ЦСКА-София отново би Левски до синьо (снимки)

OFFNews 28 май 2017 в 20:19 9845 3

ЦСКА-София нанесе втори звучен шамар на столичния си съперник Левски в рамките на месец, като постигна нова победа с 3:0 в двубой от предпоследния 35-и кръг на Първа лига.

Така "червените" спечелиха второто място в шампионата и си осигуриха квота за Лига Европа, докато днешният им съперник остана трети и ще играе плейоф.

"Сините" от "Герена" бяха безобразно слаби и разгневиха феновете си, част от които нахлуха на терена след мача и се опитаха да потърсят саморазправа с футболистите и да им свалят фланелките. На другия полюс бяха емоциите пред сектор "Г", където играчи и фенове празнуваха заедно и се снимаха за спомен.

Двубоят започна по идентичен начин с този от 29 април, също спечелен с 3:0. ЦСКА-София стигна до ранен гол още в първата минута, след като Давид Симао се разписа от пряк свободен удар. До края на полувремето "червените" доминираха на терена, като пропуснаха да увеличат преднината си.

След почивката "сините" се опитаха да се противопоставят и да върнат интригата, но тя бешеубита в 67-ата минута от Густаво Кулма, който довкара отбитата от стража на Левски Николай Кръстев топка след изстрел на Фернандо Каранга.

В следващите минути Левски стигна до най-добрата си възможност за гол, след като далечен изстрел на Мехди Бурабия срещна гредата. В 82-ата минута Симао оформи своя дубл, като отново вкара директно от свободен удар и така оформи крайното 3:0.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

63994

2

Red or Dead

28.05 2017 в 21:10

Браво на АРМЕЙЦИТЕ.....ЧЕРВЕНОТО МАЧКА по целия свят....по всички линии и фронтове.....

НАПРЕЕЕЕД....ПОБЕДА БУДЕТ ЗА.....НАМИ.....

(Цесекар.....БЯХ, отдавна в България НЯМА истински футбол, дерьмокрацията УБИ и него:(
 
X

Подкастът на OFFNews