Треньорът на Лудогорец: Публиката ни е интелектуална

OFFNews 23 май 2017 в 20:23 2592 0

Като високо интелектуални определи феновете на Лудогорец треньорът на тима Георги Дерменджиев ден преди финала за Купата на България срещу Ботев Пловдив.

Големият мач е утре от 18,30 часа на националния стадион "Васил Левски" в София.

"В един мач всичко се случва. В тази среща няма фаворит. Това е важен мач за нас. Излизаме максимално концентрирани и ще го изиграем така, че да се хареса на феновете. Футболистите искат да починат, защото годината беше тежка, но ще играят концентрирани.

Ботев има близък до нашия стил. Разполага с добра атака и синхрон. Видя се в мачовете с Берое. Готови сме сме и за продължения, и за дузпи.

Аз съм пловдивчанин, уважавам и двата отбора. Искам да просперират. Пловдив е футболен град. Знам, че ще има доста хора от Пловдив.

Нашата публика е интелектуална. Нас ни подкрепят и жени, и деца. Очаквам доста хора да ни подкрепят", каза треньорът на разградчани Георги Дерменджиев.


Около 10-11 000 зрители се очакват на финала, обявиха организаторите от Професионалната футболна лига на днешната си пресконференция.

"До този момент са продадени 6500 билета, очаквам около 10-11 хиляди да присъстват на финала. Охраната ще е като за 30 000", обяви главният мениджър на ПФЛ Атанас Караиванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови