ЦСКА 1948 с пореден спонсор, но без Хазуров

OFFNews Последна промяна на 15 август 2017 в 15:02 901 0

Снимка Спортал

Лидерът в каталожната и електронна търговия с офис консумативи, мебели и техника в България Office Express е новият спонсор на ЦСКА 1948.

Фирмата бе представена от изпълнителния директор на клуба Добрин Гьонов на специална пресконференция в Пресклуб "България".

На събитието присъстваха Красимир Янкулов, мениджър корпоративни клиенти, и Кристина Николова, мениджър реклама и промоционални събития на компанията.

"Много сме щастливи от факта, че имаме възможността да си партнираме с ЦСКА 1948! От това, което виждаме, клубът е постигнал завидни резултати за една година.

Сигурен съм, че ще си бъдем полезни взаимно. Определено тук се работи в правилна посока и вярвам, че ще продължи по същия начин. Обсъждаме много идеи за различни инициативи и съвсем скоро те ще бъдат реализирани", каза Красимир Янкулов.

Малко по-рано днес стана ясно, че нападателят Костадин Хазуров е напуснал "червените". Той е останал обиден, след като наставникът Валентин Илиев е заявил пред целия отбор, че не се влага достатъчно в тренировъчния процес.

Голмайсторът не е понесъл критиките и е решил да си стегне багажа. Той записа един мач за тима в Трета лига - при равенството с Беласица на старта на сезона.

Любопитно е, че Хазуров е третият играч на "червените", който си тръгва в последните 24 часа. Това вече сториха Марио Димитров и Георги Младенов, които са искали да бъдат твърди титуляри.