Топузаков поиска нови в Левски, за начало такива няма

OFFNews 06 януари 2017 в 14:09 1862 0

Снимка Спортал

Левски започна подготовка на ледения терен на "Георги Аспарухов" и с нито едно ново попълнение. Нямаше го дори единственият привлечен Амаду Сукуна, както и лекуващите се от вирусни заболявания Георги Костадинов и Ивайло Найденов.

Треньорът Елин Топузаков поиска нови играч и уточни, че селекцията зависи изцяло от изходящите трансфери, каквито до момента няма сред титулярите. Единствено Илиян Мицански напусна по взаимно съгласие, а Мики Орачев беше преотстъпен в Локо София.

"Не са налични всички футболисти. Най-вече чуждестранните отсъстват поради пътуванията от по-далечни дестинации. Днес не сме в пълен състав. Имаме и един-двама, които са с настинки - Георги Костадинов и Ивайло Найденов. Другите нямат оплаквания и очаквам скоро да се съберем в пълен състав", заяви Топчо


"Изходящата селекционна политика много зависи от това каква ще бъде входящата. Не искам да се разделям с абсолютно никого, ако нямам по-качествен заместник. Това трябва да бъде уточнено. Според възможностите какво можем да вземем, ще мислим и за изходящата ни политика.

В защитната линия имаме някои постове, които трябва да бъдат подсилени, имам нужда и от външни атакуващи халфове. В средата на терена има стабилност, но ако имаме възможност да вземем добър футболист, това няма да ни притеснява", каза Топузаков преди днешната първа тренировка на тима за 2017 година.

"Главната ни цел е да подготвим отбора физически, защото днешният футбол е силов. Ще работим върху това в първите дни на подготовката, а през втория период ще работим за тактика и различни схеми на игра", добави още треньорът на "сините".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews