Неймар се извини на Кавани и съотборниците си

OFFNews 22 септември 2017 в 12:16 2871 0

Най-скъпият футболист в света Неймар се извини на Единсон Кавани и съотборниците си от Пари Сен Жермен за поведението си в мача с Лион.

Тогава той на два пъти влезе в конфликт с уругваеца по повод кой да изпълни първо фаул, а след това и дузпа. Ситуацията определено разконцентрира Кавани, който пропусна.

Според "Екип" бразилецът се е извинил за поведението си. Другият намесен в свадата - Даниел Алвеш, пък е организирал вечеря за целия отбор, на която да се стигне до помирение и изясняване на ситуацията.

Всички футболисти са дали съгласие да присъстват. Самият Алвеш също е нов в ПСЖ, като премина през лятото със свободен трансфер от Ювентус.

Междувременно стана ясно, чалфът на Пари Сен Жермен Хавиер Пасторе ще пропусне гостуването на Монпелие от 7-ия кръг на Лига 1. Аржентинецът има лека травма и все още не е готов за игра.

На линия за двубоя обаче ще е Анхел ди Мария. Аржентинецът не игра при победата над Лион (2:0), но вече е възстановен от контузията си в бедрото и старши треньорът Унай Емери ще може да разчита на него.

ПСЖ е лидер в класирането с пълен актив от 18 точки и впечатляващата голова разлика 21:3.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!