ЦСКА 1948: Внесоха ни хибрид, ухаещ на евтин тютюн и люлякови нощи

OFFNews Последна промяна на 05 май 2017 в 16:42 4208 0

ЦСКА 1948 излезе с изявление по повод 69-годишнината от основаването на червения клуб. В него се "щипе" ръководството ЦСКА-София, което създаде "хибриден футболен проект, ухаещ на евтин тютюн и люлякови нощи".

Ето и цялото изявление от отбора на феновете, който стартира начисто от четвърта дивизия:

"На днешния ден преди 69 години бе основан любимият ЦСКА. Създаден от достойни хора и устоял на всякакви сътресения, ЦСКА стана символ на победата. Победата, постигната с непримирим армейски дух. Победата, спечелена срещу най-силните противници. Победата, извоювана с чест.

Преди по-малко от година, група „отличници на прехода“ опита да убие ЦСКА. Клубът бе умишлено фалиран. На негово място в София бе внесен хибриден футболен проект, ухаещ на евтин тютюн и люлякови нощи. Публиката ни бе разделена. Въпреки тези позорни събития, ЦСКА е по-жив от всякога. ЦСКА няма да умре, защото Армейците никога не се предават.

Всеки Армеец носи в себе си част от генетичния код на победата. Публиката, треньорите и играчите ни са потомствено свързани с ЦСКА. Ние сме едно цяло. За по-малко от година, нашите голобради момчета станаха истински мъже.

Те знаят как се брани емблемата на ЦСКА - с чест и достойнство, както подобава на истинските армейци.Първата титла в новата ера на ЦСКА е факт! Тя ще заеме централно място в музея на „Армията“ и ще напомня на децата ни, че и най-тежката загуба е основа за нова победа.

Армейци, заедно ще извървим честният път към върха! Защото в душите ни няма страх, а в сърцата ни има любов. Любов към ЦСКА".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови