Официално: 17 092 билета продадени за Левски - ЦСКА-София

OFFNews 14 март 2017 в 10:54 2547 0

Снимка Сергей Антонов, OFFNews

Левски спази обещанието си и пусна пълна статистика по сектори на продажбата на билети. "Сините" се отчетоха за мача с ЦСКА-София, като отново не споменават името на клуба, ръководен от Гриша Ганчев.

Оказва се, че писанията за рекорди са преувеличени. 17 092 души са си купили билети, предполага се, че още 900 левскари са влезли с карти като привърженици на символичния домакин. Ето писмото с леки съкращения:

"Уважаеми Левскари,

В отговор на молба, отправена към клуба, предоставяме на Вашето внимание информация за издадените билети за последното домакинство на ПФК Левски на 04.03.2017г.:

Сектор А – 3472, Сектор Б – 5566, Сектор В – 2453, Сектор Г – 5601. Общо 17092. Нямаме получена информация от националния стадион „Васил Левски“ за броя на държатели на сезонни билети на клуба, които са влезли на мача. Нашата оценка е, че са били около 900.

Сега по основната тема.

Благодарим на всички, които ни писаха или говориха с нас до този момент. Получихме мейли и обаждания от цяла България, Италия, Германия, Дания, Южна Корея, Великобритания, Австрия и САЩ. Някои от вас дойдоха на срещи в офиса на клуба.

Много от Вас са изразили желание, под различна форма, да са съпричастни към клуба. Било с купуването на билети за мачове, които никога няма да успеят да посетят, защото живеят в провинцията; било с желанието да си купят членска карта, да дарят пари, или лично, или чрез фирмите си да предоставят безвъзмездни услуги на клуба.

В момента се обсъжда правната форма, с която да създадем нова организация към клуба, в която да насочим тези усилия, както и способ за прозрачно потребление на получаваните средства.

Ще дадем възможност на тези от Вас, които имат желание, да участват активно в създаването на мрежа от хора, която да помага за увеличението на членската маса на клуба. Допълнително ще бъде създадена комисия, чиято роля ще е да следи за развитието на членската маса на клуба.

Получени са много добри предложения и по някои от тях вече се работи. Основно, като категории те са:

- Членски карти към клуба. Различни категории членски карти.

- Предоставяне на способ за извършване на дарения. Закупуване на акции на клуба и обвързване с годишен ангажимент за финансиране.

- Продажба от фен магазина в чужбина.

- Идеи за стимулиране на интереса на привържениците към клуба и неговата дейност.

- Предложения за подобряване на дейността на клуба. Изисквания към по-високо качество в управлението на спортната дейност.

- Интерес към търговски предложения от партньори на клуба.

Получени са и много резонни въпроси и критики към работата на клуба, които смятаме да вземем предвид в работата си.

Обръщаме се към тези от Вас, които биха желали да споделят с нас повече мисли относно, как клуба би следвало да подобри комуникацията със своите привърженици, да продължават да ни пишат на [email protected] Тази тема е изключително важна за клуба. А за тези от Вас, които искат да получават и текуща информация от „кухнята“, следете в Туитър на @krasimir_levski.

Благодарим Ви за усилията и за подкрепата, която давате на клуба!

Красимир Иванов, изпълнителен директор на ПФК Левски".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews