", каза Миланов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови