Стефан Софиянски посочи как феновете на Левски могат да помогнат

OFFNews 20 януари 2020 в 14:05 2391 0

Бившият кмет на София и служебен премиер Стефан Софиянски, който е един от популярните фенове на Левски, говори за събитията в столичния гранд след изразеното от бизнесмена Васил Божков предупреждение, че ще оттегли финансовата си подкрепа за тима от "Герена", ако законопроектът на Валери Симеонов за монополизация на лотарията бъде приет. Софиянски е свързан с Божков и по роднинска линия, тъй като дъщеря му Ива е омъжена за неговия син.

Ето какво казва Софиянски пред БНТ:

"Какво се случва в любимия ми Левски? Защо се е свикала спешна среща? Не искам да влизам в подробности, защото не съм присъствал на нея.

Но знам, че Левски за първи път от доста време направи много добра зимна селекция. Като прибавим и това, че клубът в момента е изключително коректен към Националната агенция по приходите и плаща задължения, в Левски стъпват на доста добра основа и целта трябва да е шампионска титла.

Знам за една от темите, която е доста важна и в която феновете могат доста да помогнат. Това е начинът, по който може да се осигурят по-добри условия за посещаемост - повече левскари да ходим на "Герена". Това си зависи от привържениците, както и от фенските организации, които са били на срещата".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови