В Атлетико Мадрид не се предават и след 0:3

OFFNews 03 май 2017 в 10:44 1714 1

Непримиримост демонстрираха в думите си играчите и треньорът на Атлетико Мадрид след загубата с 0:3 от Реал в първия полуфинал на Шампионската лига. Двубоят се изигра снощи на "Сантяго Бернабеу", а трите гола за "белия балет" вкара познат герой - Кристиано Роналдо.

"Сега трябва да насочим мислите си към предстоящия мач в първенството, а когато той мине, ще се концентрираме върху реванша с Реал. Искаме да стигнем до финала и продължаваме да вярваме, че това е възможно. Поздравявам съперника, който ни победи напълно заслужено.

Ответният мач ще е още по-интересен. Във футбола са ставали и ще стават всякакви изненади. Вече сме побеждавали Реал с Кристиано Роналдо на "Висенте Калдерон" с 4:0", припомни един от основите футболисти на Атлетико Коке.

Треньорът Диего Симеоне също призна превъзходството на Реал, но е убеден, че неговият тим има шансове да сътвори чудото в реванша.

"През първото полувреме играта и на двата отбора не се получи, грешките бяха много. Въпреки това, Реал вкара гол, а ние не успяхме да изравним чрез Гамейро, когато Кейлор Навас спаси.

След почивката държахме топката повече, но това не ни помогна. Реал се възползва от свободните пространства и постигна целта си. Футболът обаче е уникална игра и в нея може да се случи всичко. Мисля, че още имаме шансове да стигнем до финала.

След мача казах на момчетата да забравят този мач. Тежко е, но така е във футбола. Ще дадем всичко от себе си от първата до последната минута в реванша. Днес Реал ни надигра и трябва да ги поздравим. След седмица ще се опитаме да сътворим нещо невероятно. Ние сме Атлетико и сме способни да го направим", показа непримиримост Симеоне.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews