Беласица спря ЦСКА 1948, треньорът тръгва пеш за Бадема

Ивайло Йолчев 12 август 2017 в 20:58 2944 0

Снимка Спортал

Хазуров направи пропуска на мача в Драгалеци

ЦСКА 1948 тръгна с 1:1 в югозападната "В" група. Беласица измъкна точката от Драгалевци, където над 300 зритеби платиха най-скъпите билети у нас - между 10 и 30 лева, за да гледат "червените".

Танев изведе петричани напред след страхотен шут от 25 метра. "Червените" отговориха с пропуск на Хазуров, но до почивката определено не седяха добре.

През втората част обаче смазаха съперника, най-вече благодарение на левия нападател Гущеров. Дошлият от Септември Симитли бързак разкова защитата на Бела. Той започна атаката за изравнителния гол на Хаджиниколов.

После се заредиха пропуск след пропуск. Най-фрапантен беше на Хазуров с глава от 3 метра. Ветеранът вкара и гол, но съдията го отмени доста спорно заради засада. Треньорите на ЦСКА 1948 бяха на линията и скочиха на асистента.

След срещата треньорът Валентин Илиев призна, че иска много Емил Гъргоров и е готов да тръгне пеша, за да го вземе. ЦСКА 1948 обаче има таван на заплатите и може да даде два пъти по-малко от исканото, научи OFFNews.

Приятно впечатление направи присъствието на куп футболисти, които бяха освободени от "армейците" през лятото. Организацията също /еше на топ ниво. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови