Скандали разтърсиха "Герена" на юношески мач

OFFNews 14 март 2017 в 18:25 1575 0

Сериозни разправии се разиграха днес на "Герена" по време на 1/2-финалната срещата реванш от турнира за купата на БФС между юношите до 16 години на Левски и ЦСКА-София, информира Sportal.bg.

Двубоят приключи при 1:1 и с общ резултат 2:1 сините се класираха на финал. Червените обаче останаха крайно разочаровани от реферите, като треньорът на тима Сашо Борисов определи съдийството като "скандално", което е разплакало децата.

След края на мача пък директорът на ДЮШ на ЦСКА-София Стефан Яръмов нахлу на терена, започна да се кара на съдиите и опита да тушира един от реферите, показвайки му нагледно как са процедирали футболистите на Левски срещу тези на червените.

По време на срещата също имаше мелета, най-сериозното бе в самия край. Тогава футболистите на двата отбора започнаха да се блъскат в наказателното поле на Левски, а след края на кавгата играч на гостите получи червен картон.

"Интересен двубой, важното е, че победихме и се класирахме за финала. Ръководството на ЦСКА-София да обърне внимание на своите футболисти. Мисля, че поведението на нашите бе напълно нормално и коректно", каза Даниел Боримиров, който отговаря за ДЮШ на Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!