ЦСКА 1948 представи новите екипи за предстоящия сезон

OFFNews 11 август 2017 в 13:48 2649 0

ЦСКА 1948 представи новите екипи, с които ще играят футболистите на "червените" през този сезон в първенството на Югозападната "В" група.

Ето какво написаха в сайта на клуба:

"С огромно удоволствие Ви представяме новите екипи на ЦСКА 1948 за сезон 2017/2018. Създадени специално за нашия отбор, екипите олицетворяват армейския дух.

Титулярният екип е в традиционния червен цвят, а за резервния са избрани армейски мотиви с маскировъчна украска. Екипите са изработени от италианската марка Errea от най-качествените материали.

„Работим от шест месеца по тези екипи и сме доволни от крайния резултат. Мога да заявя, че това са най-добрите екипи, с които се е играло някога в България. Благодаря на целия екип, който работи денонощно за изпълнението на поставената задача“, заяви Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

Екипите влизат в продажба от 1-ви септември.

Специални благодарности към Владимир Оронов, чието дело е фотосесията и концепцията за представянето на екипите".

В същото време клубът уреди нов трансфер. "Червените" привлякоха капитана на Миньор Перник Томислав Павлов. 26-годишният плеймейкър е юноша на ЦСКА, като за кратко бе част и от юношеските формации на Селтик. Футболистът е син на големия футболист на Миньор, Велбъжд Кюстендил и Локомотив София Славчо Павлов

Преди няколко дни десетката на перничани вкара гол във вратата на ЦСКА 1948 при успеха с 4:1 на Миньор. Той се разписа от пряк свободен удар, както навремето го стори във вратата на Левски в "А" група. През пролетта на 2013 година Павлов вкара на "Герена" при поражението на Миньор с 1:2.

Добрите изяви на футболиста са накарали шефовете на "червените" да направят всичко възможно, за да го имат в състава си преди старта на сезона, който е утре срещу Беласица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови