Петър Хубчев очаква пределна мотивация от Косово

OFFNews 25 март 2019 в 00:21 1337 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Петър Хубчев очаква сериозна мотивация от страна на Косово в утрешната европейска квалификация в Прищина. Специалистът определи Англия като фаворит в групата и вярва, че останалите отбори имат равни шансове.

"Очаквам срещу нас изключително мотивиран противник. Играят като добър колектив, много добре групирани, добри футболисти. Гледахме подробно мача на Косово срещу Дания, но не искам да коментирам в детайли.

И в Лигата на нациите играхме мачове през три дни и във втория мач не винаги се получаваха нещата чисто физически. Това, че не направихме официална тренировка на стадиона не е нещо необичайно.

Нашата база предлага добри условия и предпочетохме да тренираме там. Не е нещо специално свързано точно с този мач. Англия е фаворит в групата, останалите отбори имат равни шансове", каза Хубчев.

Вратарят на "лъвовете" Николай Михайлов пък е наясно със съперника.

"Запознати сме с отбора на Косово. Не искам да отличавам определени играчи, но играят бързо, пресират. Знаем как да се противопоставим. Момчетата са играли не един и два такива мача. Важно е да изпълним тактическите указания и да се раздадем на максимум, другото няма значение", каза Михайлов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови