Елин Топузаков: Спас Русев няма за изостави Левски

OFFNews 04 януари 2017 в 20:17 3821 0

Няма вариант Спас Русев да абдикира от Герена, заяви треньорът на Левски Елин Топузаков. Младият специалист призна в ефира на БНТ, че няма никакви притеснения относно бъдещето на Герена.

Топчо е фокусиран изцяло върху селекцията и подготовката на тима. Топчо призна, че харесва капитана на Ботев Пловдив Тодор Неделев, но талантът не влиза в плановете му.

“Спас Русев няма да изостави Левски, абсолютно убеден съм в това. Нямам притеснения и относно предстоящото Общо събрание на акционерите. Запознат съм какво се случва в момента, както и какво ще се случи на 3 февруари, така че поводи за излишни вълнения няма.

Да, непрестанните структурни промени и честата смяна на собствеността се отразяват негативно на клуба, но може би ни е писано да минем през такъв период. Аз съм колективен играч. Мисля, че всички заедно, с дружни усилия, ще успеем да направим това, което е най-добро за Левски”, заяви Топузаков.

Упорито вървят слухове, че на 3 февруари Спас Русев ще се оттегли от Левски заради проблеми около сделката с  "Виваком". Търсят се нови варианти, но никой не смее да поеме затъналия в дългове гранд. Борчовете са поне 20 милиона лева по признание на самия Русев, който стана главен акционер в клуба миналата година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!