Ники Михайлов: Само Лудогорец може да си позволи заплатата ми

Убивам човек заради баща ми, категоричен е вратарят на националите

ОFFNews 23 май 2017 в 14:55 4518 0

Интересен коментар за финансовите условия, които трябва да покрие бъдещият му клуб, изрази вратарят на националите Николай Михайлов. Направи го в интервю за bTV. Но пък Ники от години е на голяма заплата и има право на самочувствие.  

Той отсече, че няма вариант да се върне в българското първенство. "Търсили са ме два-три клуба - изслушвам ги уважително и дотам. Разликата в парите е от земята до небето. Ако в моя любим Левски мога да получавам заплата като в Турция, подписвам 15-годишен договор и оставам в родния си град София.

Затова и всички национали отиваме навън. Само Лудогорец може да задоволи моите финансови претенции. Но те имат прекрасни вратари - желая бързо възстановяване на моя приятел Владо Стоянов, купиха и бразилец. Затова и никога "Лудогорец" не е бил опция за мен, въпреки че се появиха такива спекулации", каза Ники.

Той няма да остане в Мерсин. Има оферти от Турция, Холандия и далечна държава, но финансовите параметри не гу устройват. 

"Убивам човек заради баща ми и това е нормално - той е най-близкият ми", обяви в интервюто за bTV още Михайлов-младши. И се оплака от хора, които непрекъснато създават напрежение около шефа на БФС.

"На моменти всичко това му идва в повече. Той направи доста неща и те се виждат. Националният отбор се развива, първенството върви напред. Ако има още няколко президента като Кирил Домусчиев, футболът ни ще отиде на много високо ниво.

Но това не е грешка на баща ми. Ако бях на негово място, нямаше да изкарам толкова дълго на поста. Мисля, че в момента нещата са окей и той се чувства щастлив", допълни вратарят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови