Треньорът на Левски Николай Митов жадува неустойка

OFFNews 03 август 2017 в 10:23 2199 0

Треньорът на Левски Николай Митов търпи публичните унижения, на които е подложен от ръководството на клуба, заради неустойка в договора за скромните 15 000 лева.

Това са три месечни заплати на Жадното и са записани в договора му при предсрочно освобождаване, което е въпрос на много близко бъдеще, информира "България Днес". Жадното е поставен в невъзможна ситуация. От една страна шефът Спас Русев преговаря с имена от чужбина на поста му, а от ако не появи на работа ще бъде санкциониран дисциплинално.

Затова Митов чинно си води заниманията и чака да му бъде посочена официално вратата да си вземе парите от неустойката. Явно и дните на спортния директор Даниел Боримиров са преброени, защото той не е включен в преговорите за нов треньор, а Митов е негово протеже.

Горд левскар като Георги Иванов - Гонзо заяви, че не разбира поведението на Митов, който търпи това унижение и става за смях.

"Не може зад гърба ти да преговарят с друг, а ти да искаш още да си треньор. Всичко опира до достойнство и самочувствие. Трябваше отдавна да си е тръгнал", каза Гонзо, който със сигурност би постъпил именно така.

Подобно мнение изрази и друга легенда - Кирил Ивков,който беше шеф на школата и даде път на Митов в треньорската професия.

"Той безспорно обича Левски. Аз ако бях на негово място отдавна да съм си тръгнал. Явно е момче без самочувствие. Помня навремето как ме викна Баждеков да ми каже, че ще получавам 150 лева. Казах му "чао" и си тръгнах, а други останаха. Хората са различни", коментира Ивков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови