ЦСКА 1948 се жалва в съда от Спортно министерство

ОFFNews 02 май 2017 в 16:49 1682 0

ЦСКА 1948 даде на съд отказа на Спортно министерство да публикува договорите за стадион "Българска армия" и базата в Панчарево. Те бяха предоставени за ползване на ЦСКА-София миналото лято след рекордно в историята бързо заседание от няма и 30 минути.

Служебният министър Дашева отказа веднъж достъп до информация. И нормално, привържениците на ЦСКА 1948, а и на другите клубове в България се съмняват, че има нещо скрито.

Ето какво написаха от отбора на феновете, който стартира начисто от четвърта дивизия:

"Армейци,

Вече трети месец ръководството на ФК ЦСКА 1948, позовавайки се на българското законодателство, се опитва да получи информация относно „споразумението“ за стопанисване на стадион „Българска армия“ и базите в Панчарево, както и доказателства за извършени плащания или направени вложения по съоръженията.

Имаме готовност да защитим интереса си по всякакъв законен път и за това взехме решение да обжалваме отказа на председателите на Комисията за достъп до обществена информация при Министерство на младежта и спорта.
Днес, 2 май, бе подадена жалба до Административния съд София-град и с интерес очакваме реакцията на компетентните органи".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови