В Мадрид: Манчестър Юнайтед да забрави за Гризман

OFFNews Последна промяна на 08 февруари 2017 в 09:18 1514 0

Манчестър Юнайтед няма шанс да вземе Антоан Гризман, той ще играе още дълги години в Атлетико Мадрид. Това сподели президентът на испанския гранд Енрике Серезо пред местно радио.

Както е известно, Юнайтед и Арсенал душат непрекъснато около френския национал. В Париж дори обявиха, че Антоан се е разбрал с "Червените дяволи" за личните си условия. Наложи се от Манчестър да опровергават.

"Всеки път като срещна Гризман, го прегръщам. Фантастично момче. Харесва страшно нашето семейство - Атлетико. Не знам какво смятат в Манчестър Юнайтед, но Антоан ще е при нас още дълго време".

Според английските медии обаче Атлетико ще е безсилен да задържи един от тримата най-добри футболисти в света за миналата година, ако се задейства клаузата му за откупуване. Тя е 86 милиона паунда. Парите са напълно по джоба на англичаните. Пресен е примерът с друг френски национал - Пол Погба.

Освен това Себастиан Беленконтр, който се рижи за имиджовите права на звездата, призна, че подобен трансфер ще е идеален от бизнес гледна точка. "Номер 7 в Манчестър Юнайтед. Това е перфектната реклама", призна агентът.