Все повече световноизвестни букмейкъри се интересуват от България

OFFNews 30 юли 2021 в 13:02 1732 0

Сигурно сте забелязали, че все по-често погледите на развлекателната индустрия се насочват към България. Достатъчно е да обърнете внимание на позицията ни на картата, за да откриете, че се намираме между два от най-големите пазари в света – Европа и Азия. И докато повечето страни в Европа изостават в цифровизацията, можем да открием, че България продължава да се намира в топ 10 на най-бързите мрежи.

Освен това не е трудно да откриете, че разполага с доста добри специалисти и най-важното, вече имаме привлечени достатъчно брандове на родна територия, като по всичко си личи, че тенденцията само ще се подобрява в следващите месеци. Макар и да виждаме големия интерес на редица реномирани оператори, можем да обърнем внимание и на бранда Бетуинър, който все още не е проявил интерес, но пък можем да се запознаем доста сериозно с неговите възможности в ревюто тук - nostrabet.com/betwinner/ и не е трудно да открием, че повечето експерти са на мнение, че именно този оператор вдига доста високо летвата.

Какво обаче се случва? На първо място ще открием, че това е бранд с лиценз от Кюрасао – островна държава, която предоставя такъв за работа в определени точки на света и ако искате да проверите възможностите, просто следвайте някои от основните стъпки, които анализаторите са посочили.

Защо обаче мнозина все пак искат да видят присъствието на брандове от този калибър на родния пазар? Нека започнем с факта, че според някои аналитици, стойността на родния пазар ще се повиши значително в следващите няколко години, което е само добра причина да се привличат точно такива брандове.

Защо обаче насочваме вниманието си към руския букмейкър? На първо място можем да открием, че той е доста добре подготвен за всеки по-специален спортен сценарий. Няма как да избягаме от фактите, защото тук получаваме доста полезни функции като кеш-аут, пряко предаване, доста интересни промоции и богато разнообразие от спортни дисциплини. Изненадата обаче идва в една друга посока – наличието на доста сериозни и вълнуващи опции, които в това отношение идват с огромното – наистина го имаме предвид – разнообразие от спортни пазари.

Според анализаторите точният брой е близо 1500 пазара, при това за различните дисциплини. Може да се изненадате от впечатляващата дисекция на всяка една възможност, която може да се прояви при наличието на спортни предложения и най-важното е, че няма да останем без наличието на любопитна прогноза. Ако се чудите какви могат да бъдат? Нека обърнем внимание, че се приема сценарий за традиционния краен победител, под/над прогнози и останалите известни, но към това трябва да добавим наличието на прогноза за следващото попадение – какъв ще бъде неговият вид, в коя минута ще падне, кой ще го отбележи и още много други.

Напомняме, че можете и самостоятелно да обърнете внимание на всички прогнози, както и да се запознаете по-подробно с този бранд в ревюто на анализаторите, но ако искате да се забавлявате и да тествате някои от основните опции, обърнете внимание на добре познатите секции за спортни залози, които се предлагат в портфолиото. Препоръчваме обаче винаги да бъдете отговорни във вашата игра и преди всичко да се забавлявате. Това е възможно с преценка на риска, малко повече анализ на всяка една футболна среща и още много други налични помощни средства.

Не можем да кажем дали този бранд ще прояви желание да се лицензира на родния пазар, поне не е изразил такива намерения, но един такъв силен бранд със сигурност ще промени тенденциите в развлекателната индустрия

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови