Стойчо Младенов посочи как ЦСКА може да прескочи Виктория Пилзен

OFFNews 25 август 2021 в 18:10 2208 0

Снимка Официален сайт на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се надява "червените" да покажат воля и характер и да успеят да надделеят над Виктория Пилзен в плейофа за влизане в групите на Лига на конференциите. ЦСКА загуби с 0:2 в първия мач преди седмица, а реваншът е утре от 20 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

"ЦСКА излиза с еднаква нагласа във всички мачове. Ще бъде трудно, но ще се постараем да надделеем. В първия мач оставихме Виктория да играе, но тук трябва да сме по-агресивни и да пречупим противника. Трябва те да се съобразяват с нас, а не ние с тях. Това е въпрос на характер и воля. Ако не успеем да ги преодолеем, поне да направим всичко възможно за това и да проведем една битка.

Успяхме да убедим състезателите, че са играли на 40-50 процента от възможностите си в първия мач. Надявам се, че всички са разбрали, че ако покажат максимума от възможностите си, ще успеем да спечелим.

В съвременния футбол трудно може да се изненадаме. Както те знаят всички наши състезатели, така и ние сме наясно с техните играчи и силните им и слаби страни.
Нека не коментираме кой ще изпълнява дузпите. Ако се стигне до наказателен удар, ще видите кой ще бие.

Предстои ни много работа и да успеем да изградим отбор в следващите две години и да надделеем над Лудогорец в България", коментира Стойчо Младенов на пресконференцията преди мача.

Чешкият тим е вече в София, като тази вечер ще направи официална тренировка на националния стадион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови