ПСЖ приземи Юнайтед, Рома ще трепери на реванша срещу Порто

OFFNews 13 февруари 2019 в 00:06 1564 0

Пари Сен Жермен победи Манчестър Юнайтед насред "Олд Трафорд" с 2:0 и направи важна крачка към 1/4-финалите на Шампионската лига. Така приказката за "червените дяволи" под ръководството на мениджъра Оле Гунар Солскяер приключи и тимът в крайна сметка допусна загуба.

Макар че играха без Неймар и Кавани, парижани изиграха отличен мач, като в началото на второто полувреме нанесоха и своя удар с голове на Преснел Кимпебе и Килиан Мбапе, а след това можеха да вкарат и повече.

Домакините стояха добре до почивката, макар че през целия не стигнаха до кой знае колко добри положения. Гостите чакаха своя момент и го използваха, за да нанесат първа загуба на съперника след идването на Оле Гунар Солскяер през декември.

Реферът показа 10 картона, но сякаш подмина и други ситуации, които заслужаваха подобно наказание. Логично в края Пол Погба беше изгонен и това прави задачата на Юнайтед за реванша да изглежда почти невъзможна. Истината обаче е, че като цяло гостите надиграха опонента си и заслужено спечелиха.

В другия мач от Шампионската лига тази вечер Рома победи Порто с 2:1. Головете паднаха в рамките на 10 минути малко след средата на второто полувреме.

"Римляните" могат да съжаляват, че не постигнаха по-изразителна победа, след като показахa много по-добра игра през втората част. Чудесно представяне записа младият талант на "вълците" Николо Заниоло, който отбеляза и двете попадения за своя тим.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews