ЦСКА рестартира сезона с победа над Славия

OFFNews 19 ноември 2016 в 17:23 2995 0

Отборът на ЦСКА се върна на победния път, след успех с 1:0 над Славия в 14-ия кръг на Първа лига.

Двубоят на стадион "Васил Левски" може да се окаже своеобразен рестарт на сезона за "червените", които влизат в серия от шест сравнително леки мачове и могат сериозно да застрашат второто място на Левски в класирането.

В герой за ЦСКА се превърна младокът Милчо Ангелов с гол в 52-ата минута, който донесе и победата срещу Монтана. Футболистите на ЦСКА спечелиха заслужено, а на два пъти гредите спасиха отбора на Славия от нови попадения.

С успеха "червените" прекъснаха серията от две поредни загуби, съответно срещу Локомотив Пловдив и Лудогорец, и се завърна на второ място в класирането с 24 точки, колкото има и Черно море.

Славия пък вече в трети мач поред допуска загуба и е 11-и с 13 точки. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че треньорът Владимир Иванов - Фугата може да се чувства спокоен за поста си. Същото се отнася и за президента на БФС Борислав Михайлов, когото той няма намерение да гони поради липсата на по-добра алтернатива.

"Защо не играхме на стадион "Славия"? Попитайте тези с правата на телевизията защо не играхме този мач в "Овча купел". Всички виждате, че това е неправилно, надявам се, че президентът на БФС вижда всички тези неща. Настъпва време разделно. За всички, не само за политиците.

Поне засега нямам намерение да гоня Борислав Михайлов от БФС. Намери се един човек, който промени нещата в политическия елит, дай боже да се намери такъв и за мястото на Михайлов, но не виждам. Преди години Славия издигна Иван Славков за президент, защото нямаше по-добър от него. Не търсете телето под коня, някъде другаде е заровено кучето. Не може за едни да бъдеш майка, а за други мащеха", каза президентът на Славия Венцеслав Стефанов след поражението от ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови